Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас доходите на хората

Предприятията искат да продължат преговорите с "Газпром", написа още тя
29 апр 2022 19:33, Нели Христова
71
Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас доходите на хората
Снимка: БГНЕС

Господин Борисов, не Корнелия Нинова, а българската индустрия, предприятията, които осигуряват 85% от добавената стойност на БВП и 82% от работните места, искат да продължат преговорите с "Газпром".

Това написа вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. И продължи:

Те заявиха това вчера в министерството, където стояхме заедно. Аз говоря от тяхно име, вие от чие го правите? Прибавете към тях и хилядите земеделски производители, които виждат спасение в продължаване на доставките по досегашния договор. Знам, че българският национален интерес не ви е приоритет, но за нас е. Искаме българските фабрики да работят, да има работни места, да има български плодове и зеленчуци, мляко и месо.

Вие може да си демагогствате колкото искате, защото имахте достатъчно време да управлявате, а сега нищо не зависи от вас, но ние трябва да си свършим работата и да защитим българската икономика, индустрия и селско стопанство. За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Бико преди 1 година
Колко пъти Нинова хвърля оставка след катастрофалните резултати за БСП на изборите. И сега няма да я хвърли, ще се оправдае с парламента. А те ще гласуват да се праща оръжие в Украйна.
50
2
 
1
 
! Отговори
Саша преди 1 година
Още ли има балъци дето и се хващат на плувката на Нинова, ама не спи госпожата мисли за хората ХАХаАаа
49
0
 
4
 
! Отговори
Престараваме се преди 1 година
Коалицията трябва да да решава проблемите на България, а не проблемите на Украйна. Тя за това е създадена, и за това са гласували за нея избирателите. Турция например също е член на НАТО, но нито подкрепи санкциите срещу Русия, нито забрани на руски кораби да влизат в нейни пристанища и на руски самолети да преминават през нейна територия. Ние както винаги се престараваме и губим от това.
48
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Сигурно има хора в Брюксел, (и от тези, които очакват указания оттам, като наш Киро) че ако целият ЕС откаже да плаща по схемата на Газпром, Русия ще се откаже от схемата долари-рубли. Няма как да стане. В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И нищо не им пречи да блокират нови постъпления. Да плащат по старата схема за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. И то на кого: на авторите на санкции. Няма да го бъде
47
4
 
2
 
! Отговори
Кой какъв е преди 1 година
Е, искахме млади хора, завършили в Харвард, но не ни мина през ума че в САЩ са ги подготвили за да провеждат русофобска политика. И то за сметка на българският народ. И ето че затънахме в русофобството. Подкрепихме санкциите (Турция - не), забранихме влизането на руски кораби и прелитането на руски самолети (не е ясно за какво ни трябваше това) о'бругахме посланик Митрофанова за това, че не казала това, което искаме да чуем, изгонихме десет руски дипломати. И сега - по-скъпа газ за да не е руска
46
3
 
3
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Русия иска да си плащаме за газта. И то не в сметки, които ЕС може да блокира, когато си поиска , а по схемата на Газпром: в долари, но с конвертиране в рубли през руската фондова борса. Плащането в долари по принцип не е в нарушение на договора ни с Газпром. Плащаме ли, ще получим. Хайде сега Киро и дружинката му да обменят по една заплата в рубли и да я изпратят на Газпром за да получим по-евтина руска газ.
45
4
 
6
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
И от тебе нищо не зависи, нещастна мисирка!
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова не се интересува от доходите на хората. Никаква актуализация на пенсиите не направиха с Гьоков. Пенсиите сега са същите, както през миналата година. Нито стотинка няма над предишните пенсии, а инфлацията галопира. Някои пенсии на инвалидите са ПОД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТ.
43
4
 
