Генчовска отрече МВнР да води тайни преговори с РСМ

Тя призова за повече доверие към българската политика
31 май 2022 17:30, Нели Христова
8
Генчовска отрече МВнР да води тайни преговори с РСМ
Снимка: БГНЕС

Българското външно министерство не води тайни преговори със Северна Македония, увери министърът на външните работи Теодора Генчовска.

По думите й последните разговори с експертния екип от Скопие са били проведени на 11 февруари и на тях не е отбелязан напредък, който да послужи за основа за следващ кръг консултации. В момента се подготвя визита на експертните екипи:

"Не, не преговаряме. Това, което в момента правим, ние се подготвяме за официална визита на експертните екипи между външно министерство на България с външно министерство на РСМ. Мислим, че вече е настанало времето, за да свалим напрежението от двете външни министерства и чисто формално да отидем да посетим на реципрочна основа експертния екип на РСМ".

Генчовска призова за повече доверие към българската политика, водена от Министерство на външните работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я тази е с прическа и костюм :) Браво. Поздравления. Най-после.Жалко, че и така няма ефект.....
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво означава тайни преговори?На всеки нормален човек му е ясно,че има такива преговори.Какво е необходимо повече да знае един монтьор,учител,лекар.Нашата работа ис е знае всеки и тя е работа като на тези от Външно.Защо е необходимо всеки ден да се казва какво е говорила.Като има развитие ще ни информират.Все едно един учител всеки ден казва на директора какво е говорил с всяко дете.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То Външно може да не води преговори , ама какви ли ги върши Кирилчо ???? Все пак е на американска каишка .А във Вашингтон не се шегуват , когато слугите не си изпълняват обещанията . Едно е сигурно , престъпят ли волята на българите по отношение на РСМ , на следващия ден ще има големи патаклами . И Кирилчо няма да успее да се добере до амриканското посолство
4
0
 
4
 
! Отговори
Абе, преди 1 година
До По зле от Африка Теб, не те ли изтезават от година и половина?
3
7
 
3
 
! Отговори
По зле от Африка преди 1 година
Казвам се Мирослав Германов и полицията в град Бобов дол ме изтезава пред очите на роми и селяни по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и шефовете на МВР и ДАНС!Изтезават Българи, а вие четете за Украинци! Тотален позор е България!
2
3
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Тайни...преговори може само да има,за присъединяване на...област СМ към Майка България. Това става с един...свободен референдум. Всички други варианти за някакви...тайни преговори са безсмислени.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Тя призова за повече доверие към българската политика"______Доверието се печели, не се изисква.