Костадинов от "Възраждане": Не смятам, че сме опозиция!

Изчезваме физически, заяви той преди да влезе в НС
Обновена: 3 дек 2021 09:00 | 3 дек 2021 08:48, Петя Славова
114
Костадинов от "Възраждане": Не смятам, че сме опозиция!
Снимка: БГНЕС

"Ние влизаме като гласът на голямото мълчаливо мнозинство, не смятам, че сме опозиция". Това каза при влизане в Народното събрание лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов. Той допълни, че тепърва депутатите ще свикват с мисълта, че всеки отговаря за хората, които са извън НС.

По думите му, основната работа на неговата партия е да възстанови достойният живот на българските граждани.
"Още в края на този месец ще внесем програма за демографско възстановяване. Изчезваме физически. България е катастрофирала, намалели сме с 1 млн. души и това е най-важният проблем и той не се коментира от други, освен от "Възраждане"., заяви той и заключи, е от тук насетне българите имат своя парламентарна група.

Той подчерта, че "Възраждане" ще се борят за отмяната на Зелените сертификати.

Депутатите в първия си работен ден бяха посрещнати и от протест срещу ваксините, предава БГНЕС. Протестът се провежда пред централния вход на Народното събрание, откъдето влизат повечето депутати. Протестиращите са разпънали транспаранти срещу ваксините пред паметника на Цар Освободител
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е,че след след цялото оплюване на Костадинов от продажните *** и уверенията на "видните" социолози,че Възраждане нямат шанс да минат бариерата,новата патриотична формация вече е парламентарно представена.Вече само от Костадинов зависи какво ще се случи по нататък.Ако правилно си изиграе картите,резултатът ще му се увеличава в геометрична прогресия.
20
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятел ..голямо самочувствие бря ,на никой не нужен )
19
24
 
12
 
! Отговори
При тази избирателна преди 2 години
Активност, представлявате около 2 % от всички избирателиТолкоз ти се Доверяват, КопейкинОт тяхно име можеш да говоришДребна партия с големи мераци
18
12
 
16
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Смятай. Оплакваме се от политиците , че били такива и онакива, пък тя гласувала за това, че Костадинов искал да отмени маските и сертификата. Абе буле, държавата ми умира, нямаме икономика, нямаме нищо тя сертификата и в главата. Ако не тръгнем да се развиваме икономически ни чакат ужасно времена.
17
15
 
20
 
! Отговори
бабаВанга преди 2 години
Ако настоящото мнозинство остави зелените сертификати и въвеведе задължителна ваксинация, на изборите след няколко месеца тази партия ще има над 50%
16
11
 
28
 
! Отговори
Дебат за ЕСССР преди 2 години
Умнокрасивитета реве с глас. Много приятен шум. Не виждам проблем да се отвори дебат и за членството ни в ЕС. От Европейския съюз имат полза само бандитите, които крадат еврофондове. Ние, обикновените хора вече дори не можем да пътуваме по екскурзии. За какво по дяволите ни е тогава? Да ни внасят джендъризъм и да дават пари на *** да не бачкат? Или да ни ваксинират задължително с доказано вредна субстанция? Чудесен дебат ще се отвори дали да сме вътре или извън ЕСССР.
15
5
 
25
 
! Отговори
hm преди 2 години
Като много милеете за хората, защо не поставите въпроса с цените на горивата? Петролът се срина от 85 долара за барел на 65 долара. От пика минаха 3 седмици, от една седмица е голямия дневен спад от 13%, а цените по бензиностанциите не мърдат надолу. Когато петролът скача, цените на горивата след 2-3 дена вече ги вдигат, като петрола спада, 2-3 седмици пасуват. Аман от търгаши и спекуланти. После имало инфлация. Ами ще има. Когато трябва да свалят цените те не ги свалят, само искат да се гушат.
14
15
 
17
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
тоя па! "Голямото мълчаливо мнозинство" ако му пукаше за възраждане щеше да ходи да гласува, а не да търка диваните. Типичен пример за грандомания.
13
25
 
24
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Не знам как мислиш за бъдещето на народа , а още не си върнал патийнста субсидия с която си построи къщата?Така че не говори от името на народа и ако не искаш да се ваксинираш и си против сртификатите , аз не искам хората да умират заради безрасъдството ти ! Жалко и това го казва депутат който ще се бори за прираста на населението!
12
16
 
31
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
плюйте по човека, плюйте... незнам дали щеше да може да се противи на отвъдните господари, но ако знаете какъв ужас се задава щеше да е по-добре с него да бяхме се надигнали и измели всички и не с доброто... а сега се гответе (няма да ви кажа за какво)!
11
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Квиченето на сороснята определено гали слуха.Ако Коцето си спази обещанието да се бори срещу колониалното неолиберално робство и не се продаде като Волен,на следващите избори догодина може и номер едно да стане.
10
20
 
32
 
! Отговори
Успех на Възраждане! преди 2 години
Гласувах за тях, дано да не ни предадат! Единствената партия, която се обяви против дискриминационния зелен сертификат, задължителното ваксиниране и маските. Пожелавам им успех и в борбата срещу демографската катастрофа на нас, българите и на следващите избори не 6%, а 36%.
9
24
 
13
 
! Отговори
гаварит путин преди 2 години
копейкин наш челавек задунайская
8
28
 
13
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Патерицата на Бойко се обади!)
7
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като какви сте влезнали Златке?Даже ДБ които са хора на Иван Костов спечелиха повече вот от вас!!
6
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Възраждане срещу сороснята!
5
19
 
29
 
! Отговори
Един от народа преди 2 години
Мачкай Коце, докато тр$оловете кв:ичат, на правия път си.
4
36
 
22
 
! Отговори
Денев преди 2 години
Този е зле.Кой ли е гласувал за него?
3
36
 
21
 
! Отговори
един преди 2 години
Руски шпионин!!!
2
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На гъ л лъ же. ц