Петков за Рашков: Аз лично му имам голямо доверие

КПКОНПИ не прави нищо в този момент, заяви премиерът
2 юни 2022 13:21, Нели Христова
32
Петков за Рашков: Аз лично му имам голямо доверие
Снимка: БГНЕС

Антикорупционната комисия не прави нищо в този момент. Коалиционните партньори трябва да се обединим и да кажем, че трябва ново ръководство. Това коментира премиерът Кирил Петков след като взе участие в поклонението на връх Околчица по повод отбелязването на Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Относно номинациите за ръководните органи - това ще бъде дълъг процес и всеки от коалицията ще трябва да посочи свой кандидат, поясни още министър-председателят.

Дали силовият министър е подходящ за ръководството на КПКОНПИ, Петков каза: „Рашков се бори много добре в този момент като министър на вътрешните работи. Аз лично му имам голямо доверие”, посочи той. И допълни: „За самите кандидатури за КПКОНПИ нямаме никакви лица, които искаме да казваме. Не е добре преди да е съгласувано с коалиционните партньори, да се говори по медиите”, добави още той.

Петков заяви, че няма да се направи нищо по темата за РСМ без парламента. „Това е решение, което трябва да се реши национално. Преди да вкарам този въпрос в парламента, правителството няма да направи нищо, без тази подкрепа”, уточни още той.

„Винаги сме готови да разговаряме с всички наши европейски партньори, ако имат някакви предложения, които са смислени. Те трябва да са в рамковата позиция на България. Каквото и да се направи, аз ще мина през българския парламент”, категоричен е министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Професионализмъ, далновидността, житейския опит на Бойко Рашков са безспорно много полезни. Очакванията ми от дейността му е, че наистина ще успее да ни освободи поне малко от тоя кошмар на корупция и беззаконие.Почти няма управленец без собствена фирма или да не участва в такава, макар и прикрито.
23
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Е, какво да ти кажа, продължавай да му имаш доверие.
22
0
 
9
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Жалко просто Киро , ти освен да теглиш непрекъснато заеми и да лъжеш за всяко нещо , друго знаеш ли? България не ти е фирмата че ако не успееш да ги върнеш , ще в фалираш! Навремето отстраниха шеф на КПКОПНИ заради законна тераса , а ти искаш да слжиш за шеф човек имсщ 22 имота само с една заплата? Много бих се радвал да кажеш как става това нещо!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО АЗ ЛИ НЕ МУ РАЗБИРАМ А ГОВОРЕНЕТО МУ ВЪЗПРИЕМАМ КАТО ЕДИН ОГРОМЕН БУЛАМАЧ...И НЕ ВИ ИСКАМЕ ЦИРКОВЕТЕ- В ЕВРАЗИЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА НИ ДОТИКАТЕ- НЕЩЕМ, БЕ КИРЕ НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ И ПРИЕМАМЕ ЕВРОТО ХА СТИГА СТЕ ПРОБУТВАЛИ КОПЕЙКИН ДА НИ ПРОМИВА МОЗЪКА, ХА СТИГА ХИБРИДКИ.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков за Рашков: Аз лично му имам голямо доверие ....... и си чатите в гриндъра :)
19
1
 
20
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Онзи е Сашо Кеша, а този е Киро Кеша. Дърпат комисионни с милиарди. От там са прякорите им Кеша. Третият е Асен Кеша.
18
0
 
11
 
! Отговори
?! преди 1 година
"КЕША" не е ли енергийния министър?
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо, ти минаваш и газиш законите ежедневно, а сега това "Ще мина през българския парламент" заплаха ли е или си толкова неграмотен, че 1 смислено изречение на български не можеш да кажеш?
16
0
 
25
 
! Отговори
.. преди 1 година
тия ни върнаха в соца тотално... никога повече бкп
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защи гласувахте за гриндъра с боядисаната коса? Нищо добро не направи за България. само разруха, инфлация, безработица, фалити и даже сме на дъното. ОСТАВКА веднага!
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка, аматьори!
13
1
 
19
 
! Отговори
sofeto преди 1 година
Нали таткото на кирчото и рашкото село са от мильовските редици редили заедно!
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Министър председател на България с прякор КИРО КЕША? Корумпиран до мозъка на костите си.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много зле изглеждаше на околчица , ни стоика ни говор . Като изпразнен уи
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз лично не вярвам на харвардските измамници, на Крушевската *** Нинова, на Асен ментето, който фалирал Everbread, съден и осъден за кражба на код от компютър на съдружника си, на Лена шантиклера, на Христо Бойкикев, агент Гном, Тошко хубавеца и останалите национални предатели. Тези мошеници ще фалират България. Оставка, съд и затвор!
9
1
 
25
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 1 година
ОСТАВКА Кире, предай и на Рашков
8
1
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Кире има време да натрупаш - 20 имота *** по кротко не с голямата кошница
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е отвлечена държава.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За лично мнение Киро уволни Янев. Помните ли? Тогава Кирил каза, че не може да се изказва лично мнение от министрите. Сега Петков щом изказва лично мнение Радев да го уволни! Радев ни натресе това недоразумение Киро и другото още по-нагло недоразумение Кокорчо. Те повлякоха в МС кумове, любовници, шуринайки, баджанаци и роднини. Изтърбушиха държавата за нула време. Рашков може да има 23 тоалетни, но seree на метеното.Рашков статуквото от времето на Живков. Мултимилионер от кражби. Оставка!
5
0
 
21
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Рашков колко имота имаше - 12 ли бяха киро да не чака да му припише някой имот в бьдещеЛисица предрешена като кокошка се оказа кирето