Ръководителят на щаба за бежанците е подал оставка

От Министерския съвет засега отказват коментар
Обновена: 22 апр 2022 13:56 | 22 апр 2022 13:38, Камелия Цветанова
51
Ръководителят на щаба за бежанците е подал оставка
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на правителствения щаб за бежанците полковник Валери Рачев е подал оставка от поста в сряда вечерта, съобщи bTV . Информацията не е потвърдена официално.

От Министерски съвет засега не коментират темата. Валери Рачев също се въздържа от коментар
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Валери Рачев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
И аз мисля, че това целят българските политици, а ..... Продажници.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно е направил на фона на бежанската криза и пълното безхаберие на управляващите за собствения им народ.Какво може да стори?
40
1
 
2
 
! Отговори
смях преди 2 години
До ВЪЗДЪРЖАНИЕТО?Що не изпрати по аналогични причини Мутрафонска към МАсква и не я обяви за персона нон грата- имаше сериозни причини затова.
39
0
 
10
 
! Отговори
Електротехник преди 2 години
Подал е оставка човекът, защото е разбрал, че е сложен там за бушон, а напрежението се повишава.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рачев напуска поста, след като през седмицата министърът на туризма Христо Проданов обяви, че ще настоява след 31 май програмата за настаняване на бежанци от Украйна в хотели, за които плаща държавата, да приключи и след това те сами да се оправят
37
1
 
9
 
! Отговори
Офицерска чест преди 2 години
Напуснал е за да запази доброто си име. По аналогични причини, Спас Кьосев напусна БНТ. Това стана два или три ПРЕДИ началото на войната в Украйна, която ни представят като внезапно и безпричинно започнала.
36
3
 
16
 
! Отговори
ВЪЗДЪРЖАНИЕТО? преди 2 години
Не може да каже истината, защото украинските бежанци се държат като външния си министър. Време е да сложим край на тези лигавщини и да се върнем към здравия разум. Помагаме на бежанците, не позволяваме да бъдем въвлечени във войната, изпращаме външния министър на Украйна обратно в къщи и го обявявяме за персона - нон - грата, докато не се извини на България за незачитането на нашия суверенитет.
35
0
 
2
 
! Отговори
чух, преди 2 години
че по морето един АК-47 струвал 300 лева на черния пазар (най-ниската му цена). Има си хора за всичко.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбирам го човека... Трябва да си някакъв хахо, че да носиш такава отговорност. И той се е махнал, докато му е чисто името. Тия бежанци никой не ги знае какви са и какво им е миналото. Кеф ти хотелче, храна, спане... Какво му плащаш? А, да - НИЕ плащаме. А може и един наркоканал плюс доста оръжие да си спретнат по морето? Защо не? Един евтин ак47? Не е като сега да нямат там? В една детска количка доста неща могат да се скрият.
33
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тук се пренесат 2 млн. украинци както в Полша, с България е свършено. Страната ни ще се казва Новоукрайна. Затова човекът си е подал оставката, да не му тежи на съвестта. И правилно. Час по-скоро трябва да се спре прииждането на чужденци, защото нищо добро не ни чака. Между тези мили жени и дечица има семейства на престъпници, нацисти, мафиоти. Казаха ви в прав текст и ясно, че на границата никой не ги проверява какви са, що са. Това е повече от опасно.
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяха българи може. Но те са чужденци и освен това може и фашисти.
31
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бежанец лесно влиза, трудно излиза. Мислете, като приемате бежанци.
30
2
 
29
 
! Отговори
1 преди 2 години
Може да е разбрал,че не сме от правилната страна,и затова да си е подал оставката.
29
4
 
19
 
! Отговори
до 32 преди 2 години
Недей да се пенявиш толкова, че ще получиш инфаркт! Пенсионираният полковник си е полковник до гроб, също както пенсионираният доктор е доктор, както президентът е президент. Това е ЗАВИНАГИ. То не е като при теб - днес овчар, утре кравар, другият месец - мияч на чинии и тоалетни!
28
2
 
28
 
! Отговори
мак преди 2 години
До Българин. Колко според вас трябва да трае хуманизъм към точно тези специални гости (други не ги споменавате)? 5 години, 10, или вечно? Те не са шепа хора и нали се сещате, кой плаща масрафа.
27
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушал съм неедократно негови интерюта. На човека му писнало от бежанци които насила искат да ги изкараме богове, и да им бършем задните части едва ли не. То не са 5 звездни хотели. То не са безплатни автобуси, то не са беплатни обяди и вечери. Все лукс и сън за нашия пенсионер.
26
30
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
То няма полковници и на 70, ама май си умствено ограничен. Пределната възраст за полковник е 59 години, после ги пенсионират. Защо пенсиониран по.пи.кан дядка взима пенсия и заплата? Сега разбираш ли въпроса? Помощното улилище ли си завършил или си шапкар, който цял живот съм го хранил от моите данъци?
25
25
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Защото вероятно е стар комунистически изклесяк, който требва да си изхрани и внуците на гърба на Държавата. А в Грсжданска отбрана може яко да се гепи. Между другото, Гражданска отбрана/защита я преименуваха на Министерство на извънредните ситуации, буквално като руското МЧС. А пък управлението на затворите По времето на руския лакей Боко, стана Главна дирекция за изтърпяване на наказанията (ГДИН), също като руската федерална служба ФСИН. Положението е тежко, руснята ни е натиснала яко.
24
21
 
11
 
! Отговори
??????? преди 2 години
Полковник Валери Рачев е роден 1953 година. Някой знае ли защо държим на държавна хранилка по.пи.ка.ни 70 годишни старци?
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрави от Златни пясъци.Говорих с много украинки и всички казват че не искат да се връщат.Искали да останат а като свърши войната да дойдат и мъжете им.А тези които нямат мъж искат да си намерят в България.Тук им харесвало,стаите на хотела лукс,хубава храна.Казват че България въобще не е бедна страна.