Парламентът ще избира 15 постоянни комисии

Изслушване на министри е предвидено утре
22 дек 2021 07:10, Анисия Иванова
6
Парламентът ще избира 15 постоянни комисии
Снимка: БГНЕС

В програмата на Народното събрание за оставащите два работни дни на депутатите като първа точка е записан изборът на постоянни комисии на Народното събрание.

Предстои да бъдат избрани 15 комисии. Отделно от тях депутатите предстои да изберат Временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно машинното гласуване в изборите на 14 ноември 2021, Временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените на територията на Република България противоепидемични мерки срещу COVID-19.

Като точка първа за четвъртък е предвидено народните представители да изслушат министъра на вътрешните работи за постъпилите сигнали в МВР за изборите от 14 ноември.

Втора точка утре ще бъде изслушване на заместник-министър председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: парламенткомисии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мнооо'о комисар, мнооо'о нящо, то толкоз мандри няма, к'ош крадат?
4
0
 
6
 
! Отговори
Ахмм преди 2 години
Малко са, още трябват !
3
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Нали се сещате, че освен депутатската заплата от 10 000 лева, всеки член на комисия ще взима и допълнителна заплата. А при 15 комисии, няма да има депутат, дето да не се е намърдал в някоя от тях :) Честита Промяна и Нова Година на новите красиви и млади харвардци, с изкарани по интернет дипломи :))) А за 80 процентовите да развързват кесията, че цените станаха като в Люксембург
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лойкикев как ще излезе пред избирателите си и ще обясни, че върна комунистите на власт. Да се преименува партията на Въртоглавите
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комисия до комисията,експерт до експерта и до тях експерт,и накрая както обикновено,едно голямо нищо.