Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат

Проф.Чорбанов искал ад види кой ще го спре, за да влез в сградата
490
Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат
Снимка: БГНЕС

Въпреки въвеждането на задължителния зелен сертификат за достъп до парламента, депутатът от ИТН проф. Андрей Чорбанов няма да представи документа си на влизане на работното си място.

Съгласно приетото в петък решение на НС от 24 януари всички народни представители, служителите на администрацията, съветници на депутатите и представителите на медиите трябва да представят зелен сертификат, за да влязат в сградата на парламента.

Още по темата

"Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи", заяви проф. Чорбанов пред Нова телевизия.

Той допълни, че ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

Според него не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас.
Проф. Андрей Чорбанов добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

„Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не махнете сертификатите, ще гласувам за Възраждане на следващите избори.
298
4
 
2
 
! Отговори
Пламен Пасков преди 2 години
До ъ-ъъъъНе е достатъчно! Трябва аз, Пламен Пасков, ветеринарният дофтор, да бъда обявен за най- главен разбирач в света по темата за ваксите и да получа титлата "доктор хонорис кауза";)))
297
14
 
6
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Чобанов се изложи пред Народа . ИТН трябва да го изгонят от Депутатството .Очаквам утре да не е Депутат в Народното Събрание , както и Депутатите на Възраждане .На България и трябват Депутати без Лъжи . Не може да си Депутат и да Лъжеш от Трибуната .
296
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да споменем и за новата къща на вожда на Възраждане която струвала над 700 бона. Била купена с кредит. Странно този кредит как е обезпечен.
295
13
 
4
 
! Отговори
мислех си, преди 2 години
че UдuoTиTe в този Парлемент са концентрирани във Възраждане и Герб!
294
11
 
6
 
! Отговори
ъ-ъъъъ преди 2 години
Разбрахме, че от Възраждане са ваксани, може да смениш плочата вече. Никой не го интересува.
293
12
 
3
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
До Анонимен: Явно за Вас бизнесът е по-важен от човешкия живот и здравето (всъщност и двете могат да бъдат съвместими, но благодарение на ваксините. Явно сте твърде млад/а и нито помните, нито сте преживелли друга епидемия)! Благодарение на ваксината Пфайзер преболедувах Ковид много по-леко! А Вие, като мизантропът Копейкин, остава да прокълнете желаещите да се ваксинират "да се возят в бели автомобили"!
292
0
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами аз предлагам да вземем личен пример от него и също да не показваме сертификатите в моловете, техномаркетите и на всички обществени места където ни ги искат, щом за дУпетатите може защо да не може и за нас ... след като в българският парламент една четворна коалиция всеки ден поставя под въпрос законите и разпоредбите на които се подчиняват редовите български граждани, да бъдем и ние такива каквито са представителите ни в НС, да обявим гражданско неподчинение и да бъдем над закона ... !!!
291
0
 
13
 
! Отговори
555 преди 2 години
Когато науката се превърне в антинаука, много хора продължават без да се замислят да си плуват в мътния поток и статистически се присъединяват към така наречения -" Синдром на сварената жаба"
290
10
 
8
 
! Отговори
Копейката преди 2 години
Г-да, оказа се, че ние от партия "Възражданер" сме изваксани по каналният ред! Ако има другари, които не са се дупнале, ще ги накажем строго за развала на партийната дисциплина! Никой не знаеше това, досега, защото ние умело заливахме фейсбук с тонове пропаганда! Та, нашта революция ще умре, преди да смея започнали, но целта е участниците в нея, антиваксъри да предадем на заколение!
289
8
 
22
 
! Отговори
За Бога, братя! преди 2 години
Ползата от ваксината е, че можеш да заразяваш спокойно без да ти се търси отговорност от властите и обществото. Не виждам друга доказана полза.
288
14
 
14
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
И какво се оказва в крайна сметка? 80% от Антиваксърите са ваксинирани? Справка партия Възраждане! Баси майтапа!
287
11
 
15
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ЧОРБАНОВ Е ЕКСПЕРТ КОЛКОТО АЗ СЪМ ЧАПАЕВ.
286
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен352 корнела и радев викаха че се опитват да заглушат свободното слово, ама като дадоха положителен пцр тест айде вма и лекарства от хамерика. щот краварите са тъъъъпииии...
285
6
 
11
 
! Отговори
Сертифицирано Говедо преди 2 години
Аз да не съм г0ведо, че ще ходя със сертификат а оу откАчените? Няма да си вадя сертификат, напротив! На следващите избори ще гласувам да влязат още депутати от Възраждане в НС.
284
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравната система е виновна да, преди да има ваксини смъртността от Ковид у нас и в Европа беше приблизително еднаква, след като те се ваксинираха, а ние не разликата стана огромна, а нашата здравна система и техните не се промениха. Истината е, че в България 2020 има 124 000 починали, 2021 са над 145 000 а от 2000 до 2019 са средно около 110 000, разликата е потресаваща.
283
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една трета от депутатите на "Възраждане" са ваксинирани, въпреки че партията е против. Нали за тях винаги ще има места във болницата и безплатно лечение, защото така е редно. Дреме им за народа.
282
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До Ваксинирайте сеела докажи че съм заразен, сам ше си срежа вените. ако не съм обаче, ше те карам да седнеш на бирено шише. става ли бартер?
281
11
 
20
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Чорбанов е от малкото свестни и нормални депутати в този парламент. Има ценз и си разбира от работата.
280
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинете, но има много по-сериозни проблеми . Имат сертификати , но няма да ги покажат. И как ще работите? Скоро пандемията ще свърши, но българина си остава беден. Работа трябва , нови фирми. Труд с висока добавена стойност, заплати 2000-3000 лв. Трябв добра икономика и образование.