"Възраждане" излезе на протест пред Народното събрание

Те настояват България да не изпраща военна помощ на Украйна
537

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Автобуси докараха привържениците на "Възраждане" за протест пред сградата на парламента.

Той започна в 12.00 часа. Освен български и руски знамена се развяват в центъра на столицата.

Привържениците на "Възраждане" протестират, за да изразят позицията си, че България няма място във военния конфликт между Украйна и Русия и не трябва да дава оръжие на Украйна.

Освен това от най-малката парламентарна група в 47-ото Народно събрание настояват да не се позволява на територията на България да се разполага НАТО-вска военна техника и войници.

Дочуха се и призиви за оставка на Кирил Петков и на цялото правителство.

Пред сградата на Народното събрание са поставени метални заграждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


537
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин е втория Волен Сидеров. Хора , отворете си очите.
346
10
 
9
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Тези от вас ,които гласуват за Възраждане явно имате сериозни психически проблеми :)) Никой нормален няма да гласува за тези !
345
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадин Костадинов е българският Орбан! Само той може да спре изчезването на България!
344
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** са събрали пак 2 автобуса платени протестъри които са най долната *** на обществото и се опитват да ги представят като лицето на нацията, хаха. Ако тия тролчета не бяха платени нямаше в делничен ден да са на улицата, а на работа! Това са все платени гамени и *** с които *** иска да създаде илюзията, че представлява повече от 200 човека от 6 милиона нация! Като са за Русия да ходят да се записват във Вагнер и да си изразяват така подкрепата за азиатката орда!
343
9
 
17
 
! Отговори
Майдан преди 2 години
Единствените, които защитават националния ни интерес в момента. Ще мине време и стадото ще разбере, че това е истината, но първо ще трябва стадото да огладнее
342
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-малката парламентарна група в 47-ото Народно събрание ще стане най голямата в 48 то. Българите масово ще гласуваме за Възраждане!
341
16
 
4
 
! Отговори
Война! преди 2 години
Платените предатели и чужденците организират митинг днес.Събитието е под наслов "Не сме неутрални!", основното му искане е изпращането на "военно-отбранителна" помощ за Украйна и е от 18.30 ч.Осъзнайте се!Това е все едно "Искаме България във война!".
340
3
 
14
 
! Отговори
Янка преди 2 години
Имаше една жена със зелен анцуг и на токчета която викаше срещу Рокфелер и Ротшилд.
339
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам платените *** май са се поактивизирали. Еми, изглежда не вършите добра работа. Знаем, че ви плащат добре, но май работата Ви по-скоро помага на Възраждане, а не обратното. Възраждане според БТВ е в момента с 8% избиратели, реалните обаче са много повече.Та, очаква ни интересен момент на следващите избори. Живи и здрави да сте.
338
10
 
1
 
! Отговори
Мас,,турбанова преди 2 години
Чакай ти американски ни (псевдо) ПартньориДа извадят едни копромати срещу ей тия копейкиИ компания. И тогава ще стане ясноЩо за циркове въртят
337
15
 
16
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Голем глад се очертава в Пидо-Рашка, скоро единственото което ще ядат удмурто-татарите ще са чеченските паламарки на моите кавказки орли. И за българските платени русофило-*** гладни години се задават - Пу-тя няма вече да може да ви плаща и няма да имате пари за наркотици и посещения на гей-клубове. А ромът Костадинов ще остане без къщичката, дето я купи от ***-руски пари и ще трябва да се върне към старата си професия - ще се облича като жена и ще обслужва ора-лно турските тираджии...
336
9
 
13
 
! Отговори
Солженицин преди 2 години
Парадоксът на толерантността: ако сме толерантни, трябва да приемем мнението и на тези, които са против толерантността. С други думи, това, което правят тези хора, не е възможно в Москва. Ако ги оставим да се наложат, така ще стане и тук. Те никога няма да разберат какво е демокрация, защото за тях крепостничеството е висш израз на руската духовност...
335
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Милко: Запирай ракията. Зе да са излагаш.
334
6
 
9
 
! Отговори
Милко преди 2 години
На луди чан нему требва.Те сами зи дрънчат.
333
3
 
8
 
! Отговори
Z преди 2 години
Абе, Краси, що на някои от твоите статии не си разрешил коментарите? За тая за ЧЕЗ те питам.
332
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неутралитет означава да спрем да купуваме всичко руско. В момента ние подкрепяме войната като даваме пари на Путин, който направи тая войната.
331
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане ще събере 30% един ден, както е търгнала и ше стане интересно ...
330
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрах какво са ни дали руснаците последните 100 г та трябва да сме на тяхна страна. Няма още 300 г да им се подмазваме,защото някога са ни освободили. И ние сме им дали азбуката,но даже едно благодаря не ни казват. Иначе поздравяват македонците,че те са я били измислили. Лукойла ни помпа яко и не плаща и лев данъци. Все работели на нулева печалба. Айде бе. Газа ни го продават на едни от най-високите цени още от 2000 ната година. Ми мерси,но предпочитам запада пред изтока.
329
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадни чужденци,наводнихте сайта и го направихте фашистки!Личи расизма ви от 100 километра.
328
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е "реис",а рейс.Тука е пълно с чужденци,които се правят на българи.Вълкът козината си мени,но нрава-никога!Друг пък пише на руска клавиатура в полза на украинците...