Радев: Пожелавам здраве и благоденствие във всеки дом

"Нека светлината на големия християнски празник ни окрилява за добри дела"
291
Радев: Пожелавам здраве и благоденствие във всеки дом
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев поздрави всички българи по повод Рождество Христово. Той написа пост в социалната мрежа Facebook.

Още по темата


„Честито Рождество Христово! В днешния ден, носещ вяра и надежда, пожелавам здраве, благоденствие и разбирателство във всеки български дом. Нека светлината на големия християнски празник ни окрилява за добри дела и съпричастност с нуждаещите се, нека ни дава сила да продължаваме заедно да градим достойно бъдеще за всички", написа той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: коледаРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
4
 
1
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До Дедо Записал си следното: Герберските *** пак са се развихрили. Не е ли по-добре да отидете някъде на Витоша и да надуете кав***ла .А бе измислете нещо по-добро и стойностно за 12г.Няма как да измисли нещо стойностно човек завършил Симеоново или някой квази университет./югозападен,новБг, русе,и.т.н./Когато Радев е вдигал самолети във въздуха,то Бойко си е вдигал потните *** в някой физкултурен салон.След това на бариера!/и оттам му е прякора Боби бариерата/.Но бай Ставри го чака!
198
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руню, аз пък си пожелавам 2022 да ти е последна и на такива като теб. За благополучието сами ще се погрижи като ви няма
197
2
 
6
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Грозно е когато един неверник се опитва да трупа дивиденти от християнски празник.
196
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
майцепродавец и масонджия ни пожелава весела коледа и някакви други работи... айде не на нас тия.
195
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шестя,кой те кара да четеш.И ние не понасяме Лойко,но медиите непрекъснато ни го натрапват.Вчера бил подарил магаренце на внуците...какво ме засяга.
194
1
 
8
 
! Отговори
Петя преди 2 години
А ние от нашия дом ти пожелаваме да се разкараш и да престанеш да ни се натрапваш, защото не те понасяме.Ти си същество от най- долна проба и вреден за България.
193
8
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Герберските *** пак са се развихрили. Не е ли по-добре да отидете някъде на Витоша и да надуете кав***ла .А бе измислете нещо по-добро и стойностно за 12г.
192
2
 
10
 
! Отговори
??? преди 2 години
За какво благоденствие бълнуваш бе? Като си видя сметките за плащане, се сещам за теб и те поздравявам подобаващо, теб и всички около теб!
191
1
 
9
 
! Отговори
Цвета преди 2 години
Нямаше нужда,вече ще ни е по-добре и без твоите и на твоите "сенки " поздравления ! Тоя понеже разбра,че на Нова година ще го гледат само любимците му прави изненадваща стъп ка по Коледа - омърси и този свят праник! Що за президент може да бъде тоя,който прави всичко САМО В СВОЯ ИЗГОДА и погазва конституцията на страната ни ?!?!?!
190
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА ГЕРБ ДА ЗАМРАЗЯТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ В НАЙ СТУДЕНИТЕ МЕСЕЦИ, РАДЕВАТА ЗИМА Я УСЕЩАМЕ ПО 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИ ЗА ХРАНИ- ТОВА СЕ РАЗБИРА ОТ ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ БЛАГОПОЛУЧИЕ.
189
2
 
22
 
! Отговори
Лъже.. преди 2 години
Половината български домове ще ни изчегърта-в това се е заклел, убиеца..... Антихрист е!
188
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голи обещания и пожелания!!!Вземете обърнете внимание на здравната система ,а не да просите последните парици от хората за Българската Коледа!!!Всички крадци в затвора !!!
187
6
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Ха-ха,онзи с децата ли на снимката,действително е жалка.
186
2
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Жалка картинка ...
185
17
 
5
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
До ЧитателИ аз това казвам,но не спира да се снима с внуците и да им подарява кучета.Защо задръства медиите,какво ни интересува,вече е никой.
184
3
 
19
 
! Отговори
Този преди 2 години
Който узурпира властта с парите на Черепа, и ни върна десетилетия назад , щял да ми пожелава "благоденствие"? Днес е светъл празник, ще се въздържа от коментар! Наблягайте на лицеви опори и коремни превъртания и си пожелайте да оцелеете през Радевата зима !
183
3
 
23
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Изборите може да се печелят с машинации, но уважението на народа не се печели с машинации. Време му е да си ходи.
182
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистическия експеримент Бойко в атака, се провали с гръм и трясък. Задава се нов комунистически експеримент, задкулисния Радев. Последен опит на комунистическата върхушка да си осигури безоблачно бъдеще на гърба на народа.
181
4
 
29
 
! Отговори
ненужен преди 2 години
Радев е вреден за българското общество като личен пример и като представител на България пред света.
180
3
 
21
 
! Отговори
ХБК преди 2 години
Протоколните думи на г-н Радев са добри. Съмнявам се, обаче, дали този човек е влизал в Църква (освен по протокол). Съмнявам се, дори, дали може да искрено да произнесе простичките думи - ЧЕСТОТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. Това, че най-вероятно е атеист не е престъпление. Престъпление, обаче е, че хрантути около себе банда от 26-27 номенклатурни престъпници от мафията ДС, обявената ОФИЦИАЛНО от Българско Народно събрание за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА.