Гуцанов за поредните спречквания в НС: Това не е нещо нормално

Според социалиста в момента няма основание да се иска оставката на Никола Минчев
15 юни 2022 21:57, Красимир Ангелов
19
Гуцанов за поредните спречквания в НС: Това не е нещо нормално

По време на дебатите по първото четене на актуализацията на бюджета на НЗОК за тази година се стигна до спречкване между депутати. До напрежението доведе изказване на Георги Михайлов от левицата и последвала реплика от Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС.

"Не считам, че това, което се случва, е нормално. Проф. Ангелов по един доста арогантен начин обиди проф. Михайлов, който преди това говореше от трибуната за определени нарушения, ставали по времето на ГЕРБ, както и за това какво трябва да се прави в областта на здравеопазването. Не беше редно негов колега да излиза и да коментира след това личностни отношения", каза депутатът от БСП Борислав Гуцанов в ефира на "Денят ON AIR".

Според него днес са минали две гласувания, които са били изключително важни - едното от тях е общественото осигуряване, от което зависят пенсиите.

Още по темата
"Живот и здраве от началото на юли над 2,1 млн. български пенсионери ще получат 20% увеличение на своите пенсии. Това бе голям успех днес. Надявам се, да се осъществи и предложението, касаещо младите семейства - от 4 500 лв. необлагаеми минимум да стане 6 000 лв. За млади семейства с две деца това ще са 100 лв. на месец", изтъкна социалистът.

По думите му в момента няма основание да се иска оставката на Никола Минчев, тъй като ситуацията в страната е доста сложна. И акцентира, че това е само и единствено парламентарен трик ,защото досега не е имало оплаквания от това как Минчев ръководи дейността на НС.

Гуцанов коментира и темата за Северна Македония.

"От БСП сме пределно ясни по темата за РСМ. Казали сме, че това е безспорна наша "червена линия". Не се е казвало, че ще се прави нещо, което да промени или наруши решението на НС. Позицията на БСП е ясна, тя не може да бъде променена, докато няма ясни ходове от северната ни съседка", завърши депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен,к.9 Отговорност за къща в Барцелина, евтини апартаменти и тестета евро плюс златни слитъци в нощно шкафче и изразходвани стотици милиони за непостроени пътища вина носи един пожарникар, но от една година той се поправи и търчи по третокласните пътища с кола на ГЕРБ, а не на НСО. Само за премиер е - това Манфред Вебер, Урсулата фон Лайен са все негови хора. От септември газ 2 пъти по--евтин и със заръка от президента на Азербайджан: За моя приятел и дост д-р от ВМШ Бойко Борисов!
12
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Гуцанче, паричките дето ги взе от Маджо/ Мафията , за да се съсипе пристанището във Варна, колко бяха? А яхтеното пристанище дето дадохте без пари на Маджо/ Мафията? Нямало Мафия , че тя е навсякъде ,най вече в Общинските съвети дето се дават имоти без пари, а пари се дават на ръка, без документ.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никола Минчев трябва да изхвърчи защото подкрепя Кирил Петков!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ревизия на телевизията на Слафчо. Кой я финансира, кои приятели? Печели ли, губи ли? Слафчо - приятелят на мутрите.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрочалгарски цирк правят. Приятелите са най-важни, а приятелите звънят на Слави да се оплакват за Капитан Андреево. Дрога, контрабанда, милиони от такси губят. Германци ще пращат на границата. С какво ще купуват ферарита, какви пари ще перат чрез застрояване на брега и градинките? Приятелите на Слави са в агония.
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой носи отговорност за ало ваньо, за къщи за тъщи, течове на лични данни, тераски и евтинки апартаменти я видяхме. Освен това, ако тая см..еш..н.ица твърди, че имат модел и той е по-добър от този на управляващите, защо не го сподели и да действат заедно, нали са на власт за да работят за хората, а не всеки дърпа към себе си и плюе опонента.
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще изберат Ива Митева за председател на Народното събрание. Какво падение, куц кон, дефектна от всякъде с председател на групата на ИТН - Квазимодо, какъв комплект.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не е нормално. Време е да си ходите!!!!!!! Ако може веднага
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
герб, итн и дпс са МАФИЯТА.Чудя се на следващите избори, мафията коя нова партия ще ни пробута.
3
2
 
9
 
! Отговори
Фори преди 1 година
Тези много изкараха,с газ от Щатите,за по евтино,с разходки и влюбени срещи в Гърция,тихи парапети явки и серенади от прозорците по кабинети,маси,апартаменти,както и цяла плеяда от клоуни,звезди,шмъркачи и летци от класа-метла и дим да ви няма заедно с Радефф.Не пасмина,а долна *** крадлива!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля всички дупеддддавци да си заминат с мир! Да не им се пръсссне гъъъзенцето!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новото нормално Руди Гела фактор в БГ