Стефан Янев: Не да продължим да отстояваме националната си идентичност

Министърът на отбраната честити Рождество Христово
25 дек 2021 16:35, Нели Христова
111
Стефан Янев: Не да продължим да отстояваме националната си идентичност
Снимка: БГНЕС

Нека традициите и изконните ни ценности да ни сплотяват и да ни показват вярната посока. Това написа министърът на отбраната Стефан Янев в профила си във Facebook.

"Честито Рождество Христово! Нека има радост, топлина и уют в домовете ни, да бъдат добри помислите ни, смислени и разумни делата ни! Пожелавам здраве и благоденствие, мир, любов и светлина по пътя ни. Нека традициите и изконните ни ценности да ни сплотяват и да ни показват вярната посока", допълни той.

"Нека здравата връзка с миналото и с нашите корени да ни дава сили, за да продължим да отстояваме националната си идентичност и да реализираме нашата обща кауза - да направим България просперираща държава, с която да се гордеем! Светли коледни и новогодишни празници", завършва министърът на отбраната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Завинаги с Русия преди 2 години
Браво никога против Русия нашите братя освободители от ***.
75
1
 
5
 
! Отговори
Време е преди 2 години
Само след Лустрация за Кремълските слуги Българина ще се обедини като нация и народ
74
1
 
9
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Неграмотниците да си оправят заглавието... Нещастници...
73
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би досегашния премиер министър. е заплаха за някои, понеже има висок рейтинг и доверието и уважението на хората, дори и да няма дар слово веднага става ясно че говори каквото мисли и това така ще стане ...
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ели, ами грешно написаното заглавие цели да дискредитира премиер/министъра но няма как да го постигне защото той е свестен и умен много обран много премерен човек мечта на нашето поколение.
71
1
 
8
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Каква е целта на грешно изписаното заглавие на статията
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Янев ,смел мъж а не като еврогейовете
69
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев и съветниците му не четат ли поне заглавият под които се изписват негови мнения. Вижте това заглавие: Стефан Янев: Не да продължим да отстояваме националната си идентичност. . . изпуснато е е дно И. . . и целият смисъл на заглавето показва Янев за нен ор мален. Извинявам се ама как иначе да го непиа след като толко време от Днешнюгине на днес.бг не променят грешката.
68
15
 
9
 
! Отговори
Ник преди 2 години
Стефан Янев е един невзрачен военен. На такива като него мястото им е в някоя канцелария на армията. Той е без собствено мнение, а каквото му каже шефа му президента Радев Решетников. И на двамата им личи петолъчката на челото и лакейският им манталитет към Русия.
67
7
 
7
 
! Отговори
А преди 2 години
Янев успя да уреди двете си деца на сладки държавни служби без конкурс. Сега иска подкрепа, щото още не е уредил внуците
66
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, ти си черната овца на кабинета. Каква национална идентичност, бре? Бъркаш работите на Киро. Как ще се оправдава после с тебе пред господарите си?
65
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не можаха ли някави други клишета да измислят решетниците яневи, че тея вече не хващат дикиш, даже и русоробите се оглеждат съмнително и надзъртат под креватите.
64
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заучени фрази - говорени вече - над 30г , жалко , че винаги са оставали единственно пожелания ми
63
21
 
19
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
62
14
 
17
 
! Отговори
ХБК преди 2 години
Войната, която се води в момента между САЩ и Китай не е нашата война. България е европейска страна и трябва да отстоява европейски цели. Русия не е враг на България, но е неин неприятел (други са руските приятели на Балканите). Америка не е неприятел на България, но е безразлична към България. Тя ни е харизала на Русия. А това вече е трагедия. Тя ни откъсва от Европа.
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оправи си заглавието , ***, не случайно от 'нека' е останало само 'не'. Ние ще приготвим една тумба за теб.
60
2
 
20
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Ало-ооууу, оправете си заглавието!!!!
59
11
 
10
 
! Отговори
ХБК преди 2 години
Американската НАТО е (категорично) в подкрепа на руския башибозук. Така беше по време на ВСВ; победата над хитлеристка Германия сложи край на възхода на нашата страна като регионална сила на Балканите. Мит е че Българите са русофили. НЕ! Теса Европофили и американофили. И това е отпреди сакралната дата - 9-ти септември. Затова и нашите по-мъдри деди са ибирали Български ЦАРЕ от Европа - от Германия. В момента тече трета Световна Воийа, Тя се води с други средства - финансови, идеологични и ..
58
14
 
12
 
! Отговори
ХБК преди 2 години
Г-н Стефан Янев е един от най-интелигентните, сдържани и премерени в думите си родни политици. Съмнявам се дали позицията за дистанциране от силите на НАТО (на която България е пълноправен член) е негова лична позиция. Да не забравяме, че неговия шеф- Президент Радев е буквално обграден от ДС-ченгета (26-27 на брой). Президенството е котило на родоотстъпници. Проблемът е друг и г-н Янев добре го разбира. Европа няма собствена армия. А това създава зависимости.
57
5
 
14
 
! Отговори
Чичо от Трудовец преди 2 години
По време на Тато ти цяла България беше огромна руска база!!Кеф ти да си я делиш на два на двайсе на сто бази?!Какъв им е бил проблемът на Ор,ките?!