Петков: България ще продължи със същото правителство

Всички сме единни и казваме не на хаоса, категоричен бе той
8 юни 2022 22:00, Нели Христова
194
Петков: България ще продължи със същото правителство
Снимка: БГНЕС

След края на коалиционния съвет премиерът Кирил Петков коментира пред журналисти:

"Искам да благодаря на коалиционните партньори, които са с мен, затова че сме заедно и обединени. Искам да успокоим всички, че България ще продължи със същото правителство. Няма да позволим заради его страната да влезе в спирала от избори", категоричен бе Петков. "Всички сме единни и казваме не на хаоса и да заедно срещу корупцията."

"Тази коалиция застава зад хората и утре бюджетът ще бъде приет. Хората трябва да са спокойни", каза още той.

Късно в сряда вечерта в Министерския съвет се състоя поредния коалиционен съвет с представители на ПП, БСП и ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако има избори, да не са преди да е забранена Възраждане със закон. Партията на маргиналите, фризьорките и маникюристките. Да пази Господ от плоскоземи!
143
3
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
- Искам да благодаря.........,че сме заедно и обединени??? - България ще продължи със същото правителство??? /// За всичко това, ИМА ДУМАТА СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Всичко друго е лъжа и измама.
142
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Марш навън! - "...и кариериста Радев! Неговият втори мандат ще ни излезе златен!!!" - ___ - Чакай още малко, има да видиш дали този втори мандат ще ни излезе само златен!
141
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто/Киро трябва да бъде съден! Налице е организирана престъпна група (лъжеца, крадеца, лореровите и др ***!). Ще си купят билети след като си излежат присъдите, взето имуществото и т.н!
140
0
 
10
 
! Отговори
Марш навън! преди 1 година
Съд и затвор за крадците - ***! Както и кариериста Радев! Неговият втори мандат ще ни излезе златен!!!
139
2
 
9
 
! Отговори
Глок преди 1 година
Петков ти живееш в някаква илюзия.Това е краят на едно некадърно управление,което работеше само за своите съпруги и любовници!
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо-лъжеца и Асен -крадеца !!!
137
3
 
9
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ТИ ДОБИЧЕ И ГОСПОДАРИТЕ ТИ ОТ С.А.Щ. ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ СЪСИПВАНЕТО НА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ,НО ТЕ НЕ ВИ ЖЕЛАЯТ .ЖЕЛАЯТ ВИ В ЗАТВОРА ИЛИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ.
136
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро,къде ти е усмивката бе,Киро ? Време е да се омитате,че закопахте държавата !
135
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Киро и шайката му като украинските ,,бежанци,, у нас няма отърване от тях.Народа не ги иска той ще ми продължавал. -___ - Как тъй не ги искал народът! Нали гласувахте за тях, а най-много народ гласува (ти също) за пРезидента, а имено той ги покровителства и промотира! Сагата на бъркотията не приключва, а едва сега се разргаря!
134
2
 
9
 
! Отговори
Егати ненормалника преди 1 година
Оди се лекувай Киро, ти си за освидетелстване.Кораба се разпадна, той платна опъва.
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и шайката му като украинските ,,бежанци,, у нас няма отърване от тях.Народа не ги иска той ще ми продължавал.Веднага да си подават оставките
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Митева сега казва, Че Киро и Асен са преписали закона от ГЕРБ - ___ - Значи ГЕРБ са предложили качествен проект на закон! Гъргорещата Митева заща не каза, че от ИТН е продложен по-добър проект на закон вместо този, на ГЕРБ. Изобщо кариеристи лаици налазиха управлението на държавата, заради кълвяшият гола кукичка електорален балък. Жалка работа, с прогноза за още по-мизерерно развитие!
131
1
 
12
 
! Отговори
43 преди 1 година
Доооовижданееееее, Кирчо, купвай си билета за Канада, от януари ти напомням, че всеки месец стават все по скъпи. Доооовижданееееее, Харварт.
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Митева сега казва, Че Киро и Асен са преписали закона от ГЕРБ хахахахахахахахаха
129
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков,предател такъв! Кажи за сделката за Македония,според която ти против волята на българския народ си ни продал! Ще отидеш на бунището на историята ако продължаваш,Киро! Продажник! Ние търпим най-високата инфлация в Европа,която имаме заради теб,лъжите за украинското оръжие,също както виждам преглътнахме,но това да ни продадеш и унижиш пред сърбоманите в Скопие баня да примемем при stako
128
2
 
20
 
! Отговори
Царя е гол преди 1 година
В цялото интервю "Премиера" натъртва върху две неща:1. Да не оставяли държавата в хаус и кризи! 2. Кой ще усвои 12те милиарда? Е как 15г. Държавата вървя по мед и масло? Кой създаде хауса и кризите с превратите си и жаждата си за власт? Кой лъга безочливо като изтърван от лудницата и раздели народа? Кой направи най-най-най-некъдърния план с цел подпомагане на батериите на Прокопиев и ЕС не го одобрява? Драги мои, вие създадохте кризи и разделение и заради вас БГ няма единно правителство! Предате
127
1
 
14
 
! Отговори
Филип Димитров преди 1 година
Ако харвардиите наистина имат топки..ще поискат ВОТ НА ДОВЕРИЕ,ЗА да продължат по пътя,който са поели ( както навремето постъпих аз)Само,че те нямат топки,имат само далавери в кратуните си...и страх от възмездие!!
126
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ НЕ ИСКА!
125
1
 
18
 
! Отговори
Докато не съсипе преди 1 година
България, няма да се спрат тия от ПП = Продължаваме подлагането.