Атанасова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори

Представителят на ГЕРБ с коментар за правителството
Обновена: 11 апр 2022 16:12 | 11 апр 2022 16:08, Росен Стойчев
93
Атанасова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори
Снимка: БГНЕС/EPA

"Стигна се до ситуация, в която министър на правителството протестира срещу собственото си правителство. Друга част от коалиционните партньори се обиждат в социалните мрежи". Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи Нова.

Тя добави, че живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда.

"Промяната продължава единствено, за да лъже тази голяма част от обществото, която я подкрепи, да занули финансово държавата. Убедена съм, че предсрочни избори ще има", каза Атанасова.

"Преди Народното събрание да се разпусне трябва да върне гласуването с хартиени бюлетини.

Още по темата
След това можем да отиваме на избори", каза Атанасова.

По повод на видеото на министъра на културата Десислава Атанасова изрази притеснение, че човек с подобно поведение подписва протоколи за проведени конкурси и възлага управлението на културни институции.

"Смятам, че всички допуснати нередности и нарушения в тези проведени конкурси трябва да бъдат коментирани в съдебни процедури", каза още Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб - Ти явно си пропуснал последните около 33 години. Да не мислиш, че Баце или Киро определят цените хахаха ... Има лостове, с които можеш да контролираш разни неща, ако си министър председател, но все пак живеем в условията на пазарна икономика. А ако Русия спре петрола за Европа и бай ти Тошо да дойде, няма да може да спре поскъпването на ВСИЧКО!!!
42
3
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБ , ВЪЗРАЖДАНЕ, БСП И ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА ЗА ДА НЕ ГИ КРАДАТ С МАШИНИТЕ И ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИИ ОТ 4% НЯМАЩИ ДА СТАВАТ НА 25%! И ОБВИНЕНИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЯ БИВШ ПРЕМИЕР ЛЪГАЛ С ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ГРАЖДАНСТВО! БОЖКОВАТА ПАРТИЯ ИЗЧЕЗВА ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРИ СПИРАНЕ НА ЛЪГАНЕТО С МАШИНИТЕ!
41
6
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Връщай се Борисов Демокрация Развитие И Стабилност България те очаква Борисов И Разчиствай по неотложност РЕВИЗИЯ НА КОКОРИ НА ТЕЧОВЕТЕ НА КОКОРИ НА СПЕЦИ НА КИРО НА ЛОРЕРИ НА ЕКОТО НА БАТЕРИИ
40
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕКА ДА ВИДИМЕ КАК ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ЩЕ ВЗЕМЕ И 4% АКО ГЛАСУВАНЕТО Е С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ!!! 1000 МАШИНИ ГОТОВИ ЗА ПОДМЯНА НА ПРАВИЛНО НАСТРОЕНИТЕ ХВАНАХА И НЯМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ И БОЖКОВ!
39
2
 
1
 
! Отговори
до45 Анонимен преди 2 години
Ти видя ли или една жена ти каза?
38
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА!! НО ИЛИ ЩЕ СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ И НА БАЗАТА НА ТЯХ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИТЕ ИЛИ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ!! ПРЕКАЛЕНО ЛЕСНО СЕ ЛЪЖЕ С МАШИНИТЕ И ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ НЯМАЩА И 4% И ДАДОХА 25% ОТКРАДНАТИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ!
37
8
 
5
 
! Отговори
До Герб-победа преди 2 години
Баце получи една уредена държава след големи кризи и под финансов надзор. За него остана дс преразпределя еврофондовете и да реже лентички. Нали го видяхме в криза- ДВА ЩАБА, противоположни единна друг и пълна паника дори и от няколко ковид положителни. Нека си гледа внучетата и кучетата и да не се меси вече.
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб-победа - Баце вече само ще сънува управление... :) ...
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли има някой, който не е убеден в това хахаха ... Иначе ГЕРБ пак ще са на резервната скамейка, но Канадеца ще си ходи май... :)
34
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ГЕРБ-СДС защо не са в пандиза, където им е мястото?!
33
7
 
7
 
! Отговори
Няма Т Народ преди 2 години
Ще учудиме света за втора година през три месеца избори безуспешно подчинени на Фигурант Фурашков
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много им се иска на мутpите пак даде върнат на власт и пак да крадат, крадат, крадат, ....
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да. Очевидно е така, след като БСП съгласувано с ДПС, ГЕРБ, ИТН и Митрофанова внесоха предложение за връщане на хартиените бюлетини. Ще бъде прието с мнозинството на горепосочените вредни за България псевдопартии
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ясно *** деси,но нямаДа докопате кокало вече.Ако по няква случайност направите правителство то ще е с дпс и новияВолен . Ще има майдан и в софия което в ок.Но няма как да спечелите изборите
29
5
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Подкрепям, колега. Тези магистрали сами няма да се направят.
28
6
 
8
 
! Отговори
Това, което преди 2 години
Чета като коментари, ме почеса приятно по чатала. Червените комунистически тролчета откриха предизборната кампания.Започнаха да редят следващата куха коалиция. Признават си провала!!!
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев само да не почне да се оплаква, че има чувството, че някой го подслушва?
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и да има,вие пак ще сте в опозиция и много по малко от сега бре Десо-:))) Новият министър председател ще се казва Стефан Янев!-:)))
25
8
 
9
 
! Отговори
kiki преди 2 години
тая смърдии отвсекъде
24
6
 
6
 
! Отговори
ТЕЗИ ОТ преди 2 години
"НАРОДА" ДЪЛГУНА и СЦЕНАРИСТИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА ДА ПОМАГАТ НА БИБИТКО.Те виждаш ли били жертвите и не разбрани те.... ТЕ искали казали, че техният щял да бъде шефа на БНБ.Защо за да обслужва ГЕПИ и депесето. Техни са магистралите искат и БНБ. И НА ДВЕТЕ МЕСТА ИМА ПРОБЛЕМ Знаят къде да се на бутат. НАХАЛНИЦИ. ТО ТОВА Е ЦЕЛТА ДА ЗАМИТАТ ПОДИР ПРЕДИШНИТЕ И ДА ЛАПАТ. СТЕГНИ СЕ РАДЕВ. НОВИ ИЗБОРИ. И БЕЗ БЮЛЕТИНА.