Мустафа Карадайъ е кандидатът за президент от ДПС

За вицепрезидент е определена Искра Михайлова
Обновена: 10 окт 2021 17:17 | 10 окт 2021 17:05, Анисия Иванова
351
Мустафа Карадайъ е кандидатът за президент от ДПС
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще участва в президентската надпревара на предстоящите избори на 14-ти ноември.

Кандидат за вицепрезидент е Искра Михайлова. Решението е взето днес по време на заседание на централното оперативно бюро на ДПС. Новината съобщи Юнал Лютви пред Централната избирателна комисия. Според него "става въпрос за исторически ден". Той смята, че издигането на кандидат за президент от ДПС е "закъсняло", съобщава БГНЕС.

ДПС за първи път издига собствен кандидат за държавен глава. На предишните избори през 2016 г. Движението подкрепи Пламен Орешарски, който официално бе издигнат от Инициативен комитет.

Ние вече минахме етапа на балансьори и без ДПС трудно би се направило стабилно правителство на България, каза Лютфи и добави: ДПС издига изключителен президент - популярен, последователен, предвидим, в който може да се инвестира дове

Днес стана ясно, че Делян Пеевски е водач на листата на ДПС в град Велико Търново. Втори в листата на Движението е Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
6
 
8
 
! Отговори
До 236 отивай си преди 2 години
Защо не емигрираш в Турция а ходиш да береш ягоди в Англия. какво плюеш срещу Европа. Турция никога няма да бъде в Европа. Отивай там където ти е родината.
208
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми чето англия е пълно с министри от Индийски Произход, Кмета на лондон също е там къв беше де да зн
207
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък ние ще пратим на *** Луна.За баланс.
206
9
 
5
 
! Отговори
Бойко Рашков преди 2 години
Всички сте за затвора. Трябва да има съдебна реформа и всички в килията си. Боко каскета и самураите които крадяха от България и Европейския съюз. Съд и затвор. Само Радев единствено скочи на Боко и мафията
205
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПО дробре станем близки с Турция отколкото Европа. Европа стара баба, дори хамериканците не го зачитат. След Брекзит ЕС е нула. Защо Норвегия , пък швейцария да не говорим, не са в ЕС, за кво им е. Близкия Изток се развива в момента с високи темпове. Турция го дават сред топ Държавите до 10 години. Дубай, Катар, Арабия, много пари се налива в този регион, Европа е едно пенсионерче. В Дубай живеят над 100 ! Националности! От всякакви Религии! И всички са добре дошли! Хората правят Бизнес.
204
8
 
4
 
! Отговори
ДПС и ГЕРБ преди 2 години
Корупция много от тях са за затвора. Рашков знае как. Разпити съд . Пеевски много отслабна Радев ги мори яко. Никога повече ГЕРБ ДПС.
203
8
 
3
 
! Отговори
Карадайъ преди 2 години
***,Пульо,Анастас и аз.Още баластра ще има ли?
202
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът на Румъния е немеца Клаус Йоханис и Румъния върви напред.Време е вече българина да е разбрал ,че не знае да управлява на държавата си.Знае само да краде и завижда на успелите и свестни хора.Не само Карадайъ президент ,а ДПС наложително да спечели парламентарните избори и да спасява каквото е останало в тази държава!
201
8
 
4
 
! Отговори
България преди 2 години
ДПС и ГЕРБ = корупция и кражби а електората на ягоди в Англия. Докога тези хора ще живеят в заблуда. Ниски пенсии малки доходи а група политици живеят като царе. *** народ слаба държава. Боко каскета и самураите никога.
200
3
 
13
 
! Отговори
ДПС преди 2 години
Другарю Радев,чия е вашата родина,щом нашите избиратели няма да гласуват за вас?
199
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мустафата що не си отиде в родината майка и там да се кандидатира.Ще има по-голям успех.
198
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС излъчиха президент само и само фигуранта да има по малко гласове и да не спечели на изборите. Много хитър ход. Браво!
197
9
 
5
 
! Отговори
Имигрант преди 2 години
ДПС и ГЕРБ вечна дружба и кражба. България не разпилявайте гласовете още на първи тур Радев. Искаме да видим Боко каскета и самураите като разберат че той е. Президентът
196
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо много забавно взе да става.Да се чуди човек защо има толкова мераклии за Дондуков 2,като далаверата е на Дондуков 1?
195
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изборите ДПС ще има нов лидер!-:) Този Карадая се издъни на това "посещение" в Турция и сега особено заигравайки се с някакви далаверки удряйки рамо на другарят Борисов!-:)) Корнела и Карадая са пътници от партиите си! А Борисов и ГЕЕРБ не ги коментирам щото Те партийно са пътници! Успех на новите партии!!!!-:))) Старите вече,не подлежат на "коментар"!
194
7
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Новогодишното обръщение към нацията той ли ще го произнася или преводач ?
193
11
 
14
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Мустафа Карадайъ е политик на доста високо ниво.Радев е много далече от Карадайъ.Радев е посредственик като-Манолова,Бабикян,Хаджигенов,Тошко Йорданов,Филип Станев...Такъв махленец не може да бъде Президент,защото няма капацитет.Заявявам,че съм българка и се стремя да бъда обективна.
192
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***,Пульо,Анастас и аз.
191
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът на България Мустафа хахаХАХААХАХАХАХАХАХАх Това в един момент ще се случи, защото ние не заслужаваме тази страна.
190
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не искате Бойко за президент на България, ще стане президент на Турция. Доган му е обещал. След Ердоган е той.