БСП: "Продължаваме промяната" - бизнес проект, акционерно дружество

Зад него не стоял Румен Радев
167
БСП: "Продължаваме промяната" -  бизнес проект, акционерно дружество
Снимка: БГНЕС

Проектът на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“ не е създаден от президента Румен Радев, смята Кристиан Вигенин от БСП.

Още по темата

„Начинът, по който новия проект беше представен в началото създаде известни колебания сред нашите членове, че едва ли не президентът се отказва от БСП. Последните дни дадоха ясно да се разбере, че този проект е не е създаден от Румен Радев. Струва ми се, че колкото повече минава времето, толкова повече изглежда, че това е просто бизнес проект, който ще бъде регистриран по Закона за политическите партии. Това е едно акционерно дружество, което в момента набира капитал“, добави той пред bTV.

По думите му участието на Петков и Василев в служебния кабинет е било използвано да трупат популярност и да си правят пиар.

“За мен винаги е стоял въпросът защо е това бързане да се направи, тъй като формирането на една политическа партия изисква време и ясни принципи”, каза Вигенин.

Той отсече, че БСП категорично стои зад кандидатурата на Румен Радев и се надява, че по този начин вече окончателно са затворили всички спекулации, които са вървели в последните месеци.

„Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи“. Той заслужава нашата подкрепа“, допълни Вигенин.

Тази вечер ще бъде обявен Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Румен Радев за президент, както и неговия председател.

„Комитетът е преди всичко знак към обществото затова, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура, а човек, който показа, че има качествата да води страната. Огромната част от местните структури на БСП подкрепят Румен Радев и Илияна Йотова. Разбира се, в някои структури има и други имена, които са изпратени към националното ръководство, но преобладаващата подкрепа е за Радев“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев изпързаля БСП и ги пусна на ските. Те знаят прекрасно това, но са им внушили, че имало голям отлив от гласуващи за тях на 11 юли и останали около 300 000 само защото не подкрепили Радев,та сега залагат на куц кон отново. Но това няма да им вдигне процентите.БСП фалираха 3 пъти България в първите 15г. след 1989г. и хората помнят това. Помнят и Румен Гечев с 19 фалирали банки. Помнят и Жан Виденов с 3 000 лв. за долар. С пенсии 3 щ.д. и заплата 5 щ.д.Помнят гладната Виденова зима.Непростимо.
6
4
 
21
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Концепцията ви, идеите ви всичко лежи на основите на ЛЪЖИТЕ, ИЗМАМИТЕ, ХИТРОСТТА, БЕЗУМИЕТО,ОМРАЗАТА И ХАОСЪТ.ЗНАЕТЕ ЛИ ОНАЗИ *** ДЕТО ЕЙ ТЪЙ СКАЧАЛА ОНЪЙ СКАЧАЛА ВСЕ НОМЕРА ПРАВЕЛА И НАКРАЯ ВСЕ С ГОЛО ДУПЕ ОСТАВА.ТОВА са РАДЕВИТЕ ЛИХМУЗИ.
5
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не Радев ,а БСП .Вижте само изказванията на Кирил Петков по отношение на злоупотребите на ГЕРБ,само тези изказвания са достатъчни .Нужно било само да се разкаят за това че бли крали ,нищо друго.Няма обвинения,няма наказателна отговорност,няма съд,присъди,само покаяние за това че окрадоха държавата при все че самия той говори за тези кражби .
4
2
 
18
 
! Отговори
Бизнесмен преди 2 години
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
3
9
 
25
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
ОСТАВКА , СЪД , ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУ.БИЕЦА ГУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не стои Радев, ама чушки.Не само Радев, а и цялото радевистко войнство стои.Дори съветниците на Радев участват в проекта.Продължаваме прецакването онзи ден получи патент за ЛОБИЗЪМ. Идеята им е да разцепят всички партии на протеста и да създават недоверие в партиите. За това начело на апроекта са мошениците Кирчо, Кокорчо и Спеца по данъчни измами Спецов. Кирчо не случайно е избран с двойно гражданство.Щял да лобира да могат двойни граждани да стават министри и дори президенти.Кокорко е лъжец.
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е веднъж да съм съгласна и с вас. Ала те подкрепят вашия президент, така че изводите следват ...