ГЕРБ обмисляли вот на недоверие срещу кабинета

Протестите не били политически, а социални
84
ГЕРБ обмисляли вот на недоверие срещу кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Правителството е хибрид от тотално противоположни по идеология партии без управленска програма. Досега никое правителство не е започвало мандата си без ясна концепция и без план за справяне с кризите. Елементарната човешка логика е, че който не се справя с управлението на страната, трябва да напусне. Логиката на Бойко Борисов е, че не трябва да остане неубеден човек, че промяната е към по-лошо и в последствие хората не трябва да им гласуват вот на доверие. Колкото повече дни има това правителство, толкова това е по-вредно за държавата".
Това каза пред БНР председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. И посочи, че протестите не са политически, а социални и са ясен знак за несправяне на правителството с нито една от сферите на живот.

"Ако ГЕРБ беше във властта, кризите нямаше да се случат или щеше да намери разумно решение", каза тя.
В предаването "Неделя 150" Атанасова коментира спирането на доставките на природен газ от Русия.

"Всички държави са намерили начин да извършват плащане, за да гарантират своя национален интерес. Няма държави, които плащат в рубли, но са намерили начин да гарантират доставките си на природен газ. Какъв газ ползва България и от какъв доставчик? Както и досега, но на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат. Ако ГЕРБ имаше възможност да предлага решение, щеше да го направи. Отново се завърнаха посредниците в доставката на природния газ", каза тя.

По думите ѝ правителството не планира нищо, което да е публично известно.

"Няма нужда опозицията да подкопава управлението, защото то се е закопало отдавна. Обмисляме вот на недоверие, има много теми, за които да се поиска вот на недоверие. На първо място ще поискаме оставката на зам.-председателя на Народното събрание. Тази коалиция би издържала само и само да остане във властта", посочи Атанасова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонинен преди 1 година
Каквото и да мислите птичката то вашето рамо излетя
56
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
то и путин обмисляше за три дни да вземе Украйна...ама налапа...ти с това усте...самоплюеш...дреме ни,България ще ги плати...само и само да можем да се отървем от руските *** като теб...от столетия ни грабите и отнемате животите ни...ще погнем и децата ви обслужващи путин...те са в Свободният Свят...ще погнем сметките им и ще ви ги върнем...в сибир място много...ако преди това не настане 3-та световна и бъде изпепелен...вече не е тролоне и лъжене в парламента...вече е война!
55
0
 
3
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
.... И след евентуални избори, ГЕРБ с кого ще се коалира.... с *** ли..... ХАХАХААА!!!?????
54
1
 
3
 
! Отговори
ИПОН преди 1 година
Тая да внесе в парламента за разглеждане закон за проституцията.....
53
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
гледам снимката и са питам:..-Къде потънаха останалите ДЪРЖАНКИ от БокоХарем бе?...А имаше толкова "бойни" и надъхани персони ?
52
7
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Гласувам за ГЕРБ
51
6
 
6
 
! Отговори
Джак Спароу преди 1 година
Каквото и да се случава в държавата - Борисов и компанията му наречена ГЕРБ - повече никога не бива да припарват до властта! Тази комунистическа клика и нейната дружка ГЕРБ е опасна за България !
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 60 даа Ти любовник ли си му на Борисов?
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутри сбогом, няма вече джипове ... ААа то ... ще се връщат. Ем ... забавно беше. Ама свърши :)
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
21859Турчинката правила йога на поп фолк докато се подготвяла за парламента . Иначе нямала да издържи .Всички били егоисти . Оставка .Друго няма .Само тя .
47
2
 
6
 
! Отговори
О Деса преди 1 година
Тази е досадна като конска муха или като това, на което кацат конските мухи.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бобена се е прегърнал освен с ДПС и с Копейкин от ***.
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой ще дойде ГЕРБ, ДПС и Възраждане?Или петата колона на Янев?Айде стига, аман от крясъците на герберастките лелки и чичковци.
44
4
 
11
 
! Отговори
Феро преди 1 година
Какъв секс за тази. Тя така лъжи че вече не знае какво говори.
43
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много ги мразя тези, съгласен съм на бсп, на възраждане(възбуждане), на всичко друго, само да не са тези. Прости и крадливи
42
3
 
9
 
! Отговори
Шефкет преди 1 година
деска откога не си правила секс?
41
6
 
16
 
! Отговори
До Герб победа преди 1 година
И какво си мислиш, че ако ГЕРБ бяха на власт положението щеше да е по-различно или по-добро ли. Пълни глупости. Щеше да си ви лъже Винету и вие да си му вярвате. Да припомним ли какво направи за 12 години - време на световен икономически растеж - закопа ни на дъното по бедност, по покупателна способност, по свобода на словото. Младите емигрираха масово. Ци..ните се чувстват безнаказани. По корупция сме като Колумбия или друга там страна.
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите са налазили всички форуми и се самонахъсват взаимно,вярвайки си,че пак ще се докопат до властта.Да,ама друг път.
39
15
 
10
 
! Отговори
Герб победа преди 1 година
От мен глас за герб - станаха ми крайно противни партиите на подмяната
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия няма ли кой да ги опандизи всичките, заедно с още няколко стотин човека покрай тях - разни там бизнесменчета, кметчета и т.н.