Менда Стоянова е шокирана от случващото се тази вечер

Не е била търсена от полицията и не е задържана
Обновена: 17 мар 2022 23:27 | 17 мар 2022 23:16, Анисия Иванова
75
Менда Стоянова е шокирана от случващото се тази вечер
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова коментира в телефонен разговор за БНТ, че е шокирана от случващото се тази вечер.

Обясни набързо, че се намира в дома си и е научила от телевизията за всичко. Не е била търсена от полицията, не е била и задържана.

Още по темата


Самата тя няма обяснение и по думите й, няма никаква връзка с еврофондове и европроекти.

В началото на февруари Менда Стоянова беше разпитвана в полицията по сигнал на БОЕЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
торбаакълии преди 2 години
Толкова сте зле,че няма накъде повече!Чакайте да се оправите!Загубен народ!
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А народът е шокиран от наглите ви кражби и имотите ви за милиони, платени с крадени пари! Но не ви пука, наглеци такива!
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Менда въртеше целия НАП, Спецов да не спи, защото отдавна трябваше да ги е почнал! Предлагам му да започне с нап Пловдив, там всичките й хора си стоят та даже и директора!
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега да вземат да проверят мъжа й с какви пари и как взима имоти да строй кооперации!
43
1
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Милата... Тя не знае за кражби и не е крала даже. Наглеци!
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе добре си бяха опекли работата тия, менда добре се справяше със сметките, натруфи се с имоти и пердета, но... палачинката винаги се обръща.
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАП да не ходи да гони бабичките, продали няколко буркана с домашно мляко, а да се размърда и да провери истинските крадци.
40
8
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Heyуау призовават ни от младежкото на дпс-гроб да приемем кражбите и грабежите като нещо..нормално...опитват се да ни присъединят към тях,предците ни са си вадили хляба с труд и пороизводство...не сме цъфнали благодарение на продажници като вас..ама холандия,белгия..цъфтят,не са имали боковци и царе за управляващи,нима САЩ не е най силната икономика...най-щастливата и правова?Путин е убиец..боко и доган са му слуги..копейкин е ..мебел!Сащ не прощават приятели..Своодата на хората отстоява САЩ
39
23
 
5
 
! Отговори
Hey преди 2 години
Вие нормални ли сте! Какво постигнахте в крайна сметка! Да ни наричат най- големите измамници в Европа. Тук в Германия Шолц го хванаха в пране на пари, Гърция открадна сумати пари от ЕУ, Меркел им ги даде! И всички са на свобода! Сами не си давате сметка какви ще бъдат последствията за България! Другите поне се прикриват! Продажници! Вместо да си забравите политическите различия и да се подкрепяте като нация сами си го начукахте! Целувайте байдън ловъра сега...
38
3
 
26
 
! Отговори
българин преди 2 години
Като я вкарат при *** в Сливенския затвор , ще се шокира още повече !
37
1
 
19
 
! Отговори
ББ преди 2 години
делегираните,направете я защитен и я натиснете,ще ги предаде до един...има документи и нформация за грабежите и престъпленията като никои друг...менда е човека!!!и лиляна намерете...лиляна е в основатана грабежите...милиарди евро минаха... в джоба им!!!
36
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашковите разследвания са като чувалите с 60-те милиона лева. Пак ще се изложи. Тоя човек за нищо не става.
35
0
 
28
 
! Отговори
Познат преди 2 години
До 48. Да бе, тя е. На Менда произходът й е селски, не знам що го крие, нищо срамно няма, баща й беше костюмар, ама майка й си беше чиста селска жена, с кърпа на главата, една прегърбена, с тояга, бая прегърбена де, към 90 години почина. Ама Мендето голяма гражданка стана, няма що.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше бая отдавна в докторската градина видях Менда и до нея една възрастна прегърбена баба с бастууун и черна кърпа на главата, разхождаха се. Сигурно е била майка й. Ама беше бая отдавна, може би 8-9 години
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шокирващо е да ти спре кранчето. Ама нищо, ти без съмнение си се запасила за няколко живота. Не реви
32
1
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Случващото се, както и отразяването му по медиите, трябва за пореден път да покаже на всички наивни, които са лишени от критична мисловна дейност, че не всичко се отразява коректно, не всичко написано и показано отговаря на истината.
31
2
 
21
 
! Отговори
Познат преди 2 години
Менда има двама братя и една сестра. Родителите й произлизат от едно село до София. Баща й почина отдавна, беше партиен секретар. Майка й - Ангелина почина не много отдавна, много възрастна беше. И двамата й родители бяха много човечни хора. Ама Менда не знам на кой се метнала такваз!
30
3
 
6
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Гледай да не се гътнеш от злоба . Трудно ще ме стигнеш . :) :)
29
2
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 2 години
Явно ти се разпозна в поста по-долу, жал*ко не*донос*че. Комунист=фаши*ст, все е диктатура . Имат и един и същи методи за сплашване и разпространение на лъжи .
28
2
 
6
 
! Отговори
Пияна герберка преди 2 години
Ба половин кило водка колко да разбирам.