Костадинов: Ще има кабинет, но хората няма да се успокоят

Небивалиците от учебниците в РСМ ще влязат в европейските документи
Обновена: 15 ное 2021 14:52 | 15 ное 2021 14:52, Елка Василева
152
Костадинов: Ще има кабинет, но хората няма да се успокоят
Снимка: архив, БГНЕС

До седмици ще има правителство, но това няма да успокои хората. Това прогнозира пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане". Партията получава почти 5% от гласовете на избирателите и ще има място в новия парламент.

"Чака ни тежка зима. Чакат ни дни, в които правителството ще започне да прави компромис след компромис "в името на националния интерес", но след това ще се зададат тежки дни. Всяка една политическа организация би следвало да бъде изключително внимателна, защото българският народ няма да прости повече посегателство над неговите интереси", каза лидерът на „Възраждане“.

Още по темата

Според Костадинов "в България управляващите се сменят, но политиката им си остава една и съща - винаги антибългарска" и подчерта, че разговорите с "Възраждане" за правителство минават през нормализация на обществения живот в България.

"Преди ГЕРБ да започнат да въвеждат първите безумни ограничения, а след това правителството на Радев да ги задълбочи. Искаме ли да водим нормален начин на живот, или ще продължаваме да изпълняваме поредни, наложени отвън ограничения", каза Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" коментира и темата за пътя на Македония към Европейския съюз. Той е категоричен, че няма как страната ни да се откаже от историческите спорове и че не трябва да се приемат отстъпки.

"Македония е агресивна, не е като нас, преследва интересите си. В момента, в който започнат преговорите, можем да очакваме, че небивалиците, които са в учебниците им, ще започнем да ги виждаме в официални европейски документи. Продължаваме да твърдим, че македонският език е български диалект. Но влезе ли в ЕС, той ще получи официална международна легитимация... Съвременните неолиберали гледат на членството на РСМ в ЕС като анексия, както анексираха Черна гора в НАТО, за да изградят санитарен кордон в центъра на Балканския полуостров, с който да пресекат опити на Русия за някакво нейно евентуално възраждане тук. Македония е една голяма брънка от голямата геополитическа игра между САЩ и Русия", каза лидерът на „Възраждане“.

"Непоискана подкрепа не се дава". Така Костадинов отговори на въпрос   кой от двамата кандидати за президент ще подкрепи "Възраждане"на балотажа в неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
8
 
! Отговори
Костадинов е много-- преди 2 години
---,назад във мошеничествата ! Ни шкафчета със евро и злато има , ни е окрал парите за цяла магистрала Хемус !Да не говорим и за прелестната Мата Хари и за уменията и във аранжирането на евро и кюлчета ,ама тя била толкова добра защото Президента е бил учил .
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз и така съм си спокойна. Спокойна, спокойна, УАААААААУУУУУ
86
13
 
15
 
! Отговори
Подвиг преди 2 години
Ти се вреден за България, бе популист, скоро ще си при Волен, Валери и Каракачанов!
85
8
 
12
 
! Отговори
Щедри руснаци бе ! преди 2 години
Волен Сидеров купиха . БСП купиха ,Малинов купиха сега Костадинов купиха ????
84
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно тия претоплени манджи съчетани с пандемията имат почва у нас!
83
11
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ти обаче ще се успокоиш с депутатска заплатка.Нали това беше целта на заниманието.
82
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' опити на Русия за някакво нейно евентуално възраждане тук '' ...................... е тука губиш всякаква подкрепа, Копейкин, защото умните хора знаят какво значи Русия на Путин.
81
8
 
4
 
! Отговори
до Израждане преди 2 години
Искаш ли да си сравним вагоните с прочетени книги?Пробвай със съдържанието на твоя последния, аз ще ти отговоря със съдържанието на моя първия.
80
20
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Искам да видя избирателите на това недоразумение на живо. Сигурно само само роднини
79
14
 
10
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Бил си купил къща да не би вие да сте му дали парите те са от субсидията полагаща се на партията преминала 1% която получават всички други. Той е основател на ВЪЗРАЖДАНЕ и ще харчи субсидията която му се полага както намери за добре.Ако има пролетта нови избори дано хване 10% та да се ***.
78
19
 
9
 
! Отговори
Anonymus преди 2 години
Костадинов е поредният мафиот дето се прави на света вода.. Просто не са му изкарали кирливите ризи още на яве да го видят хората що за стока е. За щастие не е излъгал много хора както се вижда.
77
2
 
9
 
! Отговори
Не Възраждане преди 2 години
Възмездие му е ***.йката
76
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво"възраждане"да очакваме от човек,който се възползва от човешките неволи свързани с тая зараза и се накичва с името Възродител,лицемер и популист си ти а не такъв за какъвто се представяш!
75
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов е пълен измамник и мошеник. Тези които му се връзват са за Карлуково. А Кирчо и Кокорчо са новите спасители на България. И тези, които не им вярват са врагове на Отечеството, нъл тъй. Киряк Стефчов форевър
74
1
 
16
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Преди вота на мисирките им беше наредено дори да не споменават името му и партията... Сега от зор, ше го направят медийна звИзда...))) ако не напрай някоя глупост да ни предаде, на следващите предсрочни през март, Костята е първа политическа сила!
73
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не ходят нормалните хора да гласуват ето такива радикални елементи ще влизат в парламента. При нормална избирателна активност от 50 процента този човек нямаше да премине бариерата за влизане.
72
4
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Веднага беше изтрит точният коментар на един съмишленик.Да,по- добре радикал,от колкото-ЗАСПАЛ!
71
11
 
7
 
! Отговори
ИЗРАЖДАНЕ преди 2 години
Копейкин стана Рубльов
70
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Аспарухово....от другите едни и същи,от които си чувал едно и също от 32 години....Нещо да са направили? А и те са постоянно във властта!!!!
69
15
 
5
 
! Отговори
УМЕН преди 2 години
Костадинов е пълен измамник и мошеник. Тези които му се връзват са за Карлуково.