Петков: МС прави всичко необходимо за боеспособна армия

Военнослужещите - носители на висок морал и отговорност
89
Петков: МС прави всичко необходимо за боеспособна армия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, мъжество, всеотдайност и достойна служба. Това заяви премиерът Кирил Петков в поздравлението си по случай Деня на храбростта и празник на Българската армия. Изявлението му бе публикувано на официалната страница на Министерския съвет във фейсбук.
 
"Българската армия е институцията, която се ползва с най-висок обществен авторитет, уважение и доверие в обществото. Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с еднаква решимост, както в бурни исторически моменти като сегашния, така и в годините на мирен живот", отбелязва министър-председателят.
 
"Уверявам Ви, че българското правителство прави всичко необходимо за изграждане на съвременна и боеспособна българска армия - достоен съюзник на страните от евроатлантическата общност", посочва още той.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
toz bg unak e rasnal samo na boi i merak, a v glavata nema seme. hepten e kuh. da si odi pri tortite i pastite, belki sladkarstvoto na bg tragne nagore kam musalla pone ili po-nagore ot glutena?!
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЗ РИШАВАМ КАКВО ШИ ГОВОРА И КАКВО ШИ ПРАВА...ВРАТАТА Е ЗАД ВАС
62
0
 
11
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
ЛЕЛЕ ТОЯ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ БОКО!! Бг армията е 22000 войника а полицаите са 50 000. В гърция има 200000 армия! Задайте си въпроса защо полицаите са повече от войниците! отговора е очевиден про да жно правителство живеежо в страх, а полицаите обслужват властта а не раа ята! Ако не съм прав, пак си задайте въпроса, защо при толкова полицаи престъпността не намалява!?
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за да имаш армия първо си намери воиници
60
0
 
5
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Не спира да прави глупости разбира се излага се в Украйна спряха му газа и вкара държавата в криза сега вместо да налива парите в икономика ще ги прахосва за оръжие.
59
0
 
5
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Спреха му газта и на Кирето му трябват нови газови находища на Марс, ще подготвя армия да воюва с марсианците.
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво точно необходимо направихте? Хартиени самолети за милиарди!!!
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Коледа ще имаме 200 хиляди армия и ще можем да отблъснем всеки агресор!
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжовник!
55
1
 
7
 
! Отговори
Хйклллл преди 1 година
Правителствата в България от 32 години не работят демократично това е нагло и нелепо
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това правителство и тоя еурогеййски ЕС с всеки ден става все по вредно ,колкото по бързо се отървем толкова по добре
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя бо-кл-ук иска да изнесе малко останалата военна техника и да я хариже без пари ,съвсем да се оголиме това прави киро продажника ,ако някой все още подкрепя тоя национален предател съвсем трябва да му е гладък мозъка
52
1
 
5
 
! Отговори
Шалер евродепутат преди 1 година
Българското правителство, което явно е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС, разделението в България вече е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни. Относно ембаргото за петролни продукти, българските управници явно са решили да убият българската икономика, която е зависима от руският нефт на 95%, но това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост."
51
1
 
10
 
! Отговори
aнонимен преди 1 година
Kire, ti prodade Bulgaria
50
2
 
10
 
! Отговори
$$*_ преди 1 година
ДА СИ ПЛАЩАМЕ КЕ НИ ИЗЛИЗА ЕВТИНО....НАРОДА НЯМА КВО ДА ЯДЕ...ТЕ САМОЛЕТИ,ПОДВОДНИЦИ,ТАНКОВЕ КЕ КУПУВАТ...НА РАДЕВ МУ Е ЛЕСНО...А НА БАБА ПЕНА С 400ЛВ ПЕНСИЯ С КОВИД ДОБАВКАТА....ПАРИ ЗА ОРЪЖИЯ НЕЕЕЕЕЕЕ
49
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Както виждам разбирачите, заклинателите и съдиите от последна истанция са намалели значително!?!?!? Що бе деца, огладняхте, поумняхте или простото просто не плаща?
48
0
 
15
 
! Отговори
А преди 1 година
Няма я оная армия.Сега са платени и разпасани .Поделенията тревясали,буренясали ,някакви трътли и гащници се разхождат и се озъртат какво да ощипят.При тая скъпа нафтичка .
47
0
 
16
 
! Отговори
SS преди 1 година
Аз лично не вярвам ,че армията ни и дебелогъзите ни генерали могат да защитят териториалната цялост и суверенитета на страната ! Затова разчитаме на NATO което не дай боже стане нещо ще ни жертва в името на по големи интереси или идеали ! Кой ще отиде в случай на война да се бие за приватизираната и ограбвана ,,родина" ? Я вижте в Украйна !! Първи избягаха богатите,кметовете,магистратите и всеки който си плати ! Остана бедния народ да мре под бомбите !
46
1
 
7
 
! Отговори
Асфалт паша преди 1 година
Този мошеник имаше една мисия-да вкара тулупа и шайката му в панделата-и в това се провали-пълен провал е подмяната...
45
1
 
14
 
! Отговори
Те преди 1 година
Все сме имали лъжци - управници, но този и Хитър Петър надмина. By the way, той дали знае кой е Хитър Петър?