Йотова: Надявам се утре НС да бъде на висота

Вицепрезидентът се надява да няма предсрочни избори
Обновена: 20 юни 2022 12:12 | 20 юни 2022 12:11, Нели Христова
34
Йотова: Надявам се утре НС да бъде на висота
Снимка: БГНЕС

Последното нещо, което трябва да прави в момента България, е избори. В условията на криза и война ние отново ще изпаднем на последните места на всички класации. Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова относно политическата криза в страната.

„Надявам се утре правителството и министрите да получат своето доверие и да го защитят”, посочи още тя, цитирана от Нова тв.

Вицепрезидентът посочи, че утре очаква да се проведе сериозна и съдържателна дискусия и дебат в Народното събрание какво я очаква страната ни през следващите месеци. „Много се надявам, че няма да станем свидетели на размяна на квалификации, обидни думи и изречения. Надявам се утре българският парламент да бъде на висота”, каза Йотова.

Относно актуализация на бюджета вицепрезидентът е оптимист, че тя ще мине. Смята обаче, че ще има доста нови предложения от различни парламентарни групи. „България определено има усещане за нови избори. Ще бъде грешка, ако тази дискусия се използва с предизборни цели”, категорична е тя. Според Йотова, ако актуализацията не се приеме, ще бъде „пълна катастрофа”. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази нищоправеща охранена *** само говори празни приказки като Радеф,тази институция Тренев да се закрие,това са грешни пари -вижте и само доволната мутра....
29
0
 
7
 
! Отговори
червенушка преди 1 година
червенушката - име на една ***
28
0
 
1
 
! Отговори
Стоянова преди 1 година
И ние в квартала като си говорихме стигнахме до същия извод - да бъде решен въпросът с това некадърно правителство и то да бъде изчегъртанои захвърлено на бунището на исто рията !!! Колко е хубаво,др.Йотова,че мислите еднакво с хората от народа :)))
27
0
 
5
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Марга пак се изказва без някой да се интерисува от нейното мнение.В ЕвроПарламента отговаряше за рибните ресурси,без да е хващала и едно попче през живота си. Да си беше останала говорителна по-добре.Запепиха е за Радев и хоп..вице Президент.Избора Президент и вице Президент не трябва да е тандем,а индивидуален избор.
26
0
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Погледнете я, булдог!
25
5
 
3
 
! Отговори
истина преди 1 година
Йотова показа че не трябва да има избори, и ГЕРБ трябва да направят правителство, за да свърши харвардската агония.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предсрочни избори трябва да има до есента. Това правителство не може да се справи с кризата и наболелите проблеми на хората и страната.
23
2
 
3
 
! Отговори
Защо не уточняваш?! преди 1 година
Защо не уточняваш, червенушке червенокоса?! Защото, след поредицата срамни и позорни изцепки на началника ти от село Славяново, както и твоите, "на висота" се разбира връщането на сарайско-банкянската престъпна ***, на мутрите, олигарсите и мафиотите им, подкрепени от путонопитека Копейкин - най-големият срам не само в новата ни история! Така че, остави недомлъвките и клишетата - запазена марка на пРезидента на Решетников и уточни какво имаш предвид! В противен случай си предателка!
22
0
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 1 година
Това нищоправещо творение от коса и кокали се рантути от народни пари и за какво?
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Щерю Зеленият чорап и Червената шапчица... ква шапчица, цяла палатка е тая :)
20
6
 
3
 
! Отговори
Опаа преди 1 година
Възраждане кога ще правят концентрационни лагери като в Белене за несъгласните с него, започна ли строителството ?Долни *** мръсни
19
1
 
9
 
! Отговори
емигрант от 25г. преди 1 година
Ало, дугаркооооо! Това не е война , а акция на Путин.Нали така казва президентът на на БКП*БСП др. Радев. После...какво доверие на правителството,което лъже всеки ден.?В НС цари невъзпитание , придружено с обиди.Всеки срещу всеки.ГЕРБ ви наблюдавят сеира. Ще ги върнете на бял кон...И последно. С обещания и развяване на знамена става революция, но после...? Питайте французите,когато са атакували Бастилията....Четете,бе другарко....и се учете, а не
18
7
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Долу мафиотската коалициа ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане !
17
2
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморално поведение на премиера няма да толерираме ние сме вярващи хораизбори до дупка докато случим на хора позор за всички които подкрепят киро
16
3
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
За това ли Радев плюе по правителството защото го подкрепя ?Егати лъжите долни, а тези *** от Възраждане наричат обикновените хора фашисти защото не са съгласни с ввъзгледите му. Копейкин остава да агитира за концентрационни лагери за да затваря в тях несъгласните с него !
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз подкрепям Възраждане.........Още един надежден клон от ретро списъка на янко-овчарската интелигенция с огромно подгъзуване към чреслата на Съветския Съюз!
14
2
 
2
 
! Отговори
САМО РУНДЬО .... преди 1 година
...ШЕ ВИ ОПРАВИ , ха,ха,хаааааа.....по овчарски с гегата....
13
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
аз подкрепям Възраждане
12
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
за да затъваме повече ли - не сте познали
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф, искам спокоен живот. Поне през лятото, ако може.