Петков: Данните за убити цивилни украинци са ужасяващи

Русия трябва да спре тази война, призова премиерът
276
Петков: Данните за убити цивилни украинци са ужасяващи
Снимка: БГНЕС

Данните за цивилни украинци, убити от руската армия, и снимките от Буча са ужасяващи, заяви премиерът Петков.

Той изразява своите най-дълбоки съболезнования и изразява солидарност с народа на Украйна.

"Русия трябва да спре тази война и извършителите на тези военни престъпления трябва да понесат отговорност", пише премиерът Петков, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
29
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
качих видео където обрвам фейка от Буча и показвам украински военнопрестъпления!https://youtu.be/pEkeGogWz8U
169
2
 
11
 
! Отговори
абе преди 2 години
кико , а нещо за Харвард да кажеш .
168
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Петков постиянно лее сълзи за другите нации, един път не съм го чул да каже нещо състрадателно за българите?
167
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А данните за престъпсността в малките градове и селата как е... не мога да разбера защо се изисква да плащам десетки хиляди левове данъци и срещу това да не получавам, това което се изисква от държавните служители - а именно да си вършат работата и да ме защитават от престъпници, а не да само да ме карат да си подавам жалби и така до следващата кражба, следващото нападение и т.н. Лъжливото човече освен за украинци и македенци за друго не мисли, ааа и как да ни вкара във война...
166
1
 
35
 
! Отговори
Хм, ами... преди 2 години
Снимките може и да са ужасяващи, сами по себе си. Въпросът е, колко са истински! Защото, на клипа от Буча, доста добре се вижда, че нещо не е много наред с убитите.
165
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да разбираме ли че сте пример на Украйна
164
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е военнопрестъпник и престъпник срещу човечеството! Ще се пържи в Ада на вечни мъки, амин!
163
2
 
19
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
Кирето тряаа си оди ! Кво кът е завършил Харварт ? Голем праз ! И язе навремето завърших агрономин у Филибето ! Мъ то не пречи ,а съм си *** селянин !
162
3
 
7
 
! Отговори
185 преди 2 години
До: 188 Виж какво, мен с руска пропаганда няма да ме впечатлиш, камо ли да ме уплашиш!!! Гледал съм тонове нацистка пропаганда от newsreel-ите на Deutsche Wochenschau! И преди Хитлер да нападне Полша (началото на Втората Световна), тълпи от бежанци, етнически германци от Полша бягат в Германия и плачат, как "лошите" поляци ги избивали и дъра-бъра тъй нататък!!! Спести си труда, фейковете вече са били измислени през 20-ти век!
161
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъпи Борис под номер 187, нали не вярваш, че САЩ са накарали Путин да започне тази война или че се е намирал в политически задънена улица с единствен ход да започне тази война!!?? И в статията се говори за цивилни жертви от реална война, мъничко не им е мястото на подобни коментари, скъпи ми Борис 187
160
7
 
1
 
! Отговори
до 183 преди 2 години
Виж какво, мен с трупове няма да ме уплашиш. Виждал съм!!!!!!!!!!!! Бил съм и в Бейрут, в Ливан, в примирието между поредните войни. Чувал съм разкази на българи по време на войната. Един както си кара колата му се спяло. Прозял се. През това време се стреля, куршум минава през едната му буза и излиза през другата. Отива в болница. Обработват раните. Събира си багажа. Качва се на самолета. Каца в София!
159
5
 
12
 
! Отговори
Boris преди 2 години
Само че забрави да каже че това беше целта на САЩ.стотици хиляди жертви и изолирана русия.но Земенски като *** украинец,вярва че САЩ и ЕС ги спасяват.просто и ясно трябва да се знае,САЩ водят войни винаги на чужда територия,а сметката в случая ще платят европа.но е хубаво до някъде да има *** като зеленски.блаженни са вярващите
158
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лигльо,не ви ли писна вече да лъжете и манипулирате бе?
157
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 176 Ти наистина ли си вярваш в това което пишеш? Не се бъзикам, сериозно те питам убеден ли си че наистина "укронацистите" съществуват? Харков е руски град. Населен от руснаци. И значителна част от мирното му население е избито от opkитe на Путин!!! Руснаци избиват руснаци! Мислиш ли, че в края на войната (А край ще има ооо, да и още как!) руските жители на Харков ще изпитват любов към окупаторите на Путин??? Как мислиш, а???
156
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя или е много *** или смята хората за прости
155
3
 
13
 
! Отговори
Ан преди 2 години
Така е, толкова ужасяващо нескопосана манипулация, че "труповете" възкръсват пред камерата. Същото като с онази бременната, дето я погребахте с новороденото, пък тя вчера даде интервю с бебето на ръце.
154
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЯРНО Е ЛИГАВ,УЖАСЯВАЩИ СА.УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ ЕЖЕДНЕВНО УБИВАТ СТОТИЦИ ЦИВИЛНИ,А ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕБ ИМ ДАВАТ ОРЪЖИЕ ЗА УБИЙСТВАТА
153
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харвардската канадска кратунджа и Гумен Гадев верват на тоталната пропаганда и лъжа, разпространявана от западните медии на Сорос и компания. Не си дават сметка, че с тази операция Русия им нанесе много болезнен контраудар, разрушавайки пъклените им планове и сега вият на умрело и измислят какви ли не гадости.
152
20
 
2
 
! Отговори
българин преди 2 години
Владимир Путин вече е клиент на съда в Хага. Не пиша поезия, а факти!!! Когато Хайнрих Химлер е присъствал на масовите екзекуции в Украйна му е станало лошо, защото парче мозък от разбит череп е опръскал униформата му. Наложило се личния му лекар да му бие успокоителна инжекция! Руските зверове може би не се нуждаят от успокоение.Но със сигурност украинската прокуратура записва следите им.И ще им представи сметката! Бецален, бите! Българските русофили също ще си получат фактурите.
151
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти си едно голямо недоразумение и трябва да си понесеш последствията....