Джамбазки: Най-голямата заплаха към България е натискът по темата Македония

Той ще настоява да има национален референдум по въпроса
23 яну 2022 18:40, Нели Христова
84
Джамбазки: Най-голямата заплаха към България е натискът по темата Македония
Снимка: БГНЕС

“Ще настояваме позицията на България по въпросите с Македония да бъде препотвърдена на национален референдум”, заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки пред БНТ1.

“В момента най-голямата заплаха към България е натискът по темата Македония. А той идва от нашите западни съюзници. Когато се говори за нарушаване на правата на българите в Македония се появява една слепота, а в същото време искат от нас съдействие. Не смятам, че трябва да бъдат разполагани допънителни войски на НАТО на наша територия. Много нелепо е, че правителството сега отчита като успех, че Македония няма териториални претенции към България. Това тогавашният премиер Зоран Заев го каза, въпреки че пак беше нелепо, преди две години. Скандално безобразна неграмотност е тълкуването от страна на министър-председателя на исторически факт по съвършено неверен начин”, добави евродепутатът.

“Договорът с ЕС е многостранен. Това не е договор с мобилен оператор или за покупка на къща на брега на Варненското езеро, за да бъде прекратен едностранно. Няма как да се съберем с “Възраждане”. Много неща могат да бъдат простени, но не и предателството”, декларира Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Глупости Най-голямат заплаха за бг са бг политици. Скоро никой няма да остане в България. Нали е много добре в ЕС и НАТО а пък хората бягат,
33
2
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Нещо си се объркал. Референдум за ЕС и НАТО никога не е имало. Бе решено еднолично от Костов, когато беше премиер. С самото членство го подписаха Станишев и Сакскобурготски през 2006 г.
32
12
 
6
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
Най-голямата заплаха заплаха за бг е путин, нищо и никой друг не ни заплашва!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До aa1830 Готвят и ликвидация на лева без референдум. Утре ще ликвидират и България или ще стане Македония заради ЕС и НАТО.
30
4
 
11
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
За какво е референдум щом има договор с РСМ, потвърден от парламента с пълно мнозинство. РСМ трябва да си изпълнява договорите които подписва. Точка!
29
6
 
6
 
! Отговори
Бож. преди 2 години
Добре се е изказал човекът- който не му харесва,джом към Шумадия и Чукотка!
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очилатия фашага ще се запише ли доброволец в Бандеровските батальони.
27
7
 
8
 
! Отговори
До форумците преди 2 години
Имаше референдум и за ес и за нато хората над 90% казаха да. Сега ако има ще е същото. Никой не ни натиска от ес и нато за македония това са фалшиви новини изфабрикувани от рубладжийте, които мислят, че помагат на своя тцар самодържец в кремъл. Просто е - като не ви харесва рубльовци и копейкини бегайте на изток, без това още малко ще ви търпим тук...
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тия ли ще се запише доброволец в Украйна?Да вземе и Шкембе войвода. Да носи гаубицата.
25
10
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
НАТО и ЕС бяха най-хубавото нещо, което можеше да се случи на България! Кремълската наглост е безгранична! На Копейкин щатните не ги броим! Те отдавна са смъкнали гащичките за жълти копейки!
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вмро с тази никаква позиция-нито с Нато ни с Русия става за смях.Ще паднете и от двата стола.За забрана сте мошеници!
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Решениеъо е просто. Като ни натискат бягаме от ЕС и НАТО а не оставаме и Ангел им прави дуду.
22
3
 
8
 
! Отговори
Шанташки преди 2 години
За НАТО и ЕС нямаше референдум но за Македония да.
21
3
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До Голо оръжие! Да, воайорът Радев, когато е гледал спалнята на Борисов със ...дрон ! Само той, и Мата Хари са го виждали!
20
6
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Много са забавни руските таракани из форума? "Американски окупатори..."? Да паднеш от смях! 99% от българите не са виждали жив американец, а деЙбила от Руската Дума твърди, че вече били изкупили морето, и оставало и останалата част да ...изкупят! Руската наглост е безкрайна!
19
7
 
12
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Запада 500 години гледаше как турците ни мачкаха.И бяха доволни, че не стигнаха до тях. Какво да очакваме от тях? Крайно време е нашите политици да осъзнаят стратегическото положение на България и да ударят с юмрук по масата. Не сме васали, а независима Република!
18
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ....е не ви ли прави впечатлвние как шикалкави.Утре ще се обяви срещу Нато.Затова Вмро са мразени вече,подлизурковци са!
17
7
 
8
 
! Отговори
Заедно с Уганда преди 2 години
Джамбазки знае ли, че в Наказателен Съд Хага са постъпили сигнали за изтезания и опити за убийства от Фашистки милиции близки до Борисов, Гешев, Каракачанов срещу Български граждани !?
16
4
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Представям си, как ще бъде зададен въпросът за Референдума в ромските махали ..."искате ли да изпратим македонски комонавт на Луната"! Като си представя, че ще го броят "машинките" на Мадуро, и отсега вече е придобил извратен вид! Откакто Радев превърна изборното "право", в перверзия,нищо вече не е нормално в тази държава!
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбаски или както се казваш там , само за Информация защото няма от къде да знаеш , Византия при това насилствено Похристиянизира Българския Народ през 866 г. а Османска Империя запазва вече приетото Християнство и Църкви в България до ден днешен