Маноил Манев: Предупредихме бежанците за сирените по Telegram

На властта въобще не им е до тях, заяви той
2 юни 2022 12:45, Нели Христова
29
Маноил Манев: Предупредихме бежанците за сирените по Telegram
Снимка: БГНЕС

"Скоро ще засвирят сирените за почит към Ботев, а мнозина от украинците ще ги свързват със сирените за въздушна атака. Трябваше да им се обясни, че това е почит към български герои. Ние влязохме в контакт с всички представители на бежанците и "Телеграм" каналите и написахме съобщения, че това са сирени за почит, а те ни казаха, че ако не ги бяхме предупредили, са щели да търсят бомбоубежища". Това заяви депутатът от ГЕРБ - СДС Маноил Манев по Nova News.

По думите му представителите на украинските мигранти трябва да видят, че на властта въобще не им е до тях и не ги интересува какво се случва с тях. "Вместо да има разпределителни центрове на влизане в България и да бъдат настанени трайно, така че да могат да устройват живота си, бяха настанени в хотели. Септември месец ще трябва да връщаме бежанците по големите градове, за да продължат живота си и децата им да ходят на училище. Всичко това не е минало през ума на Константинова и Петков", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
14
 
! Отговори
Серги преди 1 година
Да бяхте предупредили и бедния български труженик,както и бедния български пенсионеризкарващ месеца с 360-400 лева!Урките,нито са част от икономиката ни,нито ще работят тук,в България!От курорт на курорт,от хотел на хотел,а българите не само кучета,но ичакалите да ги ядат!Пълни политически нещастници!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По Коледа и Нова година да не се гърми, че се стресирали кучетата и животинките. Съгласих се, те не разбират. Ама чак толкова показна загриженост за украинците за друго говори. Просто някои хора си търсят петминутната известност за сметка на ситуацията. Като им се каже на хората защо вият сирените, все ще има кой да им обясни, няма да умрат от страх. При нас имаше сирени и доста силно виха, както винаги впрочем.
15
0
 
14
 
! Отговори
Ехо преди 1 година
За сирените добре сте се сетили, но как ви дойде наум пак по хотели да ги настанявате в пл.курорти? Само след 4-5м. пак ще трябва да ги местите, защото като падне сняг идват скиорите. Хората в другите държави им направиха палаткови лагери и фургони, а ние хотели, а те пък ни заляха с капризите си. Стана ли ви ясно, че у нас дойдоха повече курортисти, отколкото бежанци?
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво са се наплашили, зеления им пускаше сирени да ги плаши, то не беха да се крият в метрото, то не беше чудо. А отгоре един самолет не прелетя.
13
2
 
19
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Ама верно ли имаше сирени днес!?Аз наистина не чух НИЩО!!!В София!
12
6
 
34
 
! Отговори
Аман от тия "бе преди 1 година
Това са нагли неблагогодарни натрапници, а мъжете са дезертьори. Наричайте нещата с истинските им имена, и стига сте ни занимавали с тия, че и малкото състрадание което може да е имало у някои българи, се изпари безвъзвратно.
11
1
 
23
 
! Отговори
Цирк преди 1 година
Тоя квартален полицай се изживява като експерт.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То заради тия бежанци туристи и сирени не чухме ,явно Путин идва )
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербав ПР.
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви сирени? Трябваше да знаеш, че ще ги пускат, за да се напънеш да ги чуеш. За София говоря. Сигурно на места не са ги и пуснали.
7
3
 
42
 
! Отговори
Абе какво преди 1 година
какво е това падение бе? Какво ме интересува, че ще свързват нещо с войната. Сами се вкараха в тая война. Те са в България и ще се съобразяват. Хич не ми пука. Заради вашето подмазвачество народа вече е настроен против укрите.
6
2
 
36
 
! Отговори
Кака Мара преди 1 година
Споко.И в Долна баня нямаше сирени,но пък си имаме "туристи".Зер да не травмираме гостите.
5
1
 
32
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Ще поотпочинат хората на дьржавна издръжка па ще си ходятВероятно ще останат единици наистина силно нуждаещи се на които трябва да се помогне за разлика от туристите
4
1
 
43
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Ако бях сирииски емигрант дошьл в бг и настанен в лагера а не в хотел щях да заведа дело в страсбург за дискриминация
3
0
 
42
 
! Отговори
българка преди 1 година
Хайде спрете да ни занимавате с курортистите от Украйна ! Традицията с честването на Деня на БОТЕВ е на повече от 140 години и НИКОГА ПРИ НИКАКВА ВЛАСТ НЕ Е БИЛА ПРЕКЪСВАНА ! НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, СМЕ СИ В РОДИНАТА И СМЕ ПО-ВАЖНИ ОТ ТУРИСТИТЕ! Който иска да живее тук, да се съобразява с местните обичаи и традиции - толкова е просто и логично за всеки човек, напуснал родното си място ! От една област в друга да се преместиш, има различни обичаи, какво остава за различна държава !
2
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бежанец да си тук - парички курорт супер комфорт недостижим за мнозинството бьлгари
1
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз за всеки случай ще погледна към небето,че този психопат путларанчето,не се знае кога ще получи нова криза.