Стефан Янев учреди "Български възход"

Партията ще работи в спектъра на национален консерватизъм
Обновена: 19 юни 2022 18:03 | 19 юни 2022 16:57, Анисия Иванова
204
Стефан Янев учреди "Български възход"

Целта на „Български възход" е устойчиво да работи за реализиране на българския национален интерес и сигурността на българските граждани", каза той

Стефан Янев учреди партия „Български възход”. Бившият служебен премиер реши да поведе своя партия, след като подаде оставка като военен министър в кабинета „Петков”.

„Целта на партията е устойчиво да се работи за реализиране на българския национален интерес и сигурността на българските граждани", заяви той на пресконференция в НДК.

По думите му от „Български възход" искат българите „да живеят в условията на справедливост и разбирателство със себе си и институциите и властите”.

Още по темата

„Целта на това събрание беше да се приеме устава, да се изберат ръководни органи на ПП „Български възход" и всички документи да бъдат представени в съда за регистрация. Благодаря на всички учредители и гости. Целта на днешното събрание е изпълнена, може да се поздравим с поредната преминала стъпка и вървим към регистрация”, каза още той.

„Това е дългосрочен партиен субект, който има амбиция да участва във всички видове избори, включително ако има предсрочни парламентарни", категоричен беше той.

По думите му в момента „лявото" и „дясното" политическо пространство за неясно обусловени. „Български възход” ще работи в идеологическия спектър на национален консерватизъм. Политиката ни ще бъде обърната към традиционните ценности - училище, семейство, вяра, общност, колектив между българите. Това политическо пространство предполага взаимодействие с всички политически сили. Нашата партия ще обединява всички качествени морални хора с таланти”, посочи Янев. И добави: „Това беше събрание на хора със свободен дух и свободна воля”.

По-рано вторият човек в новата партия - Ралица Симеонова, обяви, че се дистанцира от формацията. Причината, посочена от нея във Facebook, са кадровите решения в партията.

За напускането й Янев заяви, че „в духа на свободната воля така е решила, така е направила”, съобщи Нова тв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички идват да изчегъркат статуквото,ГРОБ но след това става така че като вземат властта започват заедно с ГЕРБ да чегъркат кат СЛАВИ ДЪЛГИЯ.
127
3
 
2
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Защо на всички *** им е толкова притеснено?
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО СЕГА БЕШЕ '' А'' ОТБОРА!ПЪЛЕН ПРОВАЛ!СЕГА ИДВА ВЪЗХОД С ''Б'' ОТБОРА!ОТЛОМКИ ОТ ПАРТИИ!ЧЕНГЕТА!ГЕНЕРАЛИ!СТРАТЕЗИ И ДА СИ СЛОЖАТ ЗА ЛОГО ПОТЪВАЩИЯ ВЕРА СУ!НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ЕДИН ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК ИСКАТ ДА БОРЯТ МАФИЯТА!СПОНСОРИ В БОРБАТА-БОБОКОВИ,ЧЕРЕПА,ПРОКОПИЕВ И ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЯ
125
2
 
4
 
! Отговори
ГРУ във действие преди 1 година
Всяко едно русофилче ще бъде вдигнато да брани интересите на матушката !
124
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 164:Къде въпросните са казали,че припадат по Русия и тя е в сърцата им?Никъде.Тези "русофили",които ти бълнуваш са само и единствено в главата ти.Дай да не сме българи и да правим всичко против интересите на България,за да се доказваме как не сме русофили,а?!Няма да стане!
123
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Още една Копейка се пръкна. Абе много станахте рублофилите: Копейкин, Възход, ИТН, БСП, Атака, АБВ, ВМРО, ДПС, че дори и ГЕРБ е под съмнение...
122
1
 
5
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Гн Янев вероятно ще покани мизерниците напуснали дългия на държавни постове ако се наложи.Без раздаване на оловни хапчета,като в Чили няма да мръднем и педя напред.Не се ли накрадоха бе?Възход с грабители и предатели няма как да стане.
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Раша ни държи в смъртна прегръдка не ни пуска защото си имаме русофили предатели слуги който се наричат Българи поне вече ги знаем кой са
120
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде Митрофана си направи още една партия Копейкин 2
119
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една проруска партия да ни вади от ЕС аман що за държава ????
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев ти си единно Българско Изхождане аман от фейк патриоти дори те напусна дясната ти ръка с призив че в тая партия има страни субекти ти новата Копейка ли си
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички,които се борят срещу турската чума,окупирала българския парламент са благословени!А всички,които се възползват от тях-да са проклети.Нека се познаят!
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не "Българско падение"?
115
0
 
6
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
МАЛКО СА ОСТАНАЛИТЕ ТА ОЩЕ ЕДИН ТУМОР В ТЯЛОТО НА БЪЛГАРИТЕ.ТЕ ВСИЧКИ СЕ БОРЯТ НЕУМОРНО ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И РЕЗУЛТАТА СЛЕД 30 Г. Е ПЛАЧЕВЕН.
114
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички, които се обявяват срещу американската чума са благословени.
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Paul Watson -- ако си Paul и ако си Watson мястото ти е другаде, американска гнида, научена само да краде и лъже.
112
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"убийствата на невинни жени и деца,на възрастни хора в Украйна!!!" -- те не са невинни, това са фашисти, които трябва да бъдат претопени. След операцията американска украйна няма да съществува. Свиквайте, тука ви чака същото -- за фашистките главички има заточени като бръсначи мечове.
111
4
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и янев кой "нациионален интерес"...на путин ли?защото аз съм беден български...и не си ме питал за какмо мечтайя и как искам да живея...налагетени го през...***...7/8...България отказва да финансира убийствата на невинни жени и деца,на възрастни хора в Украйна!!!путин ви активира с резиденто,славчо и копейкин!...подценявате Народа ни!идваме за вас...и то не дружелюбно...Братя...България...Домовете ни...Децата ни...Бъдещето им залагат тези...дори не го разбират,пред Парламента Читавите
110
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и не учредява негова...учредява на шефа си фигуранта,путин ги активира и се съюзиха със славчо,продават Народа ни,обичащите децата си и България пред Парламента с камъне и дърве Братя...убиват България...децата ни!!!
109
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Още един получател на порции от Митрофанова.Копейкин губи.