Петков финтира Джамбазки, негова съседка пламенно го защити

Премиерът се измъкнал през задната врата с охраната си
Обновена: 21 юни 2022 11:03 | 21 юни 2022 11:02, Нели Христова
105
Петков финтира Джамбазки, негова съседка пламенно го защити
Снимка: БГНЕС

Още рано сутринта евродепутатът Ангел Джамбазки и поддръжници на ВМРО обсадиха дома на премиера Кирил Петков, чакайки да му зададат няколко въпроса за РСМ. 

Срещата с премиера обаче така и не се състоя. В интревю за БНТ Джамбазки обясни, че "храбрият министър-председател се е измъкнал през някакъв заден изход и са го изкарали с неговата охрана, бягайски доста страхливо и доста позорно".

"Бяхте свидетели още от самото начало, че нямаше един човек, който да се държи нелюбезно или агресивно, да вика и да кряка. Ние просто искахме да говорим с него, той обаче избяга, което прави, откакто е министър-председател, особено по темата Северна Македония", каза още Джамбазки.

Още по темата
В този момент той бе атакуван вербално от съседка на Петков, която бе недоволна, че хората на ВМРО смущават живущите в района. Двамата проведоха следния разговор пред камера:

Гражданка: Какво търсите тук? Какво си позволявате да пртеснявате хората? Обсаждате? Само да поптам - ако попитам всчките тези хора, които сте довели, няма да ми кажат колко сте платили. Ако ги попитам кога е създадена Северна Македония...

Джамбазки: Ако твърдите, че някой нещо е платил, бих ви поканил в съда...

Гражданка: Не, искам да попитам тези, които защитават, какво знаят за Македония, за да я защитават.  Защо притеснявате хората?

Джамбазки: Кого сме притеснили? Вие притеснена ли сте?

Гражданка: Да, аз живея тук, и тоя сеир, който го правите, не ми е приятен, аз съм избирател...

Джамбазки: Как ви притеснихме? Какъв сеир правим госпожо? Давате някакви такива оценки и си мислите, че вашето мнение тежи повече от моето, с което не съм съгласен, какво наричате вие сеир?

Гражданка: Това, че сте депутат, не означава, че мнението ви тежи. Аз съм избирател и с наще пари всички избранници сте тука и сте отишли в европейския парламент.

Джамбазки: Ние задаваме въпроси, на които избраният министър-председател... Това е публично място.

Гражданка: Това, че Кирил Петков не е отишъл да живее, като другите, скрит зад оградите, не означава, че трябва да притеснявате него и семейството му. Просто ви казвам, че това не е редно. Има място където да си задавате въпроси.

Джамбазки: Това е публична общинска собственост, тротоарът.

Гражданка: Точно така, ама тя е за минаване, вижте разпоредбите, тротоарите не е да стоите. В смутни времена вие допълнително създавате напрежение. Запознайте се в общината, че за всяко едно нещо се заплаща - столче, масичка.

След като спорът приключи, Джамбазки продължи с интервюто си.

"Това, което ще направим сега, след като премиерът избяга като Мики Маус, е да отидем в 12 часа пред Народното събрание и да продължим протеста в защита на българската кауза в Македония", каза още той.

"Ще намерим начин този човек да не бяга от нас и да отговори на въпросите ни", закани се той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС/ГЕРБ пуделчето, изпратено да лае по "враговете" на мафията/
27
9
 
16
 
! Отговори
София преди 1 година
Не харесвам хора, които крякат, блокират кръстовища, главни булеварди и прочее и намират това за нормално. Обаче когато протестите се преместят под носа им започват да недоволстват и да обясняват как това не е правилно. Има пресен пример в лицето на тая тетка.
26
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А каква е тая лелка, че тръгнала да говори за Северна Македония, кога била създадена. В този квартал турци ли живеят, че няма срам от факта, че македонците са ни откраднали половината история и половината национални герои, за езика е ясно.Има много *** шопи, продажници, да си затваря устата за Македония и да си гледа пенсията!
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХахТеб това ли те притеснява... че си седял в задръстване. Иначе не проблем кражбата на 30 милона, къщата в Барселона, шкафчета, кюлчета , прокурори служещи на властта -не .Теб те притеснява ,че си се прибрал с 30 минути по-късно. В нормалните държави протестите са редовни и масови. За това ще си тънеш в мизерийка и ще псуваш от дивана.
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нежна обсада е било. Абе докога тия елементи ше се подвизават из родния тв ефир, гласувате за пълниИдиоти после се чудим що държавата не върви. Ми не става, да бяхте гласували за БСП вместо АБВ, ВМРО, ***, ИТН, Бареков и т.н. Идеите и платформите им са едни и същи, ама едно към едно същи!
23
4
 
29
 
! Отговори
правилно Петков преди 1 година
Джамбазки умира от яд,че не са направили сеира.
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мре ли ви се в гражданска война, заради тези фашистиБоклуци в парламента? Защо не ги изринете всичките на тротоара, да си се карат и бият на улицата? Те ли ще ни вкарват в гражданска война, тезиФатмаци и ***, където се правят всичките на войводи и генерали? Я ги млатнете в сурите, като толкова много искат война, да си я получат.
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този алкохолен облак да се изнася на някъде. Само некадърници бленуващи за власт. Едно време имаше нормален вид сега покрай каракачанката и той нещо изпуши.
20
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съседка или агент??? Не ставайте наивни!!!
19
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя очилатия, след прайда много се е развълнувал нещо.... Някой черен му е обърнал хастара...
18
30
 
14
 
! Отговори
Хах преди 1 година
На тая тетка и било създавало неудобство, а 2 години осралите кръстовищата умнокрасиви не създаваха ли неудобство, кажи тетке опростачена.
17
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Довечера централата на ВМРО ще е заградена от четири посоки, да го видим тогава храбрия Джамбазанин
16
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко бре фейсбаклюци, няма да свърши кислорода както твърди Ваш Цар Киро. Ще продължи да има безглутенов козунак, нът мълк и прочее няма да гладувате и ние не ви мразим за разлика от вашите съюзи изградени със омраза.
15
4
 
30
 
! Отговори
Киро има кусури преди 1 година
Обаче Боко е чума. Както и ВМРО с които герП си бяха ортаци.
14
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кайъв е тоя мaргинал и бандата му дето тормозят хората по домовете им? Да не идем до неговата къща "да му зададем няколко въпроса"?
13
25
 
11
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Стана ясно, че вчера са започнали тестовите доставки на газ от Азербайджан. Какъв е извода, Кирето отложи посещението си в Баку, заради гласувания вот на недоварие на председателя на народното събрание и получихме газ. А колко много искаше Кирето пак да си припише чужди заслуги, както стана и с освободените моряци. Специално летя със самолета до Варна за да се качи в техния самолет и да слезе пръв.
12
5
 
34
 
! Отговори
rm преди 1 година
джамаджански е клоун.
11
33
 
12
 
! Отговори
само питам преди 1 година
тая същата гражданка ( и подобни )отиде ли да се кара на тия дето бяха заградили къщата на Борисов , носейки бесилки и черни чували , или на Орлов мост при бираджиите да им обяснява къде , какво и как може ?
10
5
 
41
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Джамбазки не хвърляше ли предмети през прозорците преди няколко месеца? Малко е егоцентрично да нарича другите страхливци.
9
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
разединена опозиция до това води , някакви случайни киковци да стават министър председатели