Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо

От "Продължаваме промяната" искат равен старт за всички
2 окт 2021 10:05, Петя Славова
260
Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо
Снимка: БГНЕС

За няколко дни "Продължаваме промяната" се видя, че вече са влезли в преговорите. Те могат да вземат от гласоподавателите на останалите партии.

"Не сме скарани с никого. Избирателите имат глави на раменете си и сами правят своя избор на 14 ноември за коя партия да гласуват", каза в "Панорама"  по БНТ Асен Василев.

Още по темата

Той изрази силна надежда такова съгласие за управление на държавата ще бъде постигнато в следващия парламент. "Разговорът сме го започнали. Предложили сме принципи, по които смятаме, че трябва да се управлява държавата, ключови решения, по които да се движим и този процес сме го започнали преди изборите.", уточни той.

По думите му, "Продължаваме промяната" има по-центристки виждания и политически, и икономически. "Трябва да се намери баланс между икономическата отговорност и ниските данъци, които България има, и възможността да се инвестира в здравеопазване, образование, да се направят достойни пенсии за старите хора. Този баланс при г-жа Манолова е различен, в "Да, България" е съвсем различен, коментира Василев.

Според него това, в което вярват от "Продължаваме промяната", най-добре се е видяло при актуализацията на бюджета, а не просто в това дали партията се намира в ляво или дясно.

По думите му, има предложение увеличение на пенсиите при стаж, да се допълват пенсиите да не са под линията на бедността.

"Единствената разделителна линия са по повод спиране на кражбите в държавата. Ако не ги спрем, няма да има пари за нищо", обяви Василев и допълни, че не трябва да се пипат данъците, но да се събират от всички фирми.

"Това са десни начини за попълване на хазната, но парите трябва да осигурят равен старт на всички и да има достъп до качествено образованието и здравеопазване.", заяви още Асен Василев.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерската ДС пасмина на ГЕРБ-ДПС крадеше средно по петнайсет милиарда лева на година.
186
8
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков, а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.
185
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да спрете кражбите първо почнете от държавната администрация. Две трети от държавните администрации са пълни с излишни служители. Там яко се лешп ери и отиват средства за излишни разходи.
184
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как плаши, същата история и с всеки работодател, ако не избутаме проекта, няма да има уввеличение, то след това пак няма де.
183
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асан крадецо и Киро лъжецо обещават че щели да спират да крадат и лъжат, ама само на власт да дойдат.
182
14
 
11
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Тиквени *** тук , днес е хиперактивен , пише коментари на поразия - 90% под статията са негови . Ама кранчето спря вече , късно е да се напиняш , пак по кофите ще ровиш
181
15
 
11
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Този спре кранчето на Тиквата и герберунгелския *** тука зарева на умряло
180
7
 
9
 
! Отговори
Колко преди 2 години
Удобна теза Асенчо.От Крумово време,все за това се говори и никой не е успял да я премахне!Много разтеглива и оправдателна!Абе,ние искахме,но другите не искаха!Иначе работи за жени от всички възрасти,дори тези като баба Мика!
179
8
 
17
 
! Отговори
ha-ha преди 2 години
Асан краадеца на софтуер в полза на Китай, да спре кражбите...
178
1
 
16
 
! Отговори
dg преди 2 години
Хех , че то целия "частен" бизнес в бг се крепи на кражбите на обществени средства...
177
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев: Ако не спрем кражбите ............. ами спрете да крадете бе!
176
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как всички ще са равни , като винаги има едни по равни от другите.
175
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А толкова месеца се барахте, нищо не става от вас, само си лаете, да лъжете хората.
174
5
 
9
 
! Отговори
Кражбите преди 2 години
Почнаха не по времето на Борисов! А на Сакскобурготски. Изглеждат, че са при Борисов, но са постлани през Сакскобурготски и парите са в него...
173
5
 
4
 
! Отговори
до 193 преди 2 години
Да. Как ще свалят цените? Как провителството контролира цените?
172
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до пияница мистик Цитирай ми програмата им за сваляне на цените. ------ свалят Рундьo и правителството му от некадърни фатмaци, правят правителство на ГЕРБ и нещата тръгват в превилната посока. Други въпроси?
171
17
 
7
 
! Отговори
до пияница мистик преди 2 години
Пак не разбрах. Как служебното вдигнаените и как ГЕРБ ще свалят цените? Цитирай ми програмата им за сваляне на цените.
170
11
 
19
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Крадеца вика дръжте крадеца.Тотална безочливост на дуото Василев-Петков! :)))))))))
169
9
 
23
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 183 === Веднага ти давам отговор. Както когато управляваше ГЕРБ и даже с 1 стотинка да се качи кафето беше виновен Борисов, както за всяко убийство и кражба беше пак лично виновен Борисов, както за всичко негативно случило се в БГ беше виновен Борисов, та даже и за локдауна той беше виновен, не лекарите, така и сега за всичко сте виновни вие. Защото за 6 месеца и срутихте държавата с некадърието си, но най-интересното е, че той пак е виновен, според *** ви чyгyнени тикви :)))
168
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали спряхте кражбите? Къде са спестените пари? Защо няма за пътища????????????????????????????????????????????????????????????????????? ЛЪЖЦИ! Тея двамата само се хвалят сами по телевизията, такова чудо никога не е било, тоя народ полудя.