Петков: Още днес внасяме повторно решението за парите на пътните строители

"Има такъв народ" гласуваха против, написа той във Facebook
Обновена: 15 апр 2022 07:32 | 15 апр 2022 07:20, Анисия Иванова
40
Петков: Още днес внасяме повторно решението за парите на пътните строители
Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков коментира бламирането на парите на пътните строители от Народното събрание. Във Facebook той написа, че е обещал на строителните фирми, че 655 милиона лв. ще бъдат разплатени веднага, и останалите 50% - след проверка и одобрение на парламента.

Още по темата


"Това решение гарантираше, от една страна, 655 милиона лв. веднага за строителите, а от друга - работещ механизъм за прозрачно изразходване на средствата пред очите на цялото общество. "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" направиха точно това, което днес обещах на строителните фирми. За съжаление, "Има такъв народ" гласуваха против това предложение!", допълва в поста си премиерът Кирил Петков.

Премиерът допълва, че предложението за частичното разплащане към строителните фирми ще бъде внесено повторно още в днешния ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
14
 
! Отговори
Д-р. Гигълс преди 2 години
Киро , за 100 дни не успя да направиш 100 милиарда дълг , но само 60 милиарда което е провал но пък е само началото . След 4 години дефолт по външния дълг и Нинова премиер , защото само тя не е била . Това сте ПП
11
2
 
6
 
! Отговори
А преди 2 години
До Анонимен 13; Нешо си се объркал, Кирчо си има коалиция с мнозинство. ГЕРБ не са длъжни да му гласуват глупостите. А и както знаем-асфалт не се яде.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай в същия дух, обещавай, води политика от фейсбук, лъжи, мажи, прави се на клоун, обирай клетвите на несретните, работещи и пенсионери в България! Остави хиляди без заплати по Великден, хили се като мнооумик и се надявай да ти се размине! Киро ти си министър председател на България, не циркаджия, ***'от!
9
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу ГЕРБ! Долу! Долу! УУУУУУУУ бе, убийци! Кой клати правителството? Защо ГЕРБ и ДПС саботират изплащането на парите на строителните фирми?! С техните гласове е отхвърлено изплащането! Нека сега господа протестиращите от "Автомагистрали" да бъдат така добри и да паркират камионите си пред централата на ГЕРБ! И под прозорците на Фандупкова!
8
2
 
5
 
! Отговори
Х преди 2 години
До не разбралТова звездите ли ти го говорят?
7
6
 
11
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо?!Тези пари са дадени вече и откраднати.
6
4
 
32
 
! Отговори
Пак излъга преди 2 години
Пак, пак, пак"Просто Киро"Канадски измамник
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Финта! До края на "управлението" му ще стане Киро Стоте прякора.
4
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам как са ги правили тия пътища - с 5 леви ръце, аз и 10% не бих им дал
3
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя смешньо на това ли го учифа в Харвард - да плаща само, ако пред събранието се съберат над хиляда човека. Пълен нищожник.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравиш да пратиш вест и на спец-частите, които трябваше да освободят бългатските моряци, че лошите руснаци вече ги освободиха и преместиха в хотел
1
6
 
42
 
! Отговори
Някой преди 2 години
А бре Кире, а бре Петков, тези хора са си ги изработили тези пари ,бе! Какви са тези 50%? И ти си министър и от преди една година, чак сега ли ще тръгнеш да проверяваш! Кокорчо също беше служебен министър! За декември отчетохте че сте изпапали 9 милиарда лева/!!!/, защо никой не каза къде се изпариха тези пари! И ако работниците не бяха излезли да блокират пътищата, сигурно никога нямаше да се сетите да платите!