Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки

Той е недоволен от структурата в Благоевград
26 сеп 2021 13:10,
465
Борисов: До последно ще пазим кандидата ни за президент, има много бухалки
Снимка: БГНЕС

„До последният ден няма да посочим нашия кандидат за президент“, заяви по време на конференцията на Жени - ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Като причина за това той посочи действията на служебните министри Бойко Рашков и Велислав Минеков.

„Радев праща бухалката Минеков. Радев праща бухалката Рашков. Затова искат да се докопат до кандидата за президент, за да бъде репресиран“, коментира Борисов.

"Постарали сме се в най-важните сфери да имаме зам.-председател, който да обединява всички жени, които да теглят България напред. Надявам се, че ще спрат тези, които продължават с това брутално отношение към политическите си опоненти, защото не сме една и две партии вече. Всеки, който се обърне срещу тях, започва гонение. Само се чу в множеството прогнози за проф. Балтов и видяхте какво му сътвориха. До последния ден ние няма да излъчим кандидат, колкото и да питат медиите, защото след днешните изказвания на служебния министър Минеков, който щял да гони първата политическа сила от офисите и централата. Нали е по Конституция? Служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори, но те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят. Те доказаха, че Конституцията за тях не съществува. Искам да му припомня, че има един текст - чл. 31 от Закона за политическите партии и ние го спазваме. И да спре да лъже. Ако иска с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, да дойдат и да ги изгонят. Ние също ще запознаем Брюксел, може би и Комисията „Либе“ с безобразията на един служебен кабинет, който уж трябвало само да организират избори“, посочи Борисов.

„Стотици жени, които са на днешното събрание да не знаят дали ще има централа, защото така му кефнало на някой си. Той не е някой си, а е Радев. Той го праща Минеков – бухалката му Рашков. Те не могат да спечелят иначе избори, затова сега има репресии. Затова искат сега да докопат кандидата за президент, за да се разправят с него още преди да влезе и да има имунитет. Това е целият зор“, заяви той.

„Надявам се да изчегъртаме мъжете и да дойдат жените на власт, за да може тези самозабравилите се мъже, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите. Извън шегата, неслучайно най-много избиратели гласуват за ГЕРБ от жените”, заяви бившият премиер Бойко Борисов, който участва в конференцията на Жени – ГЕРБ.

Той се обърна към структурата на ГЕРБ в Благоевград и по-конкретно към Даниела Савеклиева с думите: „Кандидати имате много, но резултати нямате. Няма и да имате“.

"Най-малко възнамерявам да занимавам останалите с вашите разправии там. Заради това разделение загубихме няколко избора в Благоевград. Не случайно не идвам при вас, не ми се идва. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избор след избор. Гласувате сигурно едни срещу други", коментира Борисов, след като членовете на местната женска структура оспориха кандидатурата на Елена Ташкова.

"Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това", заяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Във връзка с противоепидемичните мерки срещу COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
278 Също, като *** Радев, който отърва ареста за държавна измяна.
259
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
283 Сигурно, няма да е някой, на хранилката, на беглеца Божков, който му плати протеста, който яхна, и преврата, с който създаде хаос в държавата, като Радев.
258
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
286,287 Тошко, познах те, само ти се изразяваш така просташки. Радев вече мразят доста българи, български турци и всички, които почитат българската конституция, която президентът-революционер, погази няколко пъти. Също и тези, които видяха, как Радев опъна чадър над руските шпиони у нас.
257
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе дядо къде се вреш още, бе? Тя твойта се изпя.
256
3
 
9
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Няма за какво да го пазят, то не е задължително участието в президентските избори
255
7
 
13
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Да не па некой да се интересува кой ще е кандидата ви за президент? И в социалните мрежи, а и като цяло в интернет вече не сте мн силни щото всички познаваме гербавите ***.
254
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малииии , никой не могат да убедят да бъде бит като маче в дувар от Радев. А призазките на Боко са си естествено лъжа и болезнена умраза към Радев.
253
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно кандидатът му е *** като гъбена чорба щом го крие да не се излага на дебати. Все пак е известно, че гербаджиите не могат да водят дебати, а само медийни монолози, в които хвалят сами себе си или нападат хора в същия формат, в който няма как да им бъде отговорено.
252
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, репресираните ми те, крадци :)
251
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По информация от някой медии, за кандидат президент се криел кмета на Бургас Д.Николов- валфата.
250
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срам го е, че ще му се смеем на кандидата, както когато показа "майката на нацията". Явно залага на тактиката с показването в последния момент, за да се опита да подлъже максимален брой хора да гласуват за калинката му.
249
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глyпocти! Просто от ГЕРБ нямат по подходяща кандидатура за президент от Цецка Цачева. Може да изберат Гинка чистачката на автогарата у Перник. И това ще им е най-добрият избор!
248
5
 
15
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Баце се е сплескал като вироса.
247
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека позная - Митов + Деса.
246
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кандидатите имат имунитет и не могат да бъдат репресирани, но могат да бъдат огласявани техни кражби и други престъпления, поради което няма да бъдат избрани. Това ни казва Борисов - не са намерили авторитет извън партията и ще е някой от техните крадци. Логично е никой да не иска да се компрометира с тях, когато си отиват.
245
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това си е тяхно/на ГЕРБ/ право, да обявят кандидат президента в последния момент. Хрътките на руския човек Радев, този път, ще останат без стръв, но с пяна на уста. Радев комунистическия юмрук, ще бъде наказан, задето спря плана за възстановяване и задето използва държавната машина за борба с политическите си опоненти, пиар за изборите, в полза на своя пореден проект, и себе си.
244
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Шарден на снимката е психично болен !!!!
243
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За по-сигурно го крийте за след изборите. Така няма никакъв шанс да го докопат!
242
20
 
4
 
! Отговори
хахо преди 2 години
даваи боико винаги си прав , щом от злоба троловете на ушатия ве4е не знаят какво говорят . хахаха . победа и пак победа ние пеем само за победа , оле оле оле
241
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко, което казва са нагли лъжи и спекулации. БСП има за лидер жена, заразлика от ГЕРБ. Жена, към която той се държеше просташки през цялото време. Ще ги изгонят от НДК понеже са незаконно там. Няма да обявят кандидат-президента, понеже нямат такъв, чудят се кой да прецакат,да отнесе загубата. Конфликт в структурата има, понеже има спуснати хора, както спуснаха и Митов в ГЕРБ- един парашутист, който работа за 5ст. не е свършил стана зам. председател.