Радев отново предизвика Борисов: Нека излезе на тези избори

Президентът заяви, че очаква бившия премиер да "спазва обещанията си"
29 сеп 2021 13:22, Нели Христова
680
Радев отново предизвика Борисов: Нека излезе на тези избори
Снимка: БГНЕС

Ще се преразгледат правилата на българската независима енергийна борса. Очаквам КЕВР да санкционира всички, които спекулират с цените. Това заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Поздравявам още веднъж служебното правителство за това, които направи – енергично овладя цените, посочи Радев, който откри Европейски форум за социално предприемачество. Той увери, че се прави всичко възможно цената на тока да бъде намалена и се разглеждат варианти за помощ на бизнеса.

Президентът каза още, че Планът за възстановяване и развитие трябва да бъде внесен в Европейската комисия, но има нужда от сериозен дебат и консенсус.

Той коментира и задълбочаващата се криза в Черно море.

Корабът край Камен бряг е една картина на безхаберието в продължение на десетилетия по отношение на морското спасяване. Докато бяха заети да приватизират флот, да концесионират пристанища, ето това виждаме в момента – никаква организация, никакви процедури и абсолютно скапана техника, каза Радев.

Той отново предизвика за пряк сблъсък на изборите лидера на ГЕРБ.

Бойко Борисов неведнъж е заявявал, че ще се кандидатира точно на тези избори. Като човек на думата и обещанията, аз очаквам да си ги спазва. Нека излезе на тези избори, спечели ги и внесе своите демократични ценности в президентската институция, каза още Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


680
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
0
 
5
 
! Отговори
Фигуранта вън! преди 2 години
Политиката е сериозно нещо и трябва да се прави от сериозни хора. Такива дето се предизвикват по селските панаири да ги видят момите не трябва да бъдат допущани.
506
4
 
2
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Абе злобата която се лее по долу е показателна - всичката тази пасмина е много уплашена защото париците които ще дава ЕС няма как да бъдат откраднати. НАРОДА ВИ ГЛЕДА И ЩЕ ВИ ТУРИ НА МЯСТОТО КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ - ПОЧВА СЕ ОТ ГЕШО ИВАНОВ И БОЦИ !!!!!
505
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен търси Цецка. Спешно.
504
1
 
8
 
! Отговори
ФИГУРКАТА преди 2 години
ИЗБЛЕДНЯВА ПРОФЕСОРА ГО НАДМИНАВА ПО УМ И ИНТЕЛЕКТ А НА ФИГУРАНТА СТАВА ПО МЕК..................................................
503
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руменее не си му на нивото на бате Бойко че да се бориш с него
502
1
 
7
 
! Отговори
ФИГУРАНТА преди 2 години
Докато диша ще хапе
501
1
 
11
 
! Отговори
селски мераци преди 2 години
Мечтата на Радев, ако вдигне самолета да предизвика Цецка Цачева.
500
3
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
То си е казано който народ сам си направи нещо никой друг не може ! Избрахме си един селски ерген без възпитание но "прогледнал" на Запад закачихме му генералски пагони сега ОЛЕЛЕ Затова на 14 изберете разума и науката ! Елементарно Уотсън
499
3
 
27
 
! Отговори
Berba преди 2 години
Озапти се тупанчо и се зъби само на Деса
498
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чухме те фигурант... защо повтаряш едно и също
497
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли пилот в самолета...!!!
496
6
 
35
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Kонституционния съд в отговор на Гешев..... Можеш да разледваш президента Радев, но докато заема тази длъжност....НЯМАШ ПРАВО ДА ГО ДАВАШ НА СЪД..... Сега загряхте ли що Радко плюе Гешев ???
495
4
 
33
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Президента, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора за поредна година. Не искам да пускам тази омраза в дома си.
494
10
 
32
 
! Отговори
Радев преди 2 години
се изказва като селски бабаит. Мислех, че само баце ги умее тия работи.Забодоха му го академично.
493
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще санкционираш някои, който не е нарушил правилата? Айдееее! Ами то и Спецов нищо не е нарушил като е продал фирмата на малоимотен рецидивист. Той лчно няма данъчни задължения. Естествено. Ама данъчните не му признали фактурите за доставка. Ами той защо не признава сега на другите фактурите, когато има шмекер по веригата?
492
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапче, банкянския тиква -пожарникар доказа, че в екстремни ситуации се справя. Умее да ръководи и има усет. И в България. И на Балканите. И в ЕС. Можеби за това освен природните му дадености принос има и миналото му през 90-те. Мястото му е в управлението щото ги видяхме твоите експерти. А ти се изживявай като свекърва и плети сплетни щото това само можеш. Още с датите за избори дето определи се видя колко можеш.
491
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! Този не спря да лъже! Малките пакети ел.енергия предложени от служебното правителство са изкупени веднага на борсата от големите играчи и повечето са изнесени. Малките и средните фирми не са се добрали до тях. За заседналата тенекия на нашия морски бряг да не говорим. Защо въобще е допуснат да се отклони от курса и доближи до брега. Май нищо случайно няма. Само дето нещо се е объркало. То и Курделия искаше отвън да се разберат"като мъже". Аман от простаци комплексари!
490
3
 
9
 
! Отговори
90те преди 2 години
Айдееее пълен назад към 90те години. Беше си сууууупер, пълна свободия... сега е много по-гадно.
489
6
 
32
 
! Отговори
Ganjo преди 2 години
Радев е впрегнал цялата Държавна машина да работи за него,но хората виждат накъде ни води този самозабравил се военен летец. Нека се върнем отново към Демокрацията. Военщината няма да ни донесе нищо добро,както вече го доказаха и го виждаме всеки ден. Кризата ще стане непоносима съвсем скоро,ако не осъзнаем,че силата е в Обединението,а не в разделението на народа ни.
488
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луна е по добра от тоз *** фърчилков