"Поход на семейството" срещу "София прайд"

ВМРО: Гей парадът е позор и сборище
Обновена: 13 мар 2023 15:10 | 17 юни 2022 17:15, Камелия Цветанова
101

ВМРО за поредна година се включва в „Поход на семейството“ като антипод на „София прайд“.

Според воеводите гей парадът е позор.

„Гей парадът, който ще се проведе утре в София е демонстрация на извратеността. Поредният опит за показно отричане на семейството като основа на обществото. Ето защо призоваваме всички български граждани да подкрепят „Поход на семейството“, организиран от Сдружение РОД на 18 юни, събота от 15.00 ч. пред храм „Св. Неделя“. Нека заедно покажем, че нормалността има място в българското общество“, съобщиха от пресцентъра на партия.

„Ние от ВМРО преди 3 години спряхме Истанбулската конвенция. Конституционният съд я обяви за противоречаща на българския Основен закон. Дори и БПЦ вчера се обяви срещу позорния „София прайд“, но и това не трогна кмета на София Йорданка Фандъкова и тя го разреши, въпреки входираната декларация и от общинските съветници на ВМРО в СОС – Карлос Контрера, Михаил Петров, Владимир Митов и Димитър Антов“, посочват от ВМРО.

„В същото време правата на тези, които истерично крещят полуголи по улиците, са напълно гарантирани от законите на България и няма ясна обосновка срещу какво протестират. За нормативните разпоредби полът няма значение, както и сексуалната ориентация. Има закони и те са еднакви за всички дееспособни граждани. Законите не делят хората на гейове, лесбийки, би-три– сексуални, на травестити и още там каквито измислени подвидове има. За законите българските граждани са равни. В природата има два биологични пола – мъжки и женски. За нас от ВМРО семейството е от мъж и жена и техните деца. Всякакви опити за поредната подмяна, представена като „промяна“ и напудрена обилно с брилянтин и пера, е чисто и просто насилствено налагане на принципи и правила, напълно несъответстващи с нравите, религията, морала, културата и законите в България“, пише още в съобщението на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
11
 
10
 
! Отговори
МВРО преди 1 година
МВРо ги е страх от момичетата и момчетата на снимката - това са фактите. Страх ги е, че лидерите им са вече едни дебели и с изгнили зъби дядковци и чичаци. Тези хора най-много се страхуват да не станат ненужни, затова постоянно си измислят поводи да са "полезни". Каракачанката и Джамбаза са просто едни ненужни политически мъртъвци, само крякат като зомбита от отвъдното да напомнят, че някога са съществували.
20
3
 
3
 
! Отговори
Кукловод преди 1 година
До Анонимен 18 За какво да ви убиват в грях и ви правят мъченици, като вие вече се самоубихте сами. Още повече е важно моралното падение.
19
8
 
10
 
! Отговори
До10 преди 1 година
Ако сина ми се върне със зет директно се отричам от него и повече за мен не съществува.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе що се излагате всичките? Ние сме в един общ кюп и имаме еднакви проблеми. Някой май ни измисля нови проблеми, че ако се освестим, че изметем от раз тия дето ни се пишат елит.
17
21
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
На тези паради и у нас и в чужбина ходят и участват известни личности, които не са хомосексуални. Просто показват подкрепата си за тях и че ги разбират и приемат. Аз ви съветвам утре като се появят снимки тук и от двата парада, да видите къде са младите, красивите и усмихнати хора и другите какви ще бъдат. Само изчакайте. И не знам кое е по-добре - семейство от мъж и жена и с дете, където мъжа е насилник и травмира детето като бие майка му и пие или двама гея или лезбийки, дето се обичат
16
4
 
17
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
И вчера имаше прайд на жълтите павета!!!
15
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоууу, манипулатуре..... Кое му е нормалното на това да бъде нормално. Ти определи ли родител 1,или родител 2 си? А децата ти, като какви се определвт-слончета, жирафчета, може и фламинго да са. Не се сърди, но нали каза, че е нормално, та да питам де.
14
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са много нагли , никой не им пречи. За какво са тези демонстрации.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искат да намаляват популацията не може ли просто да ни избият? Защо са тези кьочеци?
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-*** е, че всичките им прайд картинки са детски рисунки. Като ги питаш защо, гледат празно и мълчат. И те не знаят. Трагедия. Сбъркана работа.
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не са избягали животните от зоопарка. Чета някъв прайд щело да има.
10
7
 
6
 
! Отговори
парад на простотията преди 1 година
До Анонимен 10Заради храната е, бъкана със соя и естроген. Направил си е химическа кастрация. Положението в България не е по-различно.
9
27
 
15
 
! Отговори
Манипулация преди 1 година
Много смешно! :( Тези от ВМРО се гордеят, че са спрели Истанбулската конвенция, докато България е на едно от 1вите места в Европа по домашно насилие, а собствени адекватни закони нямаме! А тези си мислят, че като спрат конвенцията и прайда, ще решат проблемите. Хора, прайдът в България го има, защото го има във всяка нормална страна, а БГ иска да е такава. или?! Това не е толкова протест (макар че за нас би трябвало да е), а проява за зачитане и приемане на тази общност от "нормалното" общество!
8
10
 
10
 
! Отговори
Ходи пеш преди 1 година
Шкембе Воевода го искам там на Прайда да се търкаля като бъчава обгърната с цветовете на дъгата.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както е тръгнало ДАНС може да ги заплашва и бие? За дето създават неудобство на пpaйдepacтитe...
6
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам познати... Готини и умни хора, мъжа 90те години започна като беден стажант в банка ама му сече пипето и стана мастит банкер. Пари бол. Пратиха сина си преди 10г. да учи висше в Англия-хубаво момче умно, с хубава приятелка. Та пратиха го в UK, да се върне с диплома, а тпй освен с диплома се върна и със зет.За 5г.там смени ориентацията. Омъжиха се младежите-щом им е кеф няма лошо,ама сега се мъчат да осиновят дете!!!! Ей това вече не мога да го понеса.Родител едно, родител две и невинно дете.
5
6
 
7
 
! Отговори
София Блудницата преди 1 година
Същите дето плащаха на кметове за мажоретки на 24 май да дразнат Русия, утре ще напълнят площадите с платени гладни млади и красиви.
4
6
 
14
 
! Отговори
гей парада е преди 1 година
сборище на цялата обществена *** - полово и умствено объркани, ялови и импотентни ***.
3
4
 
11
 
! Отговори
Хормонална терапия преди 1 година
НПО-то е развързало кесията. Всички фенове на Промяната щели за някой пробит долар и пола да си променят.
2
6
 
27
 
! Отговори
Българският народ преди 1 година
отдавана е против гейй парадите, но няма да гласува за свинята каракачанов и клоуните от вмро