Китайката Юсян Лин се срещна с Бойко Борисов

Тя учи политология и пише дисертация за българската политика
6 юни 2022 23:00, Йоана Цонева
34

Юсян Лин учи политология, пише дисертация тук и се среща с политици от различни формации. В събота тя посети партийно събитие на ГЕРБ и разговаря с Бойко Борисов.

Юсян се запътва към Кюстендил, където най-голямата опозиционна партия ГЕРБ има събитие. Желанието на младата китайка е да говори с бившия премиер Бойко Борисов. Надява се това да намери място в дисертацията ѝ. Както някои от предишните З срещи с български политици.

"Аз помня Борисов, беше по време на Зимен университет на Младежи ГЕРБ и беше вечерта, всъщност неформално. Много се развеселиха на масата. Когато той почва да говори, хората се радват. Той говори на много разбираем език. И може би сега, когато партията е в опозиция, няма толкова много ангажименти в правителство и затова имат повече време да покажат грижа. Това е добре за развитието на самата партия. Кирил Петков - помня беше на улица в Пловдив, после в Търново. На улицата също е много неформално и разговарят с хората. Тогава всъщност беше септември, преди предизборната кампания и аз го питах какво ще правите за кампанията и той ми каза, че ще пътуват от град в град с рейс", разказа китайката Юсян Лин пред Bulgaria ON AIR.

Видно е, че тя искрено се радва на много неща, които като цяло не впечатляват българите. Влизайки в Драматичния театър в Кюстендил, докато залата е пълна със симпатизанти, разговорът между Юсян Лин и Борисов представлява: Хей! – Помните ли ме? – Помня те от Зимния университет. – Какво правите тук? – Интересувам се от други организации на ГЕРБ, освен Младежи ГЕРБ.

Оказва се, че научният ръководител в Англия ѝ е казал за дисертацията да се съсредоточи само върху ГЕРБ и да пише само за тях.

"Е, за кого да пише другиго? То други няма, вие кои други знаете? БСП си отидоха, "Да, България" си отидоха, Има такъв народ" си отидоха, "Продължаваме промяната" още нямат нищо, а ДПС са си константна величина", посочи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Юсян се надява да няма ново затваряне, защото ѝ предстои да пътува – първо за Англия, а после за Китай. Тръгваме от Кюстендил. А Юсян вече гледа към следващата среща - с "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бокича сигурно е искал да и го нахака на китайчето, той обича.
24
8
 
8
 
! Отговори
Горд Българин преди 1 година
Уф този Гугъл Борисов е един от НАЙ-СЛАБИТЕ български политици, срам за България.
23
8
 
5
 
! Отговори
Горд Българин преди 1 година
Борисов е един от най-силните български политици, срам за България.
22
5
 
11
 
! Отговори
Скромно мнение преди 1 година
До Българин 27 Подкрепям.След време в историята ще пише България по време на ерата Борисов и след това. Тези дилетанти не могат да му сипят водица на малешката.Държавник от класа.
21
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най-добрият български политик! Награждаван и от Интерпол, и от ФСБ..., и с най-високото отличие на Унгария ...! Приет и от двама Щатски президенти! Организирал среща Маркел, Юнкер и Ердоган във Варна за решаване на мигрантската криза! За това се иска авторитет, а не като Киро Ментето да търчи подир Байдън за да се снима в коридора! Една година го няма във властта, а първосигналните кучета на Копейкин и Кутев продължават да ръсят примитивна помия!
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това щеше да е смешно, ако не беше тъжно.
19
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каза ли на китайката да прави дисертация за най крадливите партии в България.А нейният преподавател и казал да се съсредоточи на ГЕРБ.А Бойко и разяснил ситуацията с МатаХари.
18
4
 
14
 
! Отговори
ГЕРБЕР ЮГЕНД преди 1 година
Провели са се задълбочени академични дебати на най-стилния китайски език МАНДАРИН, на които Баце е дал мъдри указания и безценни мнения
17
3
 
15
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
Ха-ха-хаааа......единствено загубено време!
16
6
 
14
 
! Отговори
ББ преди 1 година
предател...и кво ще правят мометата от чалгата на планета?на китайски деца мина...а къде е лилето бре...къде я пенсионира с милиардите които отмъкнахте?още ли ...с сталинка си менкате?пиши на черепа...че си е математик...да не ви пресметне с гешев,предадохте го и опитахте да го ограбите с доган,пеевски,домувсчиеви и...гешев!!!ако съм черепа,ще почна от гешев!!!...успех!!!
15
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е кво толкова, прави си дисертацията момичето и й трябва да се срещне с български политици. После ще се срещне и с ПП, а ако разговаря и с Кирчо, в случай че знае добре български хубаво ще се посмее. Няма лошо.
14
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко, ако беше премиер на Китай,не дванадестет,още на първата година щеше да се срешнеш с палача
13
9
 
15
 
! Отговори
до 15 ха ха ха преди 1 година
Ти сериозно ли "надраска това" или искаше да докажеш, че си най-манипулираният пудел като за конкурс за цирк ? Повтарянето на смешните ппростотии на Тиквата само показва симптомите на изпростяване или ги затвръждава ! На кого беше пъдар Тиквата, не беше ли на друг завършен ппростак управлявал повече от три мандата ? Ти в кое се вписваш, в гласувалите за утвърдени ппростаци ли ?
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия PR-и са за уволнение - в БСП изкараха *** и в ГЕРБ веднага намериха азиатка :) Скоро очаквам индианец и ескимос... Сериозно ако PR-ите могат да са само жалки подражатели според мен не си заслужават парите и трябва да им се посочи пътя! Само да кажа за ДПС- то, че циганчетата са от индоевропейската раса и не се броят :) Не могат ли пак да го изкарат вместо мутра борец срещу мафията? Или да кажат пак колко ни е било хубаво докато е бил на власт.
11
24
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Започна обилното заливане с евтина помия! А бе ,*** сладки, когато управлявате три мандата и пак да сте най-голямата партия в България, тогава коментирайте какъв бил Борисов! Ако не беше пандемията, парите на Черепа и машинките на Мадуро, щяхте да видите преврат през крив макарон!
10
6
 
26
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
От цялата статия, ето това е най якото изречение: "Той говори на много разбираем език.".Cool. Village people
9
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си какъв интелектуален разговор са провели ха ха
8
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво. Китайката е имала шанс. Не като Бейзат Яхя който се крие в Турция и чака мутрата от СИК да се върне отново.
7
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов получил тази сутрин следния sms:"Ставай, че няма кой да оправи държавата!"
6
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ту лу па дори не си е чел дисертацията