Митрофанова: Кирил Петков има задача да унищожи отношенията с Русия

Ако не беше СССР, България щеше да остане само Софийска област, заяви тя
27 мар 2022 16:44, Нели Христова
592
Митрофанова: Кирил Петков има задача да унищожи отношенията с Русия
Снимка: БГНЕС

"Ако не беше СССР, България щеше да остане само Софийска област, защото тогава стана реч за разделянето на България и само Съветският съюз не дава да се раздели тя. Не само че СССР не дава тя да бъде разделена, но ѝ оставя придобивката Добруджа. Поради това, колкото и да са сложни отношенията, трябва по-обективен поглед на историята", това заяви в интервю за "Поглед инфо" посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

Посланик Митрофанова смята, че българският премиер Кирил Петков "има задача да се усложнят отношенията между нашите страни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин унищожава отношенията ни с Русия.
354
19
 
4
 
! Отговори
Статистика преди 2 години
Поне 3% от БГ населението страда, че вече не може даа разнася ибрика и шалварите. Но пък *** като за 60%.
353
32
 
28
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Не може да не признаем, че Митрофанова е напълно права в случая за историческата истина.
352
21
 
17
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен379 Стига наглости! Виждаш докъде стигна Украйна с нейната наглост! Не е геройство да излъжеш някого и да го гледаш в очите! Геройство е да си честен, когато това никак не ти харесва..Трябва да се научим да гледаме истината в очите защото само и единствено тя работи!..Това най-малкото може да ни попречи да сбъркаме пак - трябва да знаем истинските лица на хората около нас!...С кого точно говорим и за какво точно говорим...Историята се повтаря за този, който не си е научил урока!
351
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия трябва всеки ден да ни се кланя, да целува ръка и да благодари, че им дадохме православие, писменост и култура и се опитахме да ги направим хора, но тях все към дивата орда ги влече. Не могат да избягат от първичните си инстинкти. Поредната парапитечка си показва динозавърските зъби.
350
13
 
15
 
! Отговори
Дезмънд преди 2 години
Да, определено неадекватния ни пример е продажник и се ръководи от чуждите идей, а не от нашите, българските!
349
3
 
14
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен372 А да пише някъде за това как така голяма част от Македония са ни отнели, когато ние сме се били и победили турците за нея? Такива работи явно никъде не се пишат по нечие споразумение, явно..и..по нечие нареждане, явно..не у нас...някъде в Европа, но ние слушкаме..Поне БКП/БСП слушкат много и мълчанието е пълно с потупване по рамото...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! ..По-предателски партии у нас не са съществували и сигурно никога няма да съществуват защото са пълни некадърници
348
13
 
22
 
! Отговори
Смело напред преди 2 години
Ами да ги унищожава момчето! Браво на него! Крайно зловредни отношения са така или иначе!
347
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
фашагите трябва да бъдат завряни в ггггггггггггггггггггаз!
346
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте, Завързали руски войници и ги разтрелват от упор на паркинга с автомат. Бавно и мъчително. Пишете в търсачката "Graphic footage showing Ukrainian Nazis shooting unarmed prisoners who have their hands tied"
345
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не с Русия ,а Путин и неговата шаика убийци ,и госпожата няма право право да се намесва е политиката на България и да си дава мнението особено когато никой не и го иска.Абе много ми е тегава напоследък тази.
344
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДианаПутин още си си въобразява че ощее в КГБ, каква студена война е свършила, като той си е от миналото :))) Нали знаеш за дребните мъже защо са злобни :))
343
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези глупости са и ги диктували нашите бесепари за опорки. Преписано от Трети пленум на БКП. Даже в руските учебници не пише такива извращения.
342
22
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Митрофанова удари десятката! Напълно права е!
341
5
 
13
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Божилов Б. БСПарите немат мира бе! Ми спрете се! В 21ви век сме, какви държави на работници и селяни ви се привиждат?..Преди 30г. свърши Студената Война с ясно доказателство за несъстоятелността на съществуването на подобни фалшификати - такива държави не могат да съществуват с действителността, те са фалшиви сектантски организации, прикрити зад научна терминология, изкривяващи и манипулиращи и хора и наука..Събудете се, уважаеми! Комунизмът ще дойде, но по други пътища! БСП и СИЕ ВЪН!
340
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивайте в Раша ве, ко ве спира мал*мните русофилчета :))) Никой не ви спира, за това сте ядосани :))) То поне да искате да сте там, не искате, да има некакъв смисъл, нема...... "))))
339
10
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Че представител на кремълския каsапин може да изкудкудяква единствено и само лъжи е ясно на всеки нормален човек. се се се ре превърна България в колония и за малко в съветска република, а южна Добружа ни я дават германците! Искали са да ни дадат и северна Добруджа, но мъдрият цар Борис е отказал, за да нямаме обща граница с червените бандюги. А за "освобождението" през 1887/8 г. и последвалите гадости от страна на русия свободомислещите са на ясно!
338
21
 
7
 
! Отговори
Божилов Б. преди 2 години
Уважаема Госпожо Посланик,и нашата и ваша трагедии се дължат на факта,че сегашна Русия няма нищо общо с първата държава на работници и селяни.Оправете нещата при вас възродете СССР като държава на социална справедливост и ние ще бъдем отново заедно. Не само ние в целия свят има хора,комунисти,които искат да променят света в едно добро място на истински човешки живот.
337
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде го е казала това изявление? Искам да го гледам на руски език. На подобни публикации във военно време НЕ ВЯРВАМ! Цели се противопоставяне, разделение и омраза.
336
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен363 Ехо-о-о! Събуди се...