Трифонов убеден: Кандидатурата на Каримански остава

По думите му, парламентът ще реши
10 апр 2022 13:44, Петя Славова
84
Трифонов убеден: Кандидатурата на Каримански остава
Снимка: БГНЕС


Цялата тази история за избор на управител на БНБ започва да прилича на мелодрама, с елементи на сапунен сериал. В България има закони, най-добре е те да се спазват. Всичко останало са емоции и фантазии. Няма абсолютно никаква причина да оттеглям кандидатурата на Любомир Каримански, написа във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Защо казвам това през Facebook? Защото явно някои хора от дума не разбират и създават напълно излишен шум в медийното пространство. Няма да оттегля кандидатурата на Любомир Каримански - той е добър специалист и достоен кандидат.

И парламентът ще реши. Такъв е законът", допълни Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
12
 
! Отговори
СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ преди 2 години
Ами разтури коалицията бе Слави , щом не ти искат човека за БНБ!...СЛЕДВАЩАТА ПАРТИЯ Е ГЕРБ ---ПОДРЕД!!!!...ТЪКМО НЕМА ДА ХОДИМЕ НА ИЗБОРИ.....ха,ха,хааааааа...КЪВ Е ПРОБЛЕМА...??!
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само така дон Чалгаре, с чалгата напред, възпей техния кандидат и ще се откажат, а и като се обеденим с Македония, Каримански е по приемлив за тях! Който е против Каримански е против дон Чалгаре
39
4
 
10
 
! Отговори
Подкрепям преди 2 години
Що да не го изберат човека? Малко мошенник ми се вижда ама:Премиера *** с гражданство; Финансовия съден за кражба на инт. собственостШефът на НАП си продал фирмите на социално слаб и не плаща данъци. Сега един повече, голяма работа
38
0
 
17
 
! Отговори
Ъъъъъ преди 2 години
То Никето Василев и Шнорхела бяха добри, ама Славчо клекна
37
0
 
16
 
! Отговори
Чалгар преди 2 години
Мъка, мъка, мъка........
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Специалиста по всичко се изака от диванчето по анцунг!
35
1
 
11
 
! Отговори
О, божкее преди 2 години
Достоен като кого бе, славчо? Като пепи илиев? Хора, вижте този поглед! Докато управлението на тази държава зависи от него, какво може да очаквате. Явно е решил да разтурва калицията. И фиксацията пак е от негова страна. Ама миналата ги беше спечелил, а сега си с 9%. С какви очи държиш да имаш шеф на БНБ, да го предлагаш, оттегляш и т.н . Външната ти министърка ли е успешна? Не. Спортният ти министър ли. Не. Леличката не знае къде е попаднала, а онзи се изпокара със всички. Та, откъде накъде?
34
0
 
9
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Време е за пролетно почистване. Нямаме нужда от Дпс 2 на сЛавка. И дпс 1 не искаме, но вече няма как. Старците от дс в памперси ги създадоха, ще ги надживеят. Ето и отрочето на 1 от тях е в дпс - шишан. Поне от тези, от които можем да се отървем. Да го направим . Избори и славката- вън.
33
1
 
17
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Слави , що не си гледаш здравето? Не ноже личния ти финансист и управляващ ошфорните ти сметки и участващ във фалита на банка , да бъде избран за шеф на БНБ! Явно прословутата ви промяна е подмяна , но за избор на нов шеф не е шега работа! Нито Каримански , нито Гюров стават за тази работа!
32
0
 
13
 
! Отговори
Пипи преди 2 години
Слави, много си зле. Гледай си здравето, с политиката не ти се отдава.
31
2
 
4
 
! Отговори
И ще си паднала преди 2 години
Описание: ВЗЕМАНЕ, КОЕТО "ФУЛМЪР ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ" ООД, САЩ, ИМА КЪМ "СЕДЕМ-ОСМИ"АД, ПРОИЗТИЧАЩО ОТ ДОГОВОР ЗА ЦЕСИЯ, СКЛЮЧЕН МЕЖДУ "ФУЛМЪР ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ" ООД И "ФУЛМЪР ТРЕЙД ЛИНКС"ЛЛС, С АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ: ЩАТ ДЕЛАУЕР, АПАРТАМЕНТ 300А, ГРИНВИЛ КРОСИНГ 2, 4001 КЕНЕТ ПАЙК,П.К.4477. УИЛМИНГТЪН, ОКРЪГ НЮ КАСЪЛ, ДЕЛАУЕР 19807-0477.Стойност: 11733603 лв.
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имаше закони Калимански изобщо нямаше да стигне да го предложат за тоди пост. Най-много, като отряден в Софийският централен. Ако имаше закони де.
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и Асан е измамник, пък е финансов министър.
28
2
 
11
 
! Отговори
... преди 2 години
Стига си плашил децата,бе...
27
0
 
18
 
! Отговори
ТОШКО АФРИКАНЧЕТО преди 2 години
ПАРИТЕ , АСФАЛТА , ЕНЕРГЕТИКАТА И ДРУГИТЕ ДАЛАВЕРИ ТРЯБВА ДА СА ПРИ СЛАВЧО. ИНАЧЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО. НИЕ СМЕ ЯСНИ. ТУК СМЕ ЗА ПАРИ А НЕ ЧАЛГА ДА ВИ ЗЯПАМЕ.
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слафчо се е разбрал с буци за банката.А на бас,да пукна ако лъжа!Затова борбата е до дупка.
25
0
 
22
 
! Отговори
ЧалгаПитек преди 2 години
Шефе, ко става? 1. Мажоритарен вот; 2. Един лев субсидии ;2. 120 депутати; 3. АЕЦ белене; 4. МАКЕДОНСКИЯ КОСМОНАВТМНОГО ЛЪЖЕШ БЕ СЛАВЧО
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкерът не трябва да е политик,но за съжаление парата рани борбата...
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти куц кон първо излез от кафеза, после обясни за офшорката ти в щата Делауеър, и тогава говори за закони. Наркоман пробит продажен
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се забрани със закон ,каквото й да е официално изявление на действащи политици през Социалните мрежи !!Това е признак на Страх и самоконтрол пред обществото !