Минчев: Трябва общонационална позиция за Северна Македония

Обяви, че диалогът е на много високо ниво
23 май 2022 14:49, Росен Стойчев
54
Минчев: Трябва общонационална позиция за Северна Македония

България трябва да има общонационална позиция за Северна Македония, която да мине през диалог в Народното събрание.
Още по темата
Това обяви председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Bulgaria ON AIR.

"На мен ми се струва, че доколкото парламентът е представителен орган за цялото българско общество, най-добре е този въпрос да бъде обсъден при нас. Със сигурност диалогът през последните няколко месеца е на най-високото си ниво сравнен с предходните години.

Тъй като вярваме, че това е довело до развитие, желанието на "Продължаваме промяната", изразено от премиера, е да се проведе КСНС, в който да бъде изготвен доклад от МВнР и да вземем една общонационална позиция, защото такова е представителството в КСНС", заяви председателят на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен в Македония ,българи има и в УКРАЙНА.И там руснаците им нарушават основното човешко право.Правото на живот. Къде са партиите които много говорят за българите в Македония,а за българите в Украйна мълчат.
19
1
 
23
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Всекидневен говор на омразата към България, включително и от висшестоящи политици и медии,фалшификация на историята,унищожаване на български паметници, горене на български знамена,тормоз над самоопределили се като българи...и т.н Това ли са ценностите на ЕС които РСМ е изпълнила (че и то най-бързо) ?!?!? Не само,че НИТО ЕДНО ОТ УСЛОВИЯТА НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО,НО И НИ СЕ ПОДИГРАВАТ. ВЕТО ДОКАТО НЕ ИЗПЪЛНЯТ ВСИЧКО!
18
0
 
22
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Че тя "общата"позиция отдавна е ясна бе, Минчев, само Кирчо и Кокорчо се чудят накъде да си врътнат трътките, и да изтъргуват националния интерес! Няма нищо против макетата, ама нека влезнат малко в час! Поне малко! Защото тая Коминтерновска *** ще я натресат и в Брюксел!
17
0
 
7
 
! Отговори
Плача преди 1 година
Думата kaлъф цензурирана.... Кво да очакваш от сайт, който не си проверява написаното в заглавия, статия... За превод да не говорим
16
2
 
6
 
! Отговори
Деменция преди 1 година
Недоосченца от Старопартийно потекло, не им е мястото дори и в държава ни.Възстановяване на армията и, който не е дал клетва за защитата на Родината и нейните интереси незабавно да се депортиран в Аляска. А поддръжниците на Ушанките някъде в необятна Матушка, другите към Анадола и ни оставете на мира!
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минчо, какво ище разговори ти трябват? Само вие от ПП ли не сте разбрали позицията на мнозинството от българите? След като крадат история и са изградили държавата си на антибългарска основа, какво ЕС ми говориш?
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей скелет мижав,позицията е партер от 33 години
13
0
 
21
 
! Отговори
Абе Минчев.. преди 1 година
Само глупости ръсиш и вършиш бе момченце !
12
0
 
29
 
! Отговори
ПП подлоги преди 1 година
То си има общонационална позиция бе, *** продажен.
11
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 1 година
Ехо полого. Позиция има от 2017 и е ясна!
10
16
 
1
 
! Отговори
3 преди 1 година
Ние както сме цъфнали и вързали, дали ще има вето до дупка, дали ще ги пуснем, македонците ще имат същата политика спрямо нас. По-добре да ги пуснем, поне обикновения народ там да почувства някаква близост..
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП се чудят как да извъртят нещата за да изпълнят поръчката от господарите си.
8
1
 
31
 
! Отговори
aa1830 преди 1 година
Общонационалната позиция е ясна -РСМ не изпълнява договора от 2017 - ВЕТО!
7
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска съвет с Радев за да види какво мисли Путин.Не е важно ветото,а трябва да се разбере твърдо кой е с Путин и кой е против него.Тези които са за Вето са Путинисти .
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То има бе дечко и тя е да не се правят отстъпки пред бюрм.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро Северна Македония ще е най малкия проблем 90 %от селата вече са с ромейско население страшно е и като се притури и глада който ги налегна ще има башибозушки изстъпления
4
0
 
35
 
! Отговори
българка преди 1 година
Тези защо продължават да се правят на ощипани ?!? КАКВО ОЩЕ НЕ ИМ Е ЯСНО ? ИМА ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПОЗИЦИЯ - НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ ! Всъщност друга позиция НЯМА ! Ако Кирето е обещал на някого нещо, то е било само от негово име, НЕ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Защо от нас искат да правим компромиси ? Защо от ЕС се държат с нас все едно не сме им съюзници, защо НЕ са на НАША СТРАНА ? Всъщност това е другия основен въпрос - защо ЕС не се държат с нас партньорски, а си търсят причини да ни изднудват и те?
3
0
 
17
 
! Отговори
защо преди 1 година
До председателя на Народното събрание на РБ г-н Никола Минчев, "ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗШИРЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ПРОЦЕСА НА СТАБИЛИЗИРАНЕ И АСОЦИИРАНЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И РЕПУБЛИКА АЛБАНИЯДата на приемане10/10/2019Държавен вестникброй 81 / 2019 г."
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този също е с маймунско ДНК. Колко пъти им казаха каква е позицията относно Македония? Шимпанзе да беше щеше да разбере.
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нали напролет ви я дадохме? Какво още умувате, единствената различна позиция е на шефа ви просто Киро.