Любен Дилов-син: Кацаров не може да се справи със ситуацията

"Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб"
22 окт 2021 12:10, Ния Христова
124
Любен Дилов-син: Кацаров не може да се справи със ситуацията
Снимка: БГНЕС
"Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб. Каквото и решение да предложи служебното правителство, все е грешно. 5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората. Кацаров не може да се справи със ситуацията, заложил е прекалено много вражди и амбиция. В състояние на свободно падане сме". 
 
Това каза в ефира на Нова тв Любен Дилов - син, кандидат за депутат от ГЕРБ.
 
Той допълни, че ситуация в момента е била предсказуема. 
 
"По време на управлението на ГЕРБ се ваксинираха по 30 000 души на ден. Имахме гъвкави мерки и ясен ваксинационен план", смята той.
 
За спада в доверието към ИТН той коментира, че "са се проиграли, но ако можеха да управляват - щяха". 
 
"Най-вероятно ще съставим проектокабинет, ако имаме такава възможност. Ще погледнем към всички партии като към потенциални коалиционни партньори", разкри Дилов.
 
За него е интерсно какво точно представлява "Продължаваме Промяната". 
 
"Ще стане най-добре, ако представят своите възгледи за управление. Представиха сбирщина от подхвърлени идеи, които не бяха политика", подчерта той.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой няма да може да се справи със ситуацията, докато не се изчегърта модела на мутрите.
62
8
 
3
 
! Отговори
и накрая : преди 2 години
Баце ще обобщи изказванията !
61
8
 
7
 
! Отговори
Тв-СЕВДА преди 2 години
Очаквайте изСказване И на Биков, Гърневски , Кара-поцинкована , Фандъкова , Калин ВельоФ ...
60
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дилов явно не знае какво беше онзи щаб, щом иска да се възстанови. Щабът беше полузаконна структура създадена със заповед на Бойко Борисов, без бюджет, без правила за работа, без права, без отговорности. Единственото, което правеше щаба е да отклони вниманието от некадърността на правителството на Борисов да се справи с епидемията.
59
3
 
6
 
! Отговори
МАНИ , МАНИ ! преди 2 години
Дилов ме раСплакЪ !Какъв бе престоят му в НС , не се ли е замислял , какво е допринесъл за държавата , напъди си и съпругата , също като всички депутати за да не остане по-назад ?Станеш ли политик , веднага се усеща липсата на МОРАЛ и ПРАВИЛА ..., НА ПИЕДЕСТАЛ СА ЛЪЖАТА , ИЗМАМАТА , ДАЛАВЕРИТЕ И КОРУПЦИЯТА ...
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-жалката част от нацията ние наричаме интелектуалци. И при соца беше така.Дори няма да се цапам за тази продаденост на дyха. ИМА ХОРА У НАС, КОИТО С УМА СИ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ВСЕЛЕНИ. ВМЕСТО ТОВА С ЕЗИКА СИ ЛИЖАТ ***. Поне старата комунистическа интелигенция имаше мечта. Сега днешната"интелигенция" иска само мир с Падишаха, трохи от трапезата му и да пази тишина в спалнята му. Затова аз се превърнах в АНТИ-ИНТЕЛИГЕНЦИЯ. Българите замениха "комунистическо" с "европейско".
57
14
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Те затова най-важното е да се изчегърта модела Бойко Борисов, който е навсякъде в България, въпреки че имаме от пет месеца две служебни правителства. Без демутризация на България, няма да се откъснем от дъното.
56
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Джипко Бибитко не бе закупил АстраЗенека а Файзер - ваксинационната кампания щеше да бъде къде къде по-успешна още от него момент... а шофьора на джпката реши, че закупувайки втора цедка кафе за 5 лева е по-добро от истинската кофеинова напитка за 15 лева и ще останат пачки в чекмеджето.
55
11
 
5
 
! Отговори
А не. преди 2 години
Чак толкова резки действия не трябват! Да, Кацаров е политически труп и трябва да се махне. Но нощници и гащници са пенсионирани и трябва да си останат такива. Ако има НОЩ, то трябва да има хора и за и против ваксини. Трябва да има баланс. Ако не са балансирани нещата се стига до фашизъм. Пример за това е точно идиотията, която измислиха текущите "управляващи". Нека не се изхвърляме отново!
54
6
 
5
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Две години ''убеждаваха'' народа да се ваксинира , и не можаха да го убедят , а сега как за 5 месеца да го убедиш !Сбъркан ни е генът на народа , колко учени ни го казаха !
53
6
 
5
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
Айде Дилов,ти можеш да си и в медицината,....сменяй Кацаров,тъкмо ще си оправиш говора !.....А истината е,...аман от калинки,като теб !
52
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кацаров не се справя, то мутрите направо се провалиха.
51
7
 
5
 
! Отговори
??? преди 2 години
Дилов защо лъжеш? Ако при вас мутрите се поставяха по 30000 дози на ден, както лъжеш, то още на 12 май 2021, т.е. преди служебното правителство, поставените дози ваксина щяха да бъда 4,11 милиона, а те бяха 999 хиляди.
50
8
 
3
 
! Отговори
''Чорапа&# преди 2 години
До Анонимен... Вече 13г., ни управляваве КАФЯВ чорап , и резултат: България на всички последни места в ЕС !Дано пък зелен чорап ни откъсне от дъното ,.... А !
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на кривата ракета космоса и виновен, президента завзе власта преди 6 месеца, ако беше истински държавник, щеше да убеди хората да се ваксинират досега, на ти ся втори мандат през крив макарон, накрая Лина ще ни измъква от кризата
48
1
 
8
 
! Отговори
Максимата ! преди 2 години
Никога не вярвай , на ПОЛИТИК -ТИК - ТИК ...
47
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само абсолютни глyпаци повтарят грешките на другите преди тях... В момента "управляват" точно такива индивиди назначени от Чорапа...
46
1
 
5
 
! Отговори
1984 преди 2 години
"Много добре знаем, че никой не взема властта с намерение да я отстъпи. Властта не е средство, тя е цел. Целта на преследването е преследването. Целта на мъчението е мъчение. Целта на властта е власт.
45
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ също не се справи и допусна ИТН да ги свали и хвърли в калта.
44
17
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Бойко Борисов провали ваксинирането, сега този негов лакей твърди, че служебното правителство било виновно. Първо, ББ не ваксинира на първо място най-възрастните като най-застрашени. Второ, ББ не използва всички налични ваксини, а пазеше повече от половината за втора доза и за не знам какво още. Трето, ББ на диверсифицира риска и поръча малки количества от ваксините на Пфайзер и Модерна, заради което много хора не се ваксинираха. Четвърто, ББ не създаде нормална организация на ваксинирането. Пет