Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нов виц: кирикор и гарабед - политици..
87
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да спреш корупцията трябва така да реформираш системата че да няма условия за корупция. Докога държавата ще рекетира бизнеса? Бойко типично по мутренски превърна институциите в бухалки. от там тръгна корупцията. Сега кирчо и той запя същата песен. Ще спирал корупцията? Ще вдигал пенсии....Как? От къде ще дойдат парите? Само глупости и лъжи дрънкаш кирчо!Ако премахнеш ковид мерките, и съкратиш държавната администрация с поне 50% тогава ще ти повярвам че наистина искаш да правиш реформа
86
0
 
4
 
! Отговори
Е. Е.2021 преди 2 години
До Пич ...Глупости си надраскал.Нищо повече.
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще повярвам на тези политици, които най-после ще махнат пенсионерите, бивши военни уредени на сладка службичка тук и там!
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пич Хахаха. Каква работа трябваше да свършат бе? Ти каква работа щеше да свършиш? Киро каква работа ще свърши? Лесно правиш райски градини на думи.
83
3
 
8
 
! Отговори
Народно поверие преди 2 години
"Не започвай нищо ново в петък, на лош край е" - повече няма какво да се каже за това НС!
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50Голия *** на Караганева и неверните декларации, нейната и на Кирчо пак ли този "депесарски"сайт са манипулирали? Торбичката от пицария Виктория пак ли този сайт е манипулирал? Миналото на Гечев, Гагаузов и РОвч този сайт ли е манипулирал? И т.н., и т.н. А извадиш нещо за "почтените", "А отбора", индивидите с токите и CV-тата задължително си *** на ГЕРБ?
81
0
 
12
 
! Отговори
Do 78 преди 2 години
При тодор живков, България фалира два пъти и два пъти е "спасявана" от СССР срещу прехвърляне на златния си резерв там!!! Златен резерв натрупан преди 1944!! Даже преди няколко седмици имаше статии как уж Сакскубургодски имал право да си иска златото от Русия, щото било откраднато от кумунистите и продадено на СССР .... Бива малко да учиш история и да се запознаваш с фактите преди да пишеш глупости!!!!
80
9
 
4
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Така е, ако предишните избраници си бяха свършили работата, България нямаше да е най-жалката държава в Евросъюза. Но те бяха твърде заети да крадат въобразявайки си, как с откраднатото ще тичат да живеят в други по-хубави държави. Вместо да направят собствената си страна една райска градина. А колкото да троловете по-долу - недейте да дрънкате за вдигане на данъците, защото Петков и Василев обявиха, че такива няма да има. Паричките ще ви ги спрат само на вас ;)
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде да започнем прагматично, а. Като първи въпрос, решихте ли вече децата връщат ли се на училище и от кога? Все пак родителите би трябвало да знаят, при това не в неделя в 23 часа, нали?
78
5
 
10
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
До Киро Канадеца)))) ККК - Киро Крадливия Канадец!!!!
77
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Язък за доверието което получи. Още от първия ден почна с глупостите. Щял да спира корупцията.....то в света няма държава която да е спряла корупцията. А пък корупцията никога не е била чак такъв голям проблем или пречка за забогатяване на населението. Има много други проблеми които трябва да се решат и могат да се решат. Най вече да се спре държавния рекет и да се оставят хората да работят на спокойствие. Това включва и прекратяване на пандемията и така наречените извънредни положения и мерки.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил, изкорени корупцията за да ни даде Брюксел пари и отново да се разхождаме със щастливи лица в мола.
75
0
 
3
 
! Отговори
Мхмм... преди 2 години
И как ще стане това? Всеки който иска и има желание, може да изгледа 1-2 клипчета на АКФ в youtube. Сам ще се убеди как са навързани като свински черва и политици и магистрати и престъпници. Кораба потъва, филма свършва, който може и както може да се спасява докато е време.
74
1
 
14
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 2 години
Дигаме данъци, задължителна ваксинация, признаваме Македония и истанбулската конвенция, моркса база на Сащ във Варна. Херо Мустафа каза!
73
8
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
По - добре да започнеме на чисто с лъжа и измама и премиер мошеник и лъжец, отколкото да се върне Бойко Борисов да си прави пачки в чекмеджето.
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под "кражби" разбирайте плосък данък. Макс и Мориц вече обявиха повишаване на максималния осигурителен доход. Очертава се вдигане на данъците и брутален рекет от страна на държавните бирници над бизнеса и гражданите. Не харесвам ГЕРБ, но май с носталгия ще си спомняме за управлението им.
71
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Тодор Живков никой не даваше пари на България. България беше сред 30те най-развити икономики и българите живееха на средно европейски стандарт!
70
5
 
19
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Слушах речта на Кирил Петков и вече съм твърдо убеден, този човек е на някакви наркотици!
69
4
 
17
 
! Отговори
Киро конституцията преди 2 години
Излезе, каза няколко огромни и грозни лъжи и слезе! Лъжец си ти Кирилееее лъжец, с измама дойдохте на власт, как ли ще ви махнем? След като народа много ви обича и ви избра с мнозинство, защо от вън е пълно с полиция? От кого ви пазят, нали народа е зад вас и ви подкрепя, кому е нужно полиция, би трябвало с цветя и ризи да ви подкрепят! Странно, малко като обичта на Байдън!