От ГЕРБ: Вместо промяна - Великден с двойни цени

Българските граждани обедняват прогресивно, смята Александър Иванов
21 апр 2022 21:45, Красимир Ангелов
41

"Част от българските граждани искаха промяна. За съжаление, сега всички български граждани ще посрещнат светлия християнски празник с двойна инфлация, каквато не е имало десетки години". Това коментира депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в "Денят ON AIR".

Той добави, че управляващите трябва да обяснят защо няма компенсации за бизнеса и българските граждани. По думите му е редно да изпратим военна помощ на Украйна, защото там има война и има окупация на една страна спрямо друга и трябва да вземем страната на по-слабия.

"Преди войната в Украйна, която със сигурност е много важна, пропускаме това нищо правене, което доведе до криза и инфлация: анализи, анализи, анализи. Продъниха ушите на българските граждани за анализи. Продъниха ушите на гражданите по време на кампанията, а и до ден днешен управляващите, че в България имало корупция и се крадяло. Само да ги попитам: Когато ГЕРБ не е на власт една година, намериха ли някакви пари, които да се увеличат в хазната? Не", изтъкна Иванов пред Bulgaria ON AIR.

Той попита къде са парите на българските граждани и подчерта, че са отишли някъде през някой меморандум. По думите му няма отговор къде са отишли парите, а се чува само мрънкане и оправдаване. Депутатът заяви, че управляващите дължат отговор на българските граждани къде отидоха техните обещания и къде са средствата им.

"Българските граждани обедняват прогресивно. За съжаление, са засегнати най-уязвимите групи - българските пенсионери и хората с минимални доходи. Преди 2 години, когато приехме намаляване на ДДС за ресторантьорския бизнес, ние го направихме с ясна цел. За съжаление, намалението на ДДС не води до по-евтини сметки. Големият ефект, който тогава се целеше и се постигна от управлението на ГЕРБ е, че запазихме ресторантьорския бизнес да работи", поясни Иванов.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
2
 
! Отговори
teo преди 2 години
Те това е ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМЯНА на Коро-ментата ! За Коледа - ЧЕТВОРНИ ЦЕНИ, като за изпровидяк на тези политически БРОКЕРИ !!! След това на къде ? Ясно като ПУТИНОВАТА ИСТИНА - КЪМ КРЕМЪЛ, УРАААА!!!! БЪЛГАРИНО ????
34
1
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Борисов е най добрият доказан държавник досега България вървеше успешно във всяко отношение Злобарите вървете да видите срутените пътища при ТРИГРАД КОЛКО ВРЕМЕ НЕ СЕ ЗАПОЧВА РЕМОНТ И КОЛИТЕ ПАДАТ В РЕКАТА ХОРАТА ИЗМИРАТ ДНЕС ТУК И СЕГА ЗАЩОТО ПОДМЯНАТА ЛЪЖЕ ГРАБИ КРАДЕ И ЩО НЕ ВЪРШИ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИТЕ ПОЗОР СТЕ ОСТАВКА ОСТАВКА А ВИЕ ЗЛОБАРИТЕ ВЪРВЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РЕМОНТА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗМИРАТ ОТ ГОЛЯМОТО ЗЛОВЕЩО УПРАВЛЕНИЕ НА ПЪПЪ И ***
33
1
 
3
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
След 12 г. управление на пожарникар и бивш член на БКП, изобщо не съм очаквал друго. С министър на финансите, завършил в Свищов и емитирал облигационен цаем за 16 милиарда евра, какво друго очакват тези от Герб. Обяснете им, че заемите и облигациите трябва да се връщат. Според мен ще ги изплащат настоящите депутати от партията на Бойко Борисов. Ще ги подпомогнат финансово и тези от ДПС и управляващата коалиция.
32
3
 
3
 
! Отговори
Нико преди 2 години
Сами сме си виновни . България се развиваше 10 години в правилна посока Растяха заплати и пенсии. Енергията и цените с години поддържаха едно ниво .. Имахме висок икономически рейтинг Стигнахме до чакалнята на Еврозоната.Бяхме лидери на Балканите.Това не се хареса на москва И чрез агента си радев и пари от бандити олигарси свалиха герб. Но главния виновник сме ние .Защото 50% не гласуваха и оставиха сервитьори шофьори в чужбина и безработни и неграмотните у нас да им решат съдбата на избори
31
3
 
4
 
! Отговори
неутрал преди 2 години
не знам кво пишите тука, но като гледам как вървят нещата ми мяза ГЕРБ да спечелят следващите избори с над 50%
30
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
другари от герб-комунисти,двойните цени ,са следствие от вашето некадърно управление,не се правете още на велики,песента ви е изпята.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
toksichnata PP ( prodaljavame praskaneto) s otrovi v bg efira li?!
28
4
 
7
 
! Отговори
teo преди 2 години
Искахте промяна, да има промяна и то най-зловещата - всичко поскъпна !!! Киро- ментата е един политически брокер, от който България няма нужда !!! Киро-ментата подготвя България за СЛЕЗВАЩАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!! Винаги щом БСП-БКП влезе във властта следва НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!
27
3
 
11
 
! Отговори
КНСБ преди 2 години
Ами това тотално поскъпване във всички сфери си е баш промяна и то каква ! *** ници искат да ни убедят,че преди идването на власт на стъкменото и по изкуствен на чин наложено ни правителство сме живели по-зле и сега повтарят наизустени едни и същи "доводи " само и само да ни убедят,че днес " цъфтим и връзваме" ?! Да,ама не ! Те нека си вяр ват,ама ние,с празните джобове,няма как да им повярваме !!! Наслушахме се на вернопода нически празни приказки
26
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквун в затвора заедно с всичките му крадливи депутати.
25
9
 
12
 
! Отговори
хи-хи-хииии преди 2 години
Много му се иска на "лидера" пак да е Началник на държавата, ама немаааа.......
24
10
 
16
 
! Отговори
Затвор за ГЕРБ преди 2 години
Граби на Едро от Робите Бълъци - мотото на партията!
23
5
 
16
 
! Отговори
да да преди 2 години
.....ми то двойните цени си е промяна бре
22
31
 
27
 
! Отговори
Борисов - THE BEST ! преди 2 години
При "лошия Борисов" само пенсиите и заплатите се повишаваха. Нямаше никакви спорове за ток, парно, горива или вода. Само някой да се направи на интересен и Борисов го респектираше. Сега обаче си е по-добре , някак без Борисов има демокрация за повишаване на всичко. Честита Ви промяна другари, чалгаристани, псевдо демократи и пишман харвардци !
21
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои бяха герп? Това от гроп или гепя произлиза?
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пъпъ не ги интересуват цените а техните банкови сметки да са препълнени и без това държавата ни се е срутила
19
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19 Защо в Унгария, Македония, Малта, Полша, Молдова, Сърбия, Турция и др.горивата са по евтини от колкото в България?
18
2
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Значи промяна има.
17
20
 
17
 
! Отговори
Галфоня преди 2 години
Мен не ме плаши инфлацията. Аз пари имам. Дали ще ми вземат 150 или 200 за зареждане догоре - бълха ме ухапала. Аз давам повече пари за вечеря и обяд. Това, което не ме кефи е, че няма нито една арестувана и осъдена герберуга до момента това е СЕРИОЗНА червена линия, която Кирчо прекрачи, вдигайки рамене. Гласувах за ПП, но ако не направят това, за което са избрани, ще ги изгоним с шутове.
16
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кой е виновен ? Сигурно ПП и другите вдигат цените нна петрола и стоките по цял сват.... лошото е, че има хора които слушат и вярват САМО на ББ