Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени

Кабинетът се самоуби, смята бившият вицепремиер
11 юни 2022 20:50, Красимир Ангелов
161
Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени
Снимка: БГНЕС

Дните на това правителство са преброени. Моето предположение е, че ще има изкуствено удължаване на живота му с оставките на министрите. Това не носи ползи на никого, правителството е лишено от каквато и да е мощност и замах. Това обяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш вицепремиер Томислав Дончев.

Отива се към избори, каза още Дончев, като посочи, че според него това означава още месеци политическа нестабилност.

Политикът обяви, че не вижда шансове за сформиране на кабинет с настоящия мандат.

В отговор на въпрос дали ГЕРБ биха подкрепи правителство с мандат на "Има такъв народ", Дончев отвърна: "Все едно да ме питате дали бих се оженил, при положение че не познавам съпругата".

Томислав Дончев потвърди, че ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството.

"Трябва да се мине през такава процедура", отбеляза той, но уточни, че това вероятно ще се случи след актуализацията на бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Продължаваме промяната" дойдоха на власт, само за да се заяждат с ГЕРБ и с цел да вкарат Бойко в затвора. Нищо друго не ги интересува, освен да спорят с ГЕРБ, да се заяждат с тях и да им правят все номера...
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Капиталските *** налазили всички форуми... Не разбрахте ли, че без ГЕРБ стабилност и евроатлантическа ориентация на България няма да има.
36
2
 
9
 
! Отговори
ало ало преди 1 година
кирчоооооо, чао, превратаджия!
35
4
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
КРАДЕЦЪТ НА НИКОВЕ КОЛКОТО И ЛЪЖИ ДА ДРАСКАШ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА УСПЕЕШ ЯВНА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ НАЗНАЧИХА ПОДМЯНАТА НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЛЪЖИТЕ РЕПРЕСИИТЕ НА 12 КЛОЗЕТА СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ В МИРНО ВРЕМЕ И ПРЕВРАТЪТ СЕ СЛУЧИ БЪЛГАРИЯ Е РАЗРУШЕНА В БЛАТОТО Е НА ЮМРУЧЕТО КРАЦЕЦО ЕЛА ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ НАЛИ СИ ЕРБАП СТОТИНКАДЖИЯ
34
5
 
4
 
! Отговори
toti преди 1 година
Давай на ИЗБОРИ,тъка всички корумпирани партии ГЕРБ,ИТН,Възраждане ,да останат извън парламента и да тръгне на ЧИСТО тая окрадена ДЪРЖАВА !!!
33
3
 
5
 
! Отговори
България преди 1 година
И коя ще е новата власт ГЕРБ, ДПС и Възраждане?
32
5
 
6
 
! Отговори
Христосков преди 1 година
И Бойковата попара 12 години сърбахме, цели 9 стачки от всички обществени сектори имаше. Стига толкова ГЕРБ, ДПС, ПП, ИТН, БСП и т. н. Време е за нещо ново, ако БКП се кандидатират, директно пускам глас за тях. Те 45 години доказаха, че могат да градят СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ С КУЛТУРНИ И ЦЕННОСТНИ ТРАДИЦИИ!
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 34: ако машините бяха фалшифицирали изборите гроб нямаше да са втора сила в парламента бе джанъм, ама от къде ти толкова мозък в кадънската ти тиква. Ти си ланкаш само каквото Реджеп ти е набил в тиквата докато те е млатил в харема.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 34: това, че герберите от маалите не ви стига битката да гласувате и няма как да се изкарате победители срещу 20 кебапчета и 10 вечери Бойко кадъна да задоволява всички заптиета в харема на Ердоган си е ваш проблем. Машините изкараха реалната избирателна активност и затова умрелите си останаха негласували и гроб не успя да спечели.
29
1
 
5
 
! Отговори
Кон преди 1 година
Ти власт няма да видиш!
28
5
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 1 година
ти наистина си без-моз-ъчен дядо.....какви кюлчета, къщи, пачки, нещо доказано има ли?..обаче сега ще се докажат 19 крадени имота на червената гн-ида рашков!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Бойковата престъпна ГЕРБ, там вътре, всички са професори по фалшифициране на хартиените избори, затова се натискат да има хартиени бюлетини. Квартала Факултета от три месеца им наливат там пари, за да се подготвят за избори. Пак ще фалшфицират бюлетините, броенето и ще се върнат, като продупчен кораб, закърпен с тиксо от блатото
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 24: Кирето поне обарва жена, а Бойко кадъна от бай тошковото легло скочи в на царя, от там на Доган и накрая цопна в харема на Ердоган. Голямата кадъна Борисова я е страх дори да стъпи в парламента и затова праща мъжа Деса Дуловската да брани кадънската и чест.
25
6
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Никой не е гласувал. Видяхме преправени протоколи от изборите. 23 гласа са поставени на 123. Машините на Мадуро ги избраха. За това си замина Херо Мусака. Проекта Киро се провали с гръм и трясък. Посланичката го отнесе.
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще гласувам другия път за Българската комунистическа партия с ръководител, г-жа Зонка Спасова. Тя няма достатъчно пари, за да участва в предизборна кампания, но този път са събрали солидни суми, благодарение на проектите им в Китай и Русия. Ще участват в изборите, тяхната социалистическа програма е много добра.
23
10
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Бойко ханъма се надява отново да успее с родата си от маалите да се намърда в парламента н България за да може да слугува на господаря си Ердоган и да си заработи отново мястото в харема на Ердоган. Абе гробари, набийте си в комунистическите тикви: вожда ви последва съдбата на тоя които срещу креватни услуги го издигна бай ви Тошко. Никога повече комунистите от гроб няма да управляват.
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой ще дойде след Киро.Сигурно Бойко айдуко,а?
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 " Дните са им преброени, но вредата им е толкова голяма, че и екипа на Борисов няма да се смогне да оправи със золумите им". НИКОЙ, дори и юмручкото Радьо Путлеров, НЕ ще да "управлява" лай...ната, които на..с..раха радьовчетата само за половин година. Мизерията и срамът ни се дължат не на муньовските недоносчета, а на самия ***, който е готов с още поне стотина изродчита-съсипници на джоба и гладорията ни!
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То нашите всички е юрнаха да гласуват за ПП, щото така нова партия бяха, нещо ново за България от всичкиии останали шайки престъпниции, уж за добро, уж имаха иновативни идеия, така бяхме и, когато НДСВ се създаде, всички за нея гласувахме, защото нови хора, ново управление, омръзнало ни бе от тия БСП, ДПС...ама НДСВ ни бръкна в заднициите с 200, както ПП направиха...подлъгахме се за втори път, не знам вече кого ще изберем другия път, предлагам БКП
19
4
 
13
 
! Отговори
До дедо преди 1 година
Ха сега, да му ядете на Боко, кюлчето да му ядете!