За БСП било логично Кирил Петков да е премиер

Разговорът за имена за министерски номинации не е започнал
90
За БСП било логично Кирил Петков да е премиер
Снимка: БГНЕС

Според Явор Божанков от БСП логично е най-голямата политическа сила, спечелила изборите, да излъчи министър-председател.

Той смята, че това трябва да е лидерът на „Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Още по темата

„Всяка партия има експертиза. Една от силните страни на БСП е именно социалната политика. По-голямата част от нашите предложения са насочени именно натам – актуализация на пенсиите, подкрепа на млади семейства, подкрепа за малкия и средния бизнес в ценовата криза”, каза Божанков пред Нова телевизия.

Той коментира и очаквания старт на консултациите за министерски постове.

„До колкото знам разговор за имена за министерски номинации не е започнал, защото първо финализираме разговорите по политики. Оттам нататък БСП ясно е определила преговорен екип и негов лидер, който ще води разговора за конкретни назначения. Този разговор към момента не е воден”, посочи Божанков.

„Макар и през последните дни да се чуват гласове от БСП да се сменя лидера на тоци преговорен екип, той е ясен и това е Корнелия Нинова. Този екип ще участва и в следващия кръг на преговори”, допълни той.

„Плюс на публичните преговори е, че всичко се видя. Всичко, което ние сме искали и защитавали, е публично и по него няма спор”, каза още Явор Божанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Царя е ГОЛ "Описа времето на управление от БСП, които избраха Радев, заедно с ДПС да не забравяме. Да, тогава имаше мутри, които така идваха и рекетираха. Да, точно тогава имаше СИВ сектор, кражба на ДДС и плащане без фактури" Мутрите ги създаде ДС, за да им пазят парите раздадени в куфарчета на свои хора. Същото ДС, което е зад Радев, *** и Кокорчо.
54
0
 
14
 
! Отговори
Sk преди 2 години
А нещо за заплатите на работещите ще чуем ли??
53
1
 
12
 
! Отговори
Царя е ГОЛ преди 2 години
До За България - Описа времето на управление от БСП, които избраха Радев, заедно с ДПС да не забравяме. Да, тогава имаше мутри, които така идваха и рекетираха. Да, точно тогава имаше СИВ сектор, кражба на ДДС и плащане без фактури. И точно така, тогава рядко се влизаше в затвора, защото работеше схемата наш човек. И да, точно поради тази причина, целия НАРОД се вдигна и избра ГЕРБ с огромно мнозинство за да се спасим точно от нещата, които описа. ГЕРБ дойде на власт, за да разкара ***!
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 54 "И Румен Овчаров министър на енергетиката той е майстор по кражбите там" Да добавим "осъден майстор".
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До За България "Когато сгазят някой Ваш роднина по пътищата и виновния влезе в затвора." Колкото в затвора влезе внука на Живков, когато насили една студентка. Вместо това го изпратиха да учи в Швейцария. За наказание де. А ти продължавай да мечтаеш.
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Румен Овчаров министър на енергетиката той е майстор по кражбите там
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За проруските партии няма нищо по-логично от това да се съгласят помежду си, кой е кандидатът на Кремъл.
48
9
 
2
 
! Отговори
За България преди 2 години
Много ми е чудно дали пак ще се пише хейт ако направят всичко , което се надяват новичките...Когато малкия Ви бизнес се разрастне и не дойдат разни мутри да Ви задължат да продавате. Когато получите одобрение на европроекта си без да имате връзки и да сте давали едни пари под масата , които ще оправите с фалшиви фактури. Когато сгазят някой Ваш роднина по пътищата и виновния влезе в затвора. Пак ли ще си търсите Бойко, мизерници?
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
финиъс и фърб ще сменят старите крадци с нови, по крадливи, по млади и красиви и най вече говорещи английски. Само не разбрах къде в картинката е маке-космонавта.
46
1
 
11
 
! Отговори
Възрастен преди 2 години
Ние по старите я знаем тази социална политика -планова икономика,щедри разходи спрямо приходите в държавния бюджет и накрая ,,благополучието" на Виденов и.....фалит !Гечев,Таско и Масларова щом са на първа линия е ясно ,играли сме го!!Колко пъти бе другари ще ни водите да започваме от нула?!..Нека и младите видят и опитат вкуса на соц.управлението но защо и ние пак да ,,ручаме жабетата" за пореден път!?!?
45
1
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 2 години
Тези ще счупят държавата!!! Бойко фа ни е на помощ!!
44
2
 
13
 
! Отговори
ЗАКОНЪТ преди 2 години
нарушаването на Закон е НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОН, със или без умисъл търпиш сакции и най-вече влизаш в Затвора, а не те избират за премиер
43
1
 
5
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
Май ната и на държавата.... скрийте си парите у чужда банка....щото ШЕ ви изземат наличните пари....
42
0
 
15
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Много точно казано от номер 41 "Глупости" - Най - голямата грешка Борисов е, че не затри из корен тая комунистическа ***, която сега влезе отново във властта през задния вход! И това става с вещото съдействие на "демократите" на Бойкикев". Срам за държава в ЕС, която само на картинка се пише, че е скъсала с гумените ботуши на Сталин! Ние сме единствената държава останала без закон за лустрацията. Не ви е проблема Борисов и Гешев! На червената олигархия и е проблем Гешев! Про_ст народ!
41
1
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
В това правителство на подмяната най-логичното нещо е доказаният измамник и лъжец Кирчо да стане премиер, милиционерът рашкоФ от служебната Хунта, да съвмести две длъжности и да поеме МВР и правосъдното министерство, Румен Гечев да поеме финансите и да свърже виденовата с радевата зима, Румен Овч. да стане енергиен министър за да ни дозакопае в трапа Белене, на Бойкикев да му дадат министерството на бедствията и авариите, а останалите министерства да се дадат по заслуги на другите радеви калинки
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новиде крадци бясно са се устремили към властта, подкрепени от стари крадци. Честита ви подмяна!
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея *** ще сасипят държавата!!!
38
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В правото съществува и понятието умисъл. Вие обаче сте гербаджийски плондери и умственото ви развитие не е стигнало толкова далеч. Милиционерът си е милиционер. Пък и опорката е спусната, защо трябва да се напъваме и да мислим.
37
1
 
11
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
Истината, е че ГЕРБ не направиха пълна приватизация и ЛУСТРАЦИЯ,А дадоха възможност за РЕСТАРТ на Соц--простотията.... ТОВА Е ИСТИНАТА!
36
1
 
9
 
! Отговори
Т К О преди 2 години
Сега разбрахте ли защо спряха "господари на ефира" кирчовчи, радевци и тн?