Панев: Радев залага на нови избори

Отхвърли твърдения, че ДБ предлагат места в депутатски листи
18 юни 2022 20:11, Росен Стойчев
18
Панев: Радев залага на нови избори
Снимка: БГНЕС

На критиките на президента, че парламентът се е превърнал в тържище, от Демократична България отговориха, че според тях депутатите от ИТН са вече свободни и трябва да гласуват по съвест на вота на недоверие.

Още по темата
Това обяви пред БНТ народният представител от Демократична България Владислав Панев.

Панев заяви още, че ДБ не са предлагали места в кандидатдепутатски листи на хора от ИТН при евентуални следващи избори. Изрази солидарност с изявлението на Корнелия Нинова, че Радев спекулира с темата "Македония".

"Според мен, да, той спекулира по темата "Македония". Според мен той залага на нови избори и служебен кабинет през това време. Какви са неговите мотиви, не знам, но за мен интересът на България е реформаторско мнозинство и кабинет на промяната - дали това ще дойде в този НС или след това ще имаме нови избори, на които изборът пред хората ще бъде черно-бял - дали да гласуват за хора, готови за промяната, или да предпочетат да останат във феодалния си модел", заяви Владислав Панев от "Демократична България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народът иска ново избори. Заблудените са шепа ***, които нямат връзка с главния мозък и не могат да видят и разберат, какво се случва в страната. Безвремието убива буквално!!! Всеки ден убийства, самоубийства, катастрофи, престъпност до небесата, мизерия, разпад! Това е България и няма изгледи да се оправи. При Боко беше зле, но сега е още по-зле. За една година се видя, че са некадърници. Затова народът иска някой нов, който наистина ще спре кражбите и ще направи нещо налице!
16
2
 
6
 
! Отговори
Абе ......твойта.. преди 1 година
Това сам ли го измисли, или Бобоков го е казал в джипа на Ристе-маджото. Докато му е набиивал канчето и му е натягал макарата
15
8
 
3
 
! Отговори
ЧАЛГАРО Е АГЕНТ НА преди 1 година
...РАДЕВ И ДС/БКП ----ЗАТОВА ИСКА СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАМЕНЯНЕТО МУ С "НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ"-- НА ЯНЕВ!!!....НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО ПРИ РУСКИТЕ АГЕНТИ И ДЕЛЕГАТИ НА 14-тия КОНГРЕС НА БКП--ВСИЧКО Е ПОЛИТ--ДАЛАВЕРА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!....ВСИЧКО Е ДЪЛБОКО ЗАМИСЛЕНО И ПЛАНИРАНО....!!!!!!!!!!!!!!!!....ЧАЛГАРО Е САМО ДОБРЕ ПЛАТЕН "ИЗПЪЛНИТЕЛ"....
14
5
 
2
 
! Отговори
НЕ Е ДПС... преди 1 година
.."ДЪЛГАТА РЪКА Е РАДЕВ" И ДС/БКП---С НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ НА ЯНЕВ И ОТКРИТА ПРО-РУСКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ , СРЕЩУ СР-МАКЕДОНИЯ И ЕС!...НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА В ПОЛИТИКАТА!---ГОТВЯТ НИ НА НОВА РУСКА РОБИЯ В ЕВРАЗИЯТА....ЗА ДА СИ ОСИГУРЯТ ВЛАСТ И ПАРИ...ЗА ВО ВЕК И ВЕКОВ!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
комунистическа България можете да се запишете на борсата, парламент ще видите само отвън, спонсорите ги няма, тъй като повечето за нищо не стават, особено Ристьо Бойкикев, така че помнете няма срамна работа. Спомням си един кадър на Заврян Костов беше принуден да чисти вагоните на соф. гара
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ИЗОБЩО НЕ Е ДПС... - Така е! Радев неотдавна даде сигнали, че е загърбил Петков. Създаде си президентска партия, начело с военен и тласка нещата към нови избори, за да инсталира партията си! Защо подскача срещу Радев Нинова. Защото за електорат на Янев се разчита на избирателите на бсп!
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам обмислени и мъдри действия от Борисов и ГЕРБ през идущата седмица.
10
5
 
3
 
! Отговори
ИЗОБЩО НЕ Е ДПС... преди 1 година
..ЗАД ИТН ---СЕ УСЕЩА РЪКАТА НА РАДЕВ И ДС/БКП....И НОВИЯ МУ ПРОГРАМЕН ПРОЕКТ В УГОДА НА РУСИЯ И ПУТИН!....ТОВА СА ПРОДАЖНИЦИ НАРОДЕ...!
9
5
 
6
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 1 година
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчу не става,да се хванат тримата с канадката и Ленчето и да си ходят.
7
5
 
5
 
! Отговори
Милост няма да има! преди 1 година
Пето-колонниците подготвят нови избори, за да съставят пореден служебен кабинет на Радев и никой да не може да контролира дейността на този кабинет. Само че след краха на примитивна рус в Украйна у нас пак ще има избори, но метежниците ще се наложи да се укриват от ударите на закона.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Става точно както аз го казах не харалпи,маралампи и стойчо,мойчо радев ше рули до края на мандата шото другите са по големи некадърници особено ордата *** генерал Гном и буратино
5
6
 
12
 
! Отговори
112 преди 1 година
Благодарение на льотчика българският народец видя и какво е това канадско-харвардски лъжец и вече комай е склонен да си върне обратно пожарникаря - хем по-малко лъже, хем нещо върши...
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е виновен за хаоса, кризите, безпътицата и безвремието в което е България. Остава на Фуражката.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Панев, вие го избрахте Радев,а Радев избра вас. Днес погледнато отстрани вие с Радев сте като едно семейство в развод.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ПП, ДБ и БСП се на.каха от страх, че ще изтърват властта. Не че няма защо, след дивотиите, които натвориха за 7 месеца. Половината от тях са за затвора.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Три протеста за сваляне на правителството на Кирил Петков ще има в понеделник, вторник и сряда. Тези протести не са организирани от ГЕРБ. Почва се. Лятото дойде. Хората с право ще протестират.