ГЕРБ се ядосаха на Рашков, дават го на съд

Това съобщават от бившата управляваща партия в своя позиция
483
ГЕРБ се ядосаха на Рашков, дават го на съд
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ ще даде вътрешния министър Бойко Рашков на съд. Това става ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

Поводът за крайните действия е изявлението на Рашков по-рано днес, че 30-40% от парите за строителството на магистрала "Хемус" са се насочвали към ГЕРБ. Самият Рашков заяви това  след разпит в прокуратурата.

Още по темата
"За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателства за тях. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си“, посочват от ГЕРБ.

"Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по-ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня, с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев", се казва още в позицията на партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: съдГЕРББойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
12
 
11
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
герб са престъпници а ПРОКУРАТУРА СЪД са корумпирани
19
7
 
13
 
! Отговори
Електра преди 2 години
***,Рашкова скоро ще е при бай Ставри, защото как може един *** милиционер и то все пиян, със скромната си заплата да има 19 имота.. Че с тази жалка заплата на заптие, тоя памперс не може да си плати само 12 к,енефа, в единия си имот...
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15 "Не на съд, на прокурор го дават, защото главния прокурор е от тяхната мафия. Въпреки че и българския съд е корумпиран до "световно" ниво." Още отсега виждам как се подготвяте, ако го осъдят ....
17
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси и паникьосаните ***! " сметките за ток и газ са чудовищни" - Мили идио...тчета ми до сега нито сметката за ток нито за газ са ми по-различни от лани. Вие в какъв свят живеете бе , дрогирани ли сте?
16
10
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
И за пореден път българските медии подгъзуват на ГЕРБ
15
13
 
20
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Хайде Рашков с теб сме. Мани ги тия крадци , особено боко , може да го направим рекламно лице на шкафове или чекмеджета и да казва, кое колко пачки и злато събира. Изземете му мебелите и ще закърпят бюджета за няколко години напред.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Всички крадци "Всипки имаме очи и виждаме, че държавата е по-зле пакистанско гето" Явно не си бил в пакинстанско гето, но на нас ни е достатъчно, че сме доста по-добре от разни режими като путинландия. А тръгнахме уж от същото ниво.
13
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само съдът може да озапти професионалния лъжец Рашков.
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не на съд, на прокурор го дават, защото главния прокурор е от тяхната мафия. Въпреки че и българския съд е корумпиран до "световно" ниво.
11
17
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ахахахахаха, Дамаджаната сега ще се раздели с единия от 19-те си апартамента, за да покрив разходите по делото и обезщетението като загуби....или пък може да не загуби никои от купените с държавни пари апартаменти и замъци, а да се раздели със сумата, дето вече я е приготвил за 20-я апартамент. Дано го осъдят за няколко милиона този мал0yмен алкохолик, дето нищо друго не прави, освен да търси нещо срещу Борисов. А престъпността се вихри с пълна сила като през 90-те, мутренските времена
10
2
 
3
 
! Отговори
Жертва на терор преди 2 години
Пернишки Мутри на Борисов изтезават хора, а Министър Рашков е казал да продължават изтезанията но по леко,така твърдят изве.ргите!................МВР София ул 6-септемвриВх. Номер-489700-3695. От 06.07.2021г.до министър Рашков
9
9
 
17
 
! Отговори
ЮЗУ преди 2 години
Вътрешният министър не може да бъде "даден на съд" от политическа партия, но след като ГЕРБ разполагат с такива корифеи в правото като Барни квадратните ***, Цецка и каскетя, вече няма нищо учудващо в подобно неадекватно поведение.
8
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова злобен, ***, нагъл човек никога не е бил министър в България. Да ставаш за резил на стари години за да угодиш на Радев е мазохизъм и простотия.А самия Радев е същия като Рашков.
7
10
 
16
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Боко Рашков разпитван в гешевтурата?! Големо шоу предстои, но от СЕГА ви казвам, че Рашко няма да бъде осъдет поради конкретни обстоятелства, или: направил е съобщението в нетрезво състояние. Ще се отърве с условна присъда или къмюнити сървис, сиреч да си почиства лично тоалетните си служещи за вомитории.
6
20
 
22
 
! Отговори
Карабашев преди 2 години
Тоя господинчо се държи като махленска клюкярка и заслужава точно това !!! Вдига шум, бие тъпани - вижте ме какъв съм !Е,хубаво,ама няма какво да видим освен поредна доза поръчани простотии - затова е хубаво да му наместят малко ''' "чемберите " ...
5
14
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
До Иван Иванов Съд няма за казалия живата истина.Рано или късно крадците от ГЕРБ ще си намерят майстора.
4
11
 
13
 
! Отговори
РАШКО СИГАН преди 2 години
ЗНАМ НО НЯМА ДА КАЖА?
3
33
 
24
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
Така се постъпва с клеветниците. Крайно време е да се служи спирачка на черния пиар на Рашков.
2
10
 
63
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Прави са да го съдят, не са 40, поне 90% отиват в касите на ГЕРБ. Как може да лъже? На съд!
1
56
 
26
 
! Отговори
Иван Иванов преди 2 години
Съд за Рашков!!!