ГЕРБ няма никакво желание да управлява

Проблемът е, че нищо не се случва, заяви Биков
5 юни 2022 14:44, Елка Василева
89
ГЕРБ няма никакво желание да управлява
Снимка: архив, БГНЕС

ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Нова тв.

“Проблемът е, че нищо не се случва. По време на нашето управление имаше огромни проблеми с това на кой министър законопроектът да мине по-бързо и приоритетно - това беше големия спорт. А в момента сериозни закони, с изключение на бюджета, който ще актуализираме след месец, не сме приемали”, каза Биков.

Още по темата
Според него войната в Украйна “не може да служи за оправдание на всичко”.

“Вчера при срещата със симпатизанти в Кюстендил Бойко Борисов каза, че ако нещо може да се направи, то трябва да се направи в момента”, припомни Биков и призова”Или сега да напусне това управление, или да останат да се борят с алтернативи!”

По думите му предстоящата актуализация на бюджета е “неясна”.

“Не е ясно дали Асен Василев има мнозинство в парламента, което да го подкрепи. ИТН и Каримански казаха, че имат други виждания за финансовата политика на страната. Ние нямаме доверие на Асен Василев”, категоричен бе депутатът от ГЕРБ.

Той коментира и вандалския акт в Битоля, при който беше подпален  Културен център “Иван Михайлов” и последвалото множество от остри политически реакции.

“Въпросът между България и РСМ е сбъркан от Кирил Петков!”, заяви Биков. “Той не разбира дълбочината на този въпрос и  няма да може да го реши. Дори напротив - Кирил Петков пречи на РСМ да тръгне към еврочленството и да се оправят отношенията между България и РСМ”, допълни той.

Тома Биков беше категоричен в коментара си, че “докато Кирил Петков е министър-председател на България, този въпрос няма да се реши”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
и за какво преди 1 година
да има желание да управлява неблагодарен народ,Борисов им вдигна стандарта на космическо ниво,в глактиката няма друг народ,който да живее така охолно и безгрижно,заплатите направи 20 пъти над европейските,и те вместо да му благодарят ще гласуват за Славчо и Кирчо,остави ги да се оправят,като им е толкова акъла,малко им се видя всичко дето им даде ГЕРБ,от лакомията си ще патят,намерили,че премерили това са ненаялите се българи
70
2
 
6
 
! Отговори
Само така! преди 1 година
Никой няма желание да управлявате!
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този, докато преди 10-на години щеше да вкарва ББ в затвора, сега му л..е всичко.
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звездният миг на един посредственик попаднал в политиката , защото от него нищо друго не става ! Когато ГЕРБ "управляваха " и даваха брифинги , този седеше в ъгълана масата на допълнителен стол , и сега когато всички други се изпокриха от хоризонта и се пазят да изказват мнения много-много , за да не са във фокуса , блесна неговата щастлива звезда да съчини с мъка едно- две изречения , които нямат никаква стойност , но толкова си може съществото !
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този никога не пръщял от интелект , така че не е казал нещо което ние и БЕЗ него знаем ! На Вас Бикче ви се краде - Не ви се управлява само че сега е доста неспокойно и няма как , така че ... !
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това Гербойко Герборисов ли му го каза на артисчето? На Гербойко сутрин му се управлява, а вече не му се управлява. Гербойко има женски характер.
65
2
 
5
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Стефан Стамболов....Какво стана с него? Умря! От ко? От рикоширал куршум.
64
3
 
9
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
А за какво да иска ГЕРБ да управлява ? Та държавата беше взета от ГЕРБ и беше дадена на "Продължаваме пропадането" изцяло. Сега ще по1акаме "Продължава обедняването" да изхарчи спестените народни парици- 80 милиарда в банките и тогава тъпунгерския народ ще си спомни , че е ДАЛ държавата не на когото трябва ! Е, ще е късно, но акъла не е х.. да го натъпчеш !
63
6
 
5
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
12 години крадене до безобразие...и още да се изказвате с ПРЕТЕНЦИИ....НА ТОВА МУ СЕ ВИКА НАГЛОСТ! НАГЛОСТТА СЕ ЛЕКУВА СЪС СМЪРТ!
62
7
 
5
 
! Отговори
Хи хи хи преди 1 година
Голям кеф, че не искат да управляват, не че някога ще управляват, това е само в ума големите тикви като този ***
61
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да управляваш в момента е като да управляваш влак без спирачки. Не си заслужава да се жертвате заради няколко стотин неблагодарници.
60
9
 
3
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Възраждане! Убеден съм,че,ако те дойдат на власт ще има смъртни присъди на всички,които са ни крали....и конфискация на всичко тяхно в полза на България!
59
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност не се натискват в момента. Има световна рецеция, война, пандемия....кой ще обвинявят после? Ще лъсне истината колко са некадърни.
58
5
 
6
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Ама да са в НС имат желание...10 000 лв. е заплатата на обикновен депутат.
57
10
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
Къртим пейки антивирусно, слагаме КПП-та и събираме декларации за излизане от градовете. Като бонус забраняваме достъпа до планините. Винаги сме на разположение. Гласувайте за нас.
56
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До 32...НАПРАВО В "десетката" !!!...Нема повече какво да си чешем езиците !
55
5
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Радвайте се сега, защо плюете!!! Вече всичко е на светло и се живее много по-добре от преди!!! Хахахахаха
54
11
 
18
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
А като се сетя само как герберастите обявяваха Петков и Радев за руски шпиони. Голям смях. И забравяха кой подаряваше кученца на Путин и му построи с 3 млрд български пари Руско-Турския поток. Къса памет.
53
9
 
19
 
! Отговори
Снимки на самолети преди 1 година
Борисов, имаме два въпроса към теб - 1. Къде да F-16, които купихме и ако отговориш правилно 2. Къде са парите, които дадохме за тях?
52
10
 
14
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Точно Борисов и Пеевски ограбиха от КТБ руски капитал от няколко милиарда.Борисов е бил заплашен от руснаците, ако не върне парите, ще бъде използван за торене на някоя нива. Трите милиарда дадени от България за транзит на руската газ за какво са. Откупи си живота и няма да намерите никакъв договор, защото такъв няма. Дебелото момче го ступаха в Дубай по същата причина. Борисов е отявлен лакей на САЩ и смята че като им набута три милиарда за чертежи, те ще го пазят от руснаците.