6
 
! Отговори
НИМРОД преди 1 година
До шопендар НЯМА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА В КОЯТО КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ БСП ДА НЕ СА СЕ РАЗПИСАЛИ!! Как Нинова ще пропусне тази?! Лъжат тъпият си електорат , че не изнасят оръжие с което се избиват РУСКИ ВОЙНИЦИ, А ШЕСТ ТИРА НАТОВАРЕНИ С РПГ - та избрънчаха за ЖЕШОВ от където направо на фронта!!! КОГО ЛЪЖЕ НИНОВА!! Селяните от Крушево или интелигентните българи?! КОГАТО ПРИКЛЮЧИ ВОЙНАТА ЩЕ Я ДАДЕМ НА РУСНАЦИТЕ ДА Я СЪДЯТ!! Те знаят как да се оправят със като нейния!!
42
3
 
7
 
! Отговори
НИМРОД преди 1 година
СТРАННА ПТИЦА!!! От чие име говориш за сключване на договор с ГАЗПРОМ?? Ами правителството в което ти си вице премиер НЕ СКЛЮЧИ ТОЗИ ДОГОВОР който ти заявяваш, че искаш да има!!! При такива обстоятелства НАПУСКАШ КОАЛИЦИЯТА и оставяш КИРЧО да върти далаверите с гърците , които ще ни доставят РУСКИ газ!! Ако не го направиш значи ГОВОРИШ ЕДНО, а ПРАВИШ ДРУГО. Значи й ти получаваш заедно с Кирчо КОМИСИОННА от договора с Гърция!! СТРАШНА КРУШОВСКА *** СИ ***!!
41
0
 
9
 
! Отговори
НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ ВЕ преди 1 година
ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА СА ВЕЧЕ ЕВРАЗИЙСКИ С ТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ- ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖ ЦЕНИТЕ НАШИТЕ СА ВЕЧЕ КАТО ТЕХНИТЕ НО ТАМ МИН ЗАПЛАТА СЕ ПРЕДВИЖДА ДА СТАНЕ ОТ 1 ЮЛИ 2000 ЕВРО, А НАШАТА 710ЛВ- ОСТАВКА НЕЩАСТНИ ПРЕДАТЕЛИ НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ.
40
0
 
5
 
! Отговори
Арсенал преди 1 година
Кучетата си лаят войната си върви. Заповядайте работа има за всички.
39
7
 
14
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
ИМА СНИМКИ В НЕТА КАК СЕ ТОВАРИ САМОЛЕТ С СНАРЯДИ-НИНОВА ИЗЛИЗАЙ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.Е..ЗНАЕМ ЧЕ САМО ТАКА СИ ДУДНЯШ,ДОКАРАХТЕ СТРАНАТА ДО ПОРЕДНАТА КАТАСТРОФА.
38
2
 
7
 
! Отговори
г-ха Нелъжа преди 1 година
Най важен е износа на оръжия за доходите на Нинова като иконом. мини. сатър.
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛИЦЕМЕРКА
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да излезат тия производители стига са се плашили /реално защото им удрят бизнеса веднага / най много спецов да ви направи проверка бъдете готови има съд85
35
5
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Др.Нинова продължава да бълва клишета на килограм като добър комсомолски секретар.Място за преговори няма."Газпром" да изпълнява договора за доставка така,както е подписан.
34
3
 
10
 
! Отговори
Bob преди 1 година
Важни са доходите на хората, с идеята да не станат големи, да не би случайно да заживеят добре.. И Путин ли иска благоденствие за българския народ? За това спре газа?
33
4
 
20
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
Кога ще заливаш България с олио бре Нинова ???? Че още е седем лева а каза че имало да се удавим !!!! Долно същество предател и още има ама ще го изтрият!
32
2
 
18
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Нинова , силни думи за балъци ! Нали сме видяли какво сте напрявили от Дядото до Георги Тарабата и до Човека от народа !!Мисля , че не си кон с капаци , погледни другите европейски страни без вашият социализъм , къде са те , къде сме ние и стига ни бихте с *** по челото , а да те видим как ще направиш с големия брат газова доставка за БГ !!Не вярвам с завоеватели и националисти да го направиш !!