Борисов завежда дело срещу Бойко Рашков

Лидерът на ГЕРБ ще съди вътрешния министър за клевета
5 ное 2021 16:20,
138
Борисов завежда дело срещу Бойко Рашков
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов завежда дело за клевета срещу вътрешния министър Бойко Рашков, съобщи на брифинг лидерът на ГЕРБ.

Делото е по повод думите на Рашков, че Борисов имал банка, през която са минавали милиони левове. Парите отивали за авансови плащания на фирми, отговарящи за строителството на АМ "Хемус".

Още по темата

"Дни преди изборите МВР започна политическа атака срещу една партия. Все едно другите не съществуват. Наредили се около Радев - нито ще ме уплашат, нито нещо друго - през какво ли не сме минали", коментира Борисов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали това е целта Бойко Борисов сам да влезне в капана
111
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вчера бе казано "БНБ: Бойко Борисов не е собственик на банка", което може да е вярно за момента на даването на това съобщение. Имал ли е обаче Бойко Банка към момента на Рашковите думи и имал банка след съобщението на БНБ само Цветанов от 6я етащ може да каже през асЕнсьора. Казус като двойното гражданство на Киро дето се заврърте у виро на язовиро.
110
3
 
0
 
! Отговори
Борисов има в Банкя! преди 2 години
Баце го лъжат и мажат и то кът си нема кво седнало да се репчи.Тия хора вчера на пресконференцията, един по един се изказаха за огромните нарушения на бокорасите, а то тръгнало да се ежи на Рашкича че бил казал че некое си Боре имал банка. от сега е яасноче наричайки Рашкича пияница-споко ще врътнат изречението с думата бака в изречение с дума БанкЯ, и добавят изпуснатото "в", в Банкя"="Борисов има в Банкя" е казано.това е като онова "таковете да дойдат"от ПМладенов което"да им таковаме майката"
109
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подвели са го да си бие ваксините направо в главата за да са му силни раманата
108
2
 
0
 
! Отговори
Ааа преди 2 години
До Анонимен 82 - Ааа имаше - Кадафи и Нуриега ( на Панама ) !
107
3
 
0
 
! Отговори
Божее преди 2 години
До Бай Гроздан - Ти пък си еб.си и льо.мана - Да не ги е носил той бе ?!
106
6
 
0
 
! Отговори
Няма значение преди 2 години
Важното е че вече стана обществено достояние , и това което е от значение е че му вярваме , и всичко казано за теб примесено с всичките ти простотии за 12г. , е повече от достатъчно ! В допълнение идват и разочарованията на "НАЧАЛНИЦИТЕ " ти , а като добавим и ужаса на Европа от Гешев и неговата арогантност - Как ти изглежда всичко това - На твое място бих бягал без да се обръщам , а не да се буташ пак за " управник " !!!
105
0
 
9
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Няма как да носи в сакове толкова пари дори да е Батман.
104
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бай Вълчо от Хисара - Докато се опитвам да разбера пре мъдрите ти иносказания и разбъркани подобия на мисли, чуда се как 15 години си записвал и препрочитал какво е казвал Борисов!
103
6
 
2
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До Анонимен от пост 10З:Записал си:Медицината няма шанс срещу тоя мутант, дано народа ни има.. .Е,медицината е най -превилигирована след периода от2000г.Този век е на чисто медицинските технологии, био технологиите,фармацията и пр.Ако ти искаш да провериш доколко съвременната мед. наука може да търпи загуби от такива видни граждани на Банкя,то може и да си прав.Можеш ли да ми цитираш едно правилно грамически изречение изказано от видния гражданин на Банкя?Щото аз не се сещам за последните 15г
102
6
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Ама това затворника от Чехия,ли бе🎃
101
4
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
До АнонименБанката може да заведе дело,дори всичко да е абсолютна истина,заради особен закон забраняващ разпространяване на информация за банките!
100
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глей кво стаа. Тва е България, детка. Мутри, чекмеджани съдят МВР-то.
99
14
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Баце не е успял да осъди никой,самият той е осъждан няколко пъти за лъжи.Ако не беше на власт,присъдите му щяха да са десетки,заради ежедневното плямпане на глупости.Никъде Рашков не е казал за притежавана от Борисов банка,а за свързана с Борисов.Впрочем,навремето ако си спомняте,Цв.Бориславова купи голям дял от намиращата се в тежко състояние СИбан(тоест евтино),веднага след това правителството на Борисов("нямащ" връзка с Бориславова) прехвърли държавните пари в нея и акциите и поскъпнаха много
98
9
 
6
 
! Отговори
СЕВДА ТВ преди 2 години
Мобилното му банкиране е през Джипката
97
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БНБ"Борисов не е собственик на банка"
96
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този убавец навремето по същия начин съди Волен Сидеров за клевета, накрая го осъди и се оказа, че трябва да му даде повече пари за съдебни разноски, отколкото беше обезщетението, което му е поискал.. Смех. Само губят времето на съде с глупости. И за кокво го съди сега? Че казал нещо за банката на Цветелина Бориславова. Това не го ли кзнае всеки втори у нас?
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кеф!!!
94
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами банката си я и а само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.
93
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наш Григорчо пак паднал на тенис,ама понеже паднал и статийка няма