Министри ще отговарят на въпроси в парламента

Контролът е единствена точка в дневния ред
25 мар 2022 08:00, Анисия Иванова
11
Министри ще отговарят на въпроси в парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Парламентарният контрол е единствена точка в дневния ред на НС днес. Трима вицепремиери и осем министри ще участват в парламентарния контрол.

Социалният министър Георги Гьоков ще отговаря на питане, свързано с бежанците от Украйна, които искат да останат за постоянно в България. Вицепремиерите Корнелия Нинова, Борислав Сандов, Гроздан Караджов също ще отговарят на депутатски питания.

В контрола ще участват още министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на образованието проф. Николай Денков, здравният министър Асена Сербезова, министърът на културата Атанас Атанасов.

Най-много въпроси са отправени към регионалния министър Гроздан Караджов и здравния – Асена Сербезова.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко знае как да управлява държавата. Правителството и Петков се стараят, но не знаят.
6
0
 
2
 
! Отговори
пълна нула преди 2 години
За една година съдебна реформа, здравна, корупция, армия успех само в дигането на цените инфлация до гуша избори до дунка. Мечтата на *** македонски космонафт 6 моста на Дунав и 3 тунела под Стара планина
5
0
 
7
 
! Отговори
Схемата се повтаря преди 2 години
Днес ще слушаме задълбочени анализи, кой по дяволите им е виновен за собствените им провали и неуспехи! Все някой им е виновен, все, не че те са некадърни, нееее, те са супер, другите са виновни мaмka мy!
4
1
 
2
 
! Отговори
Чавушоглу преди 2 години
Кака корни вчера ни изневери с турците ния сме и обидени.
3
1
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Какви министри бре, кой ги брои тези за живи ... другарката Импексова участвала в криминални РеМеДе схеми и уволнявана за Корупция в предишни правителства да се изживява като министър на икономиката и то когато нейна склерозирала столетница бележи рекорден спад в подкрепата на избори, а тя на два пъти подава оставка / разбира се само на думи /, време е този фарс наречен правителство на Подмяната да се отече в канализацията при Мая Костинбродска и мутрите заедно с всички радеви калинки ... !!!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грозданов нищо не прави за народа - само лала, Сербезова още по-нищо, даже не лала, ама яко лапат.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите трябва да отговорят на въпроса: Защо правителството се държи високомерно и несириозно спрямо реалната заплаха за спиране на доставките от Русия поради изключително наглата позиция на ЕС и НАТО, с които сме се вързали? Русия си каза, предупреди и се вижда, че действа повече от сериозно. Поддържането на действията на ЕС е наистина поддържане на тероризъм. И като тотално беззаконие, и като разпространение на оръжия, и като игра с населението и унижение и незачитане на на милиони хора.