Областният съвет в Пловдив не е искал БСП да напуска коалицията

Караиванов: Подкрепяме позицията за войната в Украйна
5 мар 2022 17:38, Анисия Иванова
16
Областният съвет в Пловдив не е искал БСП да напуска коалицията
Снимка: БСП

Не е вярно, че Областният съвет в Пловдив иска БСП да напусне коалицията. Това се казва в позиция на председателя на БСП-Пловдив област Емил Караиванов, разпространена от БСП.

"Възразяваме категорично срещу некоректното и умишлено манипулативно прикачане на позицията ни към внушенията на Градския съвет на БСП-Пловдив", посочва Караиванов.

Абсолютно не отговаря на истината, че Областният съвет на БСП-Пловдив настоявал БСП да преустанови участието си в управленската коалиция.

Подкрепяме изцяло приетата позиция на Националния съвет на БСП във връзка с войната в Украйна в защита изцяло на националния интерес на страната ни във всичките й акценти", се казва в позицията.

Вчера Градският съвет на БСП–Пловдив оповести позиция, в която настоява "Националният съвет да преустанови участието на партията в тази пагубна за България коалиция". Позицията е публикувана на интернет страницата на организацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Свински черва ГЕшеВИ преди 2 години
Хората знаят че БСП са участвали активно в разграбването на България под сянката на ГЕРБ. Делили са плячката защото за тях народа е начин за забогатяване
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире, стягай раницата и заминавай, Линда ще върти тортите и без тебе.Украйна цяла сега тебе гледа.Дано само да я знаеш къде е на картата, че не си много умен.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излезе ли БСП от управлението има два варианта:1. в коалицията влиза друга, много по-правоверна партия - има вече готови за това; 2. правителството пада, парламентът спира да работи, служебно правителство, нови избори. По време на война нови избори... Или още ястреби в детската градина на управлението...Изключително драматично и за БСП и за България. Нинова трябва да се допита да членовете на партията си.Всичко зависи от възможностите й за действие в името на хората.
6
0
 
7
 
! Отговори
бро преди 2 години
Ако иска да остане в политическото пространтство БСП трябва веднага да напусне коалицията . В противен случай на следващите избори са под чертата , като чалгата и джендърите .
5
0
 
6
 
! Отговори
89 преди 2 години
Предавате избирателите си , продажници !
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-доброто от всичко е, че при избори, когато и да са позитанковците и чалгите ще са в историята, с място отредено при патреотарете и атакистчетата.
3
1
 
12
 
! Отговори
Попов преди 2 години
Това ви е грешката. Амбицията на Нинова за власт и на такива , като теб гарантира на следващиите 3.5 процента. Всички сте ***.
2
5
 
1
 
! Отговори
Масово преди 2 години
В България се Екзекутират извън съдебно хора!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А трябва!!!!!!!