ГЕРБ: Каква съдебна реформа е войната срещу спецпрокуратурата?

От партията не разбират аргументите на управляващите
14 апр 2022 13:45, Александър Попов
37
ГЕРБ: Каква съдебна реформа е войната срещу спецпрокуратурата?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ обвини управляващите, че водят война срещу структурите на специализираната прокуратура, предаде БГНЕС.

"Управляващите пропускат да чуят, че водейки война срещу структурата на специализираната прокуратура, така не се прави правосъдна реформа. Знакови дела ще бъдат прекратени или тотално започнати отначало. Принципът, който изповядвате не работи“, подчерта Александър Иванов.

"Искат подмяна на магистратите. Подменят ли се те, делата започват отначало. Това е цялата истина. Сигурна съм, че много добре осъзнавате, че това не е реформа", добави Дани Каназирева.

От ГЕРБ не разбират аргументите за тази промяна.

"Няколко пъти бяхме призовани да се изказваме по същество, но всяко наше изказване е така. Реформата, която правим засяга всички хора. От целия дебат не успях да разбера, какво не харесвате в специализираната прокуратура. Не чух правен и конкретен аргумент. Това, което правите вие е да пренареждате мебелите на Титаник, за да го спасите от потъване", каза Любен Дилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: ГЕРБспецпрокуратурата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тези днешните не окрадоха ли де що има саботираха държавата унижава репресират изхвърлиха едни за да сложат любовници братовчеди кумове Спецът какъв е колко бонуси взе за Коледа а *** 14000 за какво дейности ги получава тези пари Киро стана свидетел на Черепа Излъга че спасява моряците всяка седмица теглят кредит Икономиката ни се срути никакъв растеж но пъпъ и *** си грабят бързо безнаказано ОСТАВКА И РАЗСЛЕДВАНЕ РЕВИЗИЯ
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зни махаме спец прокуратурата и връщаме всичко от преди 90 год Това ли е РЕФОРМАТА НА СЛУГИТЕ НА ЧЕРЕПА
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дай да не я пипаме реформата, ГЕРБ като се върнат, да продължат да си крадат на воля, без да се притесняват от нищо.
33
2
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
За съжаление твоят случай не е единствения. Най _ големите мошеници и т,ъ,п,а,н,а,р,и са в районна прокуратура. Какви магистрати са като са неграмотни. Не пожелах да ползвам окръжна прокуратура да обжалвам, защото това са хора на един човек и е безсмислено.
32
4
 
6
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!! преди 2 години
Мутри на Черепа и Бобокови...
31
4
 
4
 
! Отговори
ТОВА НЕ преди 2 години
БЕШЕ СПОЦ ПРОКУРАТУРА А СПЕИАЛНА ТЪРТЕЙ ТУРА. ХВАЩАХА САМО ИЗРАНИ ОТ БИБИ ШИШИ БИЗНЕСМЕНИ. (НЕ, ЧЕ И ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ХА. А ДРУГИТЕ СИ КРАДЯХА БЕЗ НАКАЗАНО.
30
4
 
3
 
! Отговори
Смъртна Присъда преди 2 години
Районна прокуратура Дупница е повдигнала обвинение срещу мене за обида срещу куче ,прокурорка иска доживотна присъда,Съдия Ели Г. Скоклева от Дупница не ми дава думата,назначили са ми фалшив служебен адвокат(не иска да ме защитава),те всички се познават(в малките общности всички се познават)!Това правосъдна система ли е или *** Мешере!Прокурорката е снимана заедно с адвокат Валентин Стефанов,явно обсъждат "сготвяне"!Моля за помощ и прехвърляне случая по компетентност!
29
4
 
4
 
! Отговори
VGNR преди 2 години
Каква война щом не можем да свалим каскета от тиквата на тиквата??
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Майора Да видим за останалите - доган, пеевски, братята домуз, пилето и т.н., които никога не са я губили.
27
3
 
3
 
! Отговори
VGNR преди 2 години
Каква война измислят тези мародери ?? Още цели три месеца ще има да ни крадат. А след това като се намърда наново. Изобщо трябва да им се забрани да работят повече. Те имат заграбени да живеят цял живот.
26
2
 
5
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе снонимници каква е твзи реформа чрез която олигарсите си връщат властта и деянията им остават безнаказани? Това може да го измислят човека без ден стаж и с отнети права и неговата секретарка под диктоката на Пеокопиев , Божков и останалите! И ако нещо е объркано , то ЕС нямаше да препоръчва такива звена и в другите страни от ЕС не са закрити! Явно водите страната към деветдесетте години и връщането на мутрите! Евала!
25
4
 
4
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Л.Д.С,е едно недоразумение,напъхало се при Б.Б.,защото гладът е страшна сила.Да говориш за неща свързани с държавата,е пълен абсурд.Утре ще увисне пред друг офис,защото просто няма да го има в листата на герб,ако отидем на поредните избори.
24
3
 
8
 
! Отговори
Краси Черния преди 2 години
То цялата ни корумпирана съдебна система така си е напълнила гушките, от разните му там подкупи и далавери през последните 30 години. Че дори да рекат да им спрат заплатите от НС, те пак ще са на "светлинни години" с парите които са натрупали в сравнение с обикновения българин. . .
23
7
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Каскетя пази Тиквата туй е реформата :)))
22
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
K
21
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя надигнала крак. Ееееееее , ами ако и това не е реформа.
20
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дилов не разбрал. Че той дори не е юрист, да преценява дали са добри аргументите. Най-много работа спецът е свършил по подслушване на българските граждани. А трябваше да бори корупцията. Не се прави, че не схващаш това дребно несъответствие, гербав.
19
6
 
10
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
Неработещата спецпрокуратурата- само да подчертая.
18
7
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Еййй до там я докараха...времената Бокови : прокурор да значи...*** дума.. Че сега им отнемат и всички...бонуси,а те...свикнали,свикнали на всички бонуси в държавата. Само работа няма...полезна,щото...критерия беше да си полезен на Кюлчето от Банкя..
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 16 Кой ни говори за сиво :) Трoлът на "Аз съм прoст и вие сте прoсти" :)