Бойко Борисов осъди Мая Манолова за клевета

Тя ще трябва да му плати 15 хил. лева
3 фев 2022 14:37, Нели Христова
241
Бойко Борисов осъди Мая Манолова за клевета
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов успя да осъди лидера на "Изправи се БГ" Мая Манолова за сумата от 15 000 лева.

Борисов е успял да докаже, че на 01.11.2019 (тогава все още действащ премиер) в предаването "Лице в лице", както и в публикация във фейсбук, Манолова "изнесла обидни думи и изрази по отношение на Борисов, а именно: Тази сутрин във вашата телевизия беше един арогантен човек, който избълва редица клевети, обиди и грозни внушения. Срам ме е заради него, срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света".

Борисов твърди, че тези думи били унизителни и обидни за него, възприел ги "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство".

В същото предаване Манолова обвинила Борисов и в престъпление, което съдът отсъдил като клевета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички превратаджии на съд!Начело с машинния Юмрук!Импийчмант!
75
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Както мутрите на тази дойдоха и си отидоха, така и харвардските мошеници ще ги последват! Обаче българският народ е много търпелив и смачкан! Крайно време е да се събудим и да раздадем всекиму, според заслугите!
74
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Тиква, новините от Барцилона са, че ще те съдят за пране на пари. Малко ти остава. Това е само началото. Ако си мъж, знаеш какво да направиш със себе си с оня пистолет от чекмеджето.
73
10
 
12
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
Браво Бойко, само така! Наред е Рашков!
72
9
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Вечната Амбър и за адвокатка не става, щом ББ я е осъдил! Иначе много и работи устата!
71
5
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 73 а ти човече как така обиждаш какъв сикато пишеш тези обиди и какво ще спечелиш от тези обиди лично ти а твоят живот подобри ли се като вече подмяната управлява успешно Помисли за себе си и Спри да обиждаж както ти падне
70
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Боко толкова е помагал на тази па.Чавра!Като беше болна от рак,омбдусман,децата и
69
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей Днес.бг пуснете кадри от съда, да видим как циври Боко ханъм пред Мая! Това ще е най доброто което ще е излизало последната седмица! Ще ви вдигне рейтинга поне с 10 пункта. Гръмко заглавие: Ето клипа в който се вижда как мъжествения Борисов се срина и изпадна в неутешимо циврене пред Мая! Само тук вижте как се наложи медици да му слагат успокоително за да укротят неутешимият му рев!Или Мая превърна Борисов в хленчеща развалина пред съда!После може статии за психическото здраве на бившия първи
68
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Галева,Бабикяни и Кирякгенов?В нищото!Останаха само обидите,ковчезите,черните чували,заплахитеБОК..луци!
67
7
 
10
 
! Отговори
това е чудо преди 2 години
Тази нали учила за компаньонка на вишата номенклатура на БКП-КПСС у Масква?Партията що не я е спасила от резила?
66
10
 
4
 
! Отговори
Отвори Сметка преди 2 години
Мая Манолова нека да отвори сметка. Изобщо не ми е любим политик, но съм сигурен, че ще събере над милион лева, благодарение на "народната любов" към Тиквата.
65
6
 
5
 
! Отговори
Чуждоцемец преди 2 години
Кой говори за чест и достойнство. Някой който си плати за да го изрисуват на картина да направят пари и монети с неговото лице. Някой който иска всички храмове да бъдат с неговия лик и поръча на каменоделците статуите да се подменят в целия Европейски съюз. Фасадите по фреските на европейските катедрали да бъдат с неговото лице такъв какъвто го помнят...
64
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ако съм на мястото на Мая още като го видя разциврена пред съда, вадя не 15, а 30 бона само и само за да ми дадат да го снимам и да го покажа на герберастите! Да си видят ханъмата която уж се води мъжле, пък циври като хлапе на което са му дръпнали близалката! Искам да видя кадрите от живеенето на Боко ханъм! Това ще са кадри достойни за най смешните растения и животни на планетата!
63
14
 
10
 
! Отговори
Факт преди 2 години
12-годишното управление на Тиквата е срам за България. Тиквата е най-големият пpocтак, който е бил начело на държавата за нейните над 1300 години история.
62
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А простата кърджалийска утка ще го съди ли?
61
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горката ранима Боко ханъма! Ако горката ханъма прочете какво пишат хората за нея сама ще се самоудави в клозета! А ако се разходи сам сред народа без охрана ще изпита на кратуната си и задните си части народната любов! Каква ранима била Боко ханъма, хаха. Само си го представете пред съда как се е изправил, посочил е с пръстче Мая Общата и е казал през хрипове и сълзи: пък, хълцук, тя ме обиди и и и и, уааааа, зарадиииии това аз 5 дена немооооооггаааа да спра да, да, да плааааааччччкккааааамммм.
60
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Боко!Другото е Рашковщина!
59
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянското тлъсто шимпанзе плаща на хиляди ***, телевизии и сайтове като ПИК да бълват гнусни клевети и обиди срещу всички политици и партии, които са срещу него. Там обаче, мръсната работа се прави от нещастници, чиято единствена роля в живота е да тролят. Ако за осъдят шимпанзето за всичките тези клевети, едва ли ще му стигнат заграбените милиарди. Срам за българския съд!
58
9
 
14
 
! Отговори
Дачев преди 2 години
Браво,г-н Борисов ! Така и се пада на тая дето не си затвори устата и се мислеше едва ли не за ...Господ ! Където се тъпан блъснеше,там се и Мая лъснеше ?!Ами да ходи пак да се излага,но тия,новите ,ще я съдят за много повече :)))
57
14
 
10
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Така е като си имаш личен главен прокурор