Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС

Той даде 14 дни срок да се реши въпроса със зеления сертификат
13 яну 2022 16:09, Нели Христова
634
Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи". Това обяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов във видео, публикувано във Facebook.

В клипа, той обяснява, че протестът е минал така, както са очаквали, а властта се е уплашила, тъй като се е "сблъскала с народния гняв".

"Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината (странно, че моята изтича в неделя, а неговата - в петък), ще покани представители на протестиращите, сиреч на "Възраждане", да започнат разговори. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дни срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение", допълни Костадинов.

По думите му няма нужда от "голямо мъдруване". "В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му", призова Костадинов.

Според него истинската причина за въвеждането на здравния документ у нас е принуждаването на хората да се ваксинират. По думите му това е предпоследната крачка преди задължителната ваксинация. Това, твърди Костадинов, е следващото нещо, което управляващите ще искат да направят. Според него имунизацията може да стане задължителна не само за възрастните, но и за децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
14
 
28
 
! Отговори
Бръм преди 2 години
Къде влизаш бе, папуняк! Как пък не оздравя тая нация от тикви и болни мозъци. Махна се Волен , Валери и Шкембе воевода, дойде тоя лайновоз. Шес години биология!
399
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой си мисли, че ще се пребори с похватите на милиционерите от БКП т.е. КГБ значи изобщо не е в час на какво са способни... Следващият път не карантина, а най- вероятно ще е зараза за непослушните...
398
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Влизали те". Кой е тоя да дава ултиматоми на държавните институции и да заплашва. В нормалните държави тия ВЛИЗАТ в едно място за дълъг размисъл...
397
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тези, или подобни дойдат на власт, не се връщам в България! Слава богу имам втори паспорт.
396
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се от километри че тези не искат България да е в ЕС. Искат в Евразия. Защо ли?
395
10
 
31
 
! Отговори
Тази руска курва преди 2 години
да я заключват в бЪрдака.
394
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стажанчето от адвокатската къща дето е председател на НС защо не си показва сертификата с печат и подпис , а само принтира нещо вкарано в регистъра на РЗИ
393
5
 
21
 
! Отговори
рушкуте курви са преди 2 години
по гласовите, отколкото ефективни....
392
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно такова шило като Костя им трябва на мекотелите да им спука балона. Факт е, че ги побърква. Значи е на прав път. 80% от българите сме с него, въпреки, че по - голямата част нямат нищо общо с Възраждане.
391
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
костадинов има и друга позиция , влезте в сайта на Възраждане , там си пише програмата , те са за енер независимост , строеж на атомна централа и тн
390
35
 
11
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Чест и адмирации, доктор Костадинов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !
389
10
 
30
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Ваксинираните антиваксъри на Копейкин ...
388
12
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Никой не е длъжен да се съобразява с партия,която е спечелила 5% на изборите.Копейкин може да влезе в цирка като клоун.За МС избирателят не му е издал пропуск.
387
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не на дискриминационните сертификати! Не на отровните бъркочи!!!
386
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодаря за видеото. Изгледах го до край.
385
8
 
17
 
! Отговори
Страхливци преди 2 години
Платени шушумиги от протестите миналото лято, къде се изпокрихте. Мишоци гн ус..ни, защо не излязохте да се противопоставите на организирания от фашизираната партия протест. /В никакъв случай хората от площада не са фашисти./ Къде са адвокатчето, Бабикян, онова недоразумение Минеков, милионерската щерка Ружа Райчева? Защо, като може полицайте да ви свършат мръсната работа.
384
4
 
12
 
! Отговори
лекар преди 2 години
При някои заболявания на духа започва първоначално обезцветяване около устата на болния, почти до бял цвят, става блед, наблюдават се маниакални мисли или зацикляне в една и съща идея/мисъл
383
10
 
32
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Влез, влез! Ама като тръгнеш да излизаш май ще е с белезници и обвинение за подстрекателство за държавен преврат. Изобщо тоя смах'нат "революционер" какви комплекси избива. Като го слушам как каканиже едно и също с това безизразно прежълтяло лице и празен поглед, чак ми се отщява да вечерям. И не трябва да се сравнява с Волен Сидеров. Волен е интелигентен мъж, пичът е с харизма, а този е толкова скучен. Но с неконтролируемата си агресия май че стане клиент на прокуратурата, че и на д-р Гълъбова
382
6
 
15
 
! Отговори
Акосидошълдасапраиш преди 2 години
И какво следва, каква ще е програмата на подвижния цирк утре?
381
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чл.1 от Наказателния кодекс урежда призивите към насилствени действия. Какво чака Каскета, та не иска имунитета на този?