"Възраждане": Българските служби са национални предатели

Питат кой министър се е срещнал с посланици у нас
150
"Възраждане": Българските служби са национални предатели
Снимка: БГНЕС

В национално предателство обвиниха депутатите от "Възраждане" службите у нас.

В декларация от името на ПГ на партията Елена Гунчева отсече, че "Възраждане" настоява да бъдат разследвани министрите за контактите си и връзките си с чужди посолства и по- специално да се разследва кой, кога и защо от министрите е ходил в американското, руското, турското или което и да е друго посолство, кои са присъствали на разговорите и кои са били темите и дали не се предавали държани тайни там.

Още по темата
"Настояваме да се разследва дали чужди посланици са оказвали въздействие върху назначение в българските служби, правителство и външната политика на България. Да се разследват връзките на управляващите с чужди фондации", поиска още тя.

Повод за декларацията стана ареста и забраната на лидера на партията Костадин Костадинов за влизане за 10 години в Украйна.

"ПГ на "Възраждане" с голямо безпокойство отчита факта, че правителството и службите цяла седмица мълчат по скандалния случай. Лидерът на партията е задържан от военни части, срещу него е насочено оръжие, като му е обяснено, че е председател на проруска партия и тази информация е получена от българските служби. Вчера от ПП заявиха, че той може да е заплаха за националната сигурност, заплаха е, но за националните предатели“, скочи Гунчева.

По думите й е много обезпокоително това, че българските служби могат да предоставят фалшива информация на службите на страна, в която се води война с ясното съзнание, че подобна информация може да стане причина за смъртта на български депутат, а още по- лошо е, ако целта е да бъде дискредитиран и дори да бъде убит.

"Тези действия на украинските власти и това, че нашите служби са предоставили фалшива информация застрашават националната сигурност. „Възраждане настоява компетентните български служби , ДАНС, разузнаването да разследват случая и да предстоят данни кой, къде, кога и как е предоставил подобна фалшива информация, че Костадинов е председател на пропуска партия", настоя Гунчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно! Предателите трябва да бъдат разследвани и осъдени! И най-вече да се разследват отношенията между Кирчо и Херо Мустафа! Не може, особено в обстановка като сегашната, премиерът ни да е слуга на чужда държава!
44
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственият предател е Копейкин и свитата му от Цончовци и те подобни ***.Човекът който краде субсидии лъже и подстрекава обществото към метежи.Той е едно ромче от Варна и нищо повече
43
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя, нали не си мислиш, че руснаците ще те направят премиер, сериозно ли, вярваш в тази руска лъжа? По- скоро ще попаднеш в съда, със свален имунитет и после в заведението, за излежава на наказание. Втори път, парламент няма да видиш, можеш да бъдеш сигурен в това. Имунитетът ти не струва нищо, особено сега.
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейката не е ходил в Украйна!Никога!Ходил е до Молдова_украинската граница.
41
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските служби предадоха теб, а ти не си България, ясно ли ти е бе жендар?!?!! Отиде в Украйна и ти набиха калашника отзад, че ти побеле косата за секунди, путляр.
40
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, то всеки вижда, за чии интереси работи Възраждане, няма нужда, някой да съобщава тома на украинците. Техните служби сэщо гледат нашите новини, видеата в нета, които недвусмислено доказват, че Възраждане са предатели, служат на руските интереси и са заплаха за националната сигурност.
39
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Коце! Единствения достоен политик!Треперете американски подложки!
38
9
 
8
 
! Отговори
Алкохолик преди 2 години
Много ме кефи нас. ранта Гунчева.
37
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Лидерът на партията е задържан от военни части '' ............................... Той да се благодари, че въобще са го пуснали жив. Украйна е във война с фашистка Русия, какво очаква този де*бил Копейкин, че ще го галят с перо ли? Въобще самото му отиване в Украйна намирисва на хибридно, активно мероприятие, замислено в руското посолство.
36
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проруската партия "Възраждане", ще обвини още малко, че всички българи, и цяла България, в национално предателство, в стремежа си, да замаже компроментиращите я факти. С поведението и изявите си, членовете на тази екстремна партия, показват, че служат на руските интереси, дори няма нужда, нашите служби, да потвърждават този факт. Всяка информация, до която се доберат, се предава на руското посолство. Вее руски знамена на партийни изяви, дори на национални чествания. Упражняват насилие...
35
6
 
12
 
! Отговори
Сидеров преди 2 години
Ей,тези ми изядоха хляба!Иххх..как можаха да ме изпързалят...Ще се хапна отзад.
34
6
 
10
 
! Отговори
кой преди 2 години
уру нгел глкасува за тез кава ли не знам, Срам ме е че има такива хора в България
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Козяци, дюнерите са готови! Пак в посолство ли да ги караме? Доставката е 5 леа!
32
19
 
18
 
! Отговори
руски шпиони преди 2 години
Възраждане са явни руски шпиони-за затвора са!
31
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане,които се водят от интересите на Русия- те са националните предатели.Кой се заблуждава,че това е патриотична българска партия? Русофилите не милеят за България.
30
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой го казва националния предател работещ за Руското посолство и Путин !
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кракът на Костя не е стъпвал е Украйна.Няма нито едно доказателство.
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който си легне или изобщо някога е лягал с Гунчева да ми се обади.Давам му 100 000 рубли! Честно!
27
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия клоуни
26
14
 
9
 
! Отговори
Пак аз преди 2 години
"Браво на Костадинов и на всички трезвомислещи българи, за които живота не е такъв, какъвто го представят по БТВ и НОВА" ...козяк, стига си дублирал плюсовете ми, можеш и повече! Удвои минусите, които ми слагаш, можеш го!