БСП може да си търси правата в съда заради изпълнителния лист за 200 хил. лева

Партията още не е получила покана от "Продължаваме промяната" за разговори
5 окт 2021 22:37, Нели Христова
21

Касае се за безумие, юридическо и политическо. Областният управител на София е извадил изпълнителен лист, при все, че в Закона за политическите партии ясно е записано, че тези, които са получили над 1% подкрепа, ползват помещенията безплатно. Това на прага на изборите звучи доста безумно. Така коментира бившият депутат от БСП Филип Попов изпълнителения лист срещу БСП за над 200 000 лева неплатени наеми за партийната централа на "Позитано" 20.

Областният управител Митко Михайлов обвини за ситуацията ГЕРБ, а от левицата бяха категорични, че няма да напуснат централата. 

Попов е категоричен, че ако се наложи, ще си търсят правата по съдебен ред.

Бившият депутат увери, че левицата ще направи всичко възможно да има редовно правителство след 14 ноември.

"Без БСП следващ редовен кабинет няма да може да се състави. Ние ще направим всичко възможно, за да има правителство, което да реши проблемите в държавата", допълни Попов.

Според него преговорите трябва да се водят явно, а не задкулисно и да бъдат на базата на принципи и политики, а не за постове.

"Ние поставяме на преден план важни въпроси, които държавата трябва да реши - увеличаващите се цени на газ, ток, парно, Ковид кризата, инфлацията нараства. Очевидно служебният кабинет не успява да се справи. БСП е единствената партия, която посочи конкретни мерки за първите 100 дни управление", заяви бившият народен представител.

Той уточни, че все още не са получили покана от "Продължаваме промяната" за разговори.

"Не сме канени на разговори. Ако има такава, ще се съберем и ще преценим. Но ние следваме политиките и линиите, които сме определили. БСП няма да прекрачи червената линия, която ни води към паралелната държава, срещу която се борим", категоричен беше Филип Попов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Краси преди 2 години
ЗАБРАНА за преименуваната комунистическа партия!Партия на убийци,терористи и крадци!
17
2
 
1
 
! Отговори
Нафарфорий преди 2 години
Кога тъпкаха кебапчета и бира на корем на Бузлужа,проблем нямаше и от чий джоб дойдоха парите ? Сега да плащат до дупка или да хващат гората...
16
3
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
БСП да си отидат на Бузлуджа и да се качат на чинията си заедно със семействата си! След това да излетят и да се ускорят до скоростта на светлината! Времето за тях ще спре да тече. Да отпрашат към галактиката Андромеда. След 2,5 милиона години ще пристигнат. Там ще намерят планета точно като Земята, да се заселят на нея и никой повече никога да не знае и да не чува нищо за тях!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП в престъпен заговор с ГЕРБ прокараха закон с който законно да крадат, така че не просто трябва да върнат парите неплатени за наеми ами трябва да ги върнат в троен размер.
14
3
 
1
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Не просто ви помолиха настойчиво да напуснете! Така ви изчегъркват и вас
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунист не дава, комунист взема(краде)
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
200к?
11
1
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
,,изгнание в Банкя,,? Банкя е част от столична община и курорт от световна величина.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да заминават на Бузлуджа
9
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Щом не плаща закриване на шайката и изгонване от Позитано ... А Тиквата изгонване от НДК у Банкя :)))
8
1
 
2
 
! Отговори
Факти преди 2 години
А медиите, вкл. Днес го представиха като истина без да проверят
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тези големи субсидии на партиите нали ги дават щот имали разходи ами да си ги пкащат разходите то в нашта мила родина всички искат само да кльопат без да плащат е затова сме до това мизерно положение
6
2
 
3
 
! Отговори
Безумие преди 2 години
Площта трябво да се определя според процентите. За всичко отгоре да се плаща наем или да се освобождава.
5
8
 
4
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Трябва Партииците да си плащат наема . Само пропуснатите наеми на ГЕРБ в НДК са откраднати 2 милиарда лева за тези години - с парите на Партииците може да имаме ЕС и Руски Доходи и Пенсии в България .
4
3
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Абе,кой се интересува от БСП-то.Изпаднахте в глух коловоз и се чудите как да влезете в новините.Без БСП няма да има правителство- а дано,ама надали.
3
2
 
3
 
! Отговори
Трети преди 2 години
Закон на Нютон.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 1 година хората питат къде са парите от касата на БСП. Нито тока са платили, нито наема. Но..имат пари за консултации по 50 000 лв.на месец за плагиатора Петър Илиев. Имат пари и за платени реклами. Радев ги пусна на ските..Нека им! Малко им е даже. БСП 3 пъти фалираха България след 1989г. в първите 15 г. Схемата им беше приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери. За капак ни тропосаха президент ф.ат.мак, който разби държавата. Кой каквото прави му се връща.
1
3
 
15
 
! Отговори
БКП в Сибир преди 2 години
Комунист да плати пари без да са му опрели пушка до главата?... Те могат само да взимат пари, и то чужди и да ги харчат. Тези не са родени нито за работа, нито да плащат. Те могат само убийства ("народен съд"), концлагери, кражби ("национализация"), зулуми